Сериали Драми

Преплетени съдби | Yürek Çikmazi

Добави коментар

“Преплетени съдби” ще завладее зрителите с разтърсващ сюжет за въздействаща любовна история, която се развива на фона на тежка трагедия.

Историята в премиерната турска поредица „Преплетени съдби“ се разгръща около трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг. Годините за нея минават в примирие и мълчание, докато един ден не попада в болница. Осъзнавайки, че дните й са преброени, смелата жена избира да разкрие истината за трудния си живот. Тя се обръща за помощ към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу) - адвокатка, чиято рекламна табела вижда случайно от прозореца на болничната си стая. Майката на трима сина с тежка съдба дава на младата жена тайно писмо, чието съдържание ще сближи Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. Тъмни тайни от миналото ще бъдат разкрити, а отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

В главните роли влизат изключително популярните и обичани актьори Ирем Хелваджъоглу („Ти разкажи, Черно море“) и Алп Навруз („Не пускай ръката ми“). Към звездния каст се присъединява и Айча Бингьол, която зрителите ще видят в разтърсващото й превъплъщение в образа на Дженет. В ролята на маниакалния й и жесток съпруг Йълмаз влиза актьорът Месут Акуста.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър