Сериали Драми

Три сестри | Uc Kiz Kardes (2022)

Добави коментар

Създадена по бестселъра на прочутата авторка и актриса Иджлял Айдън, хитовият турски сериал „Три сестри“ (Üç Kiz Kardes) ще разкаже за необикновения живот на сестрите Тюркян, Дьонюш и Дерия и препятствията, които трябва да преодолеят, докато откриват себе си.

Три сестри | Uc Kiz Kardes (2022)

Режисьор: Еда Тексьоз

Сценаристи: Бетюл Яасаан, Нилюфер Йозчелик и създателката на историята Иджлял Айдън

В ролите: Озгю Кая (Тюркян), Алмила Ада (Дьонюш), Мелиса Бербероулу (Дерия), Иджлял Айдън (Несрин), Реха Йозджан (Садък), Беркер Гювен (Сонер), Веда Юртсевер Ипек (Рючхан), Бениан Дьонмез (Незахат), Назлъ Сенем Юнал (Мине) и др.

Действието се развива сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива стара къща. В нея, съвсем като в приказка, ж...

Действието се развива сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива стара къща. В нея, съвсем като в приказка, живеят три сестри заедно със своите родители.

Турският телевизионен сериал „Три сестри“ (Üç Kiz Kardes) разказва за три момичета, които животът принуждава да се сблъскат с жестокост и несправедливост. Те ще трябва да преминат през болка и загуба, за да намерят щастието.

"Три сестри" е сериал за семейството, любовта, верността и предателството.

Създаден е по книгата на турската писателка и актриса Иджлял Айдън, която в сериала играе една от главните роли - Несрин майката на момичетата.

Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в разбирателство, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще.

Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в разбирателство, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще.

Действието на сериала „Три сестри“ се развива през 1998 г.сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива стара къща. В нея, съвсем като в приказка, живеят три сестри заедно със своите родители Садък и Несрин.

Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в разбирателство, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще. Но любовта на семейството и доброто възпитание, което получават през годините, не успява да ги подготви достатъчно за неочакваните изненади и обрати в живота им.

  • Тюркян е най-голямата дъщеря в семейството. Тя е на 22 години и е известна с красотата си в целия град. Тя е наивна, мълчалива - романтичка по душа. Прилича на момиче, което е родено да бъде идеалната съпруга.
  • Дьонюш е втора по възраст дъщеря. Тя учи в гимназия и се подготвя за държавния изпит в университета. Обича да чете и да пише и с течение на времето иска да напише роман.
  • Дерия е най-малката дъщеря. Подобно на сестра си Дьонюш, тя учи в гимназия и се подготвя за държавния изпит в университета. Тя е бунтарка, умна, открита, темпераментна и решителна.

Въпреки че трите сестри са с различни характери, те са много близки една с друга. Те живеят в обща стая и в същото време споделят мечтите, разочарованията и щастието си.

Най-голямата сестра Тюркян ще срещне любовта в лицето на 
Сомер, но градейки 
мечти за щастлив семеен живот със съпруга си, младата жена се озовава...

Най-голямата сестра Тюркян ще срещне любовта в лицето на Сомер, но градейки мечти за щастлив семеен живот със съпруга си, младата жена се озовава затворена и нещастна в на пръв поглед приказен замък.

Животът на трите сестри внезапно се променя.

Най-могъщата фамилия в града е Корман, където г-жа Рючхан властва над всички. Нейният син Сонер получава отлично образование в чужбина, а след това се завръща у дома, но не сам, а с приятелката си Мине от Англия, която никак не се харесва на г-жа Рючхан. Когато вижда скромната и красива Тюркан, тя иска да омъжи сина си за нея и шантажира Сонер, за да постигне целта си.

За Тюркян, който е израснал с любовните романи, всичко това изглежда като приказка за принца на бял кон, която приключва веднага след сватбата и от този момент животът на всички главни герои се променя.

  • Разказът в сериала се води от името на средната сестра Дьонюш, която днес пази спомени от 1998 г. - именно от това време започват събитията в сериала, а в първите минути зрителят научава от Дьонюш, че героите ги очакват много изпитания.
  • Финалът на книгата на Иджлял Айдън не е много щастлив. Снимките на сериала все още продължават и феновете, които са прочели историята, се надяват, че сценаристите ще бъдат по-благосклонни към тях и леко ще променят сюжета към щастлив край.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп146:Севилай пристига с куфар си в имението, което Рючхан напусна

„Три сестри“, еп.145: Рючхан разчупва леда с Тюркян - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.144: Без вина виновна! – какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.143: Рючхан намира утеха на рамото на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!