Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.63 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джерен се среща с Недим и изпада в шок. Дамла бяга от имението... Вижте какво ще се случи в еп. 63 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 1 април 2021 по bTV.

Джерен не може да повярва!

Джерен не може да повярва!

© Канал Д

В епизод 62 на турския сериал „Безмилостен град“ видяхме, че Дженк е влюбен и много обича съпругата си, а Шениз използва дъщеря си, за да не се разведе с Агях.

След като Дженк и Джемре се скараха и пред ресторанта, а Джемре си тръгна, Дженк я настига с колата и я пита, дали се е успокоила, а тя му отговоря, че не е, но се притеснява майка й, да не ги види, че се прибират един по-един от романтична вечеря!

След като Сахер помоли Недим да прости на Джерен, заради тяхното неродено дете. Той ѝ отговори, че вече е взел решение по отношение на дъщеря ѝ и то нямало да се промени! Сахер го пита, какво ще стане с детето, когато се роди? Но не получава отговор и си тръгва.

Сутринта Недим се приготвя да излиза и си мисли:

„Децата плащат за греховете на бащите си. Аз платих за греховете на моя баща... Мен ме заставиха да платя, независимо, че бях дете... И сега тези хора, ще си платят... Време е за разплата!“
Джерен изпада в шок

Джерен изпада в шок

© Канал Д

Сутринта Джерен споделя, на баба си, че чувства, че нещо лошо ще и се случи, и звънеца звъни, а Нериман и казва, че лошото е пред врата, да отиде, да отвори на майка си!

Джерен отваря врата и Недим се изправя пред нея, но тя не го позна...
- Вие, май сте сбъркали адреса...., кой търсите...?
- Съпругата си... Да се запознаем, скъпа!
Недим влиза в стаята. Джерен е в шок!
- Аз съм Недим Карачай... и ѝ подава ръка.
- Ти... ти не си истински...

Джерен не разбира какво се случва и добре, че се намесва Нериман, която се побърква от щастие да види Недим, но той и казва, че е дошъл да говори насаме с Джерен.

Нериман отива при внучка си, която се преоблича, но е все още в шок и ѝ казва, че са се молили за чудо, а чудото им е дошло на крака... Нериман и казва да се съвземе, да не гледа с този поглед, и да внимава, ако се наложи, дори ще падне на колене пред мъжа си, защото той ще ги върне в имението, за да си върнат всичко, което са им отнели.

Докато Недим чака в главата му звучи, въпросът на лекарката: „Ще се оставиш ли да те използва?“

Джерен казва на баба си, че Недим не е забравил, че помни, какво му е причинила и е дошъл да и потърси сметка... Нериман и казва, че ако трябва ще се признаят за виновни...

Джерен застава пред Недим...

Сутринта Дженк и Джемре пият кафе в градината, а Джемре му казва, че майка ѝ ги гледа, а Дженк я целува...

Тя го пита, какво прави, а той казва, че заради майка й, но тя май не се хванала. Джемре му обяснява, че сега майка ѝ не и говори, но няма да издържи дълго. А Дженк я пита, как смята да убеди майка си, след като не е могла да убеди дори него с аргументите си, а ѝ освен това изглежда като риба на сухо, без душа и любов...

Какво прошепва Недим на ухото на Джерен?

Какво прошепва Недим на ухото на Джерен?

© Канал Д

Недим казва на Джерен, че за разлика от друг път днес въобще не е от разговорливите... и я пита за какво мисли, дали за същото като него... Явно си спомнят едни и същи неща, когато се погледнат!

Нериман ги подслушва и се нервира, че нищо не чува.

Недим се навежда и прошепва нещо в ухото на Джерен... Какво прошепна Недим на ухото на Джерен..., че тя бяга, като от дявол и се заключи в стаята си?

Недим си тръгва... „Ти искаш да отмъстиш на Джерен, защото ти причини болка, а какво искаш от самата Джерен?“ - звучи още едни от въпросите на лекарката в му.

Нериман пита Джерен за какво са си говорили, а трепереща и наплашена внучка ѝ отговаря, че не знае...

Агях се опитва да говори с Дамла, но тя не му вдига....

Шениз е доволна от себе си мислейки си, че планът с Дамла работи безупречно, но действията на дъщеря ѝ ще ударят по най-неочакваното място...
Недим и Дженк

Недим и Дженк

© Канал Д

Недим не казва на чичо си, че се е виждал с Джерен....

Недим иска да се разходи с Дженк около Босфора... Агях е щастлив да види двете момчета заедно, но в къщата разбира, че Дамла е избягала, като е оставила бележка...

Дженк пита Недим, защо го гледа постоянно докато шофира, а той му отговаря, за да разбере какво е чувството да живееш, защото на него това чувство му е било отнето без право. Дженк слиза от автомобила притеснен и разбира, че Недим знае и си спомня всичко, а сега трябва да се върне в колата и Недим да го довърши, да се свърши с всичко един път и завинаги... Дженк казва на Недим, че е готов, а Недим му казва, тогава да тръгват..., че им стига толкова разходка, да се връщат...

Дамла се обажда на Дживан и му казва, че е избягала от вкъщи, но да не се издава и веднага да отиде при нея. Дамла ще включи в своето приключение Дживан и такава буря ще се развихри в имението.
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп. 64 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 64 (bTV) - какво ще се случи...

Избягалата Дамла, която включи в своето приключение Дживан се намери, а Джемре моли Дженк, да не казва за това. Вижте какво ще се случи в еп....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...