Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 64 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Избягалата Дамла, която включи в своето приключение Дживан се намери, а Джемре моли Дженк, да не казва за това. Вижте какво ще се случи в еп. 64 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 2 април 2021 по bTV.

Дамла и Дживан

Дамла и Дживан

© Канал Д

В епизод 63 на турския сериал „Безмилостен град“ видяхме, как Джерен не можа да познае Недим, а той и прошепна нещо на ухото, от което тя избяга, като от дявол от тамян и се заключи в стаята си. Дамла пък реши да изненада, родителите си, които искаха да се разведат и избяга от вкъщи.

В имението на Карачай всички търсят Дамла, а Джемре, която вижда колко разстроен е Агях и заповядва на своите хора да претърсят всички адреси, където може да се намира дъщеря му, се нервира и изразява своето несъгласие пред брат си Дживан, да оставят момичето малко намира, че тя вече е пълнолетна и трябва сама да избира какво да прави с живота си.

Агях пита Дживан, който преди малко си разменяше съобщения с Дамла, но излъга сестра си, че си пише с един приятел, дали знае нещо за Дамла, но той му казва, че отива при Бахри, а Агях му казва, че го пита за дъщеря му, която е излязла в четири часа сутринта..., той му отговоря, че толкова рано е спял десети я си сън...

Сахер се опитва да разбере какво става с дъщеря й Джерен, която не е на себе си. Сахер споделя на свекърва си Нериман, че е снощи е говорила с Недим и му е казала всичко, което е мислила, но той няма да прости на Джерен.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Защо не ме поглеждаш в очите?

Защо не ме поглеждаш в очите?

© Канал Д

Дженк и Недим се връщат от т.н. разходка. Недим пита Дженк, защо не го поглежда в очите, и преди като деца е правел същото... Недим му обяснява, че по време на терапията е научил, че ако един човек не те гледа в очите, един от двамата е виновен или се страхува.

- Докато разговаряхме, ти не ме погледна нито един път в очите, Дженк, ти страхуваш ли се от мен... Или кой е виновен? Ти или Аз?

Разговорът им е прекъснат от Шениз, която казва на Дженк, че Дамла е избягала от вкъщи.

Дживан се среща с Дамала и обяснява, че баща й е сипел огън и жупел срещу хората си, на които заповядал, да я търсят под дърво и камък, а когато разбере, че тя е Бахри не можел и да си представи, какво ще направи баща й с него!

Дамла предизвиква Дживан, а на него малко му трябва, да се включи в приключението на Дамал, и я пита къде отиват, а тя му отговоря, че там където баща й няма да я търси.

Вечерта Агях е много нервиран, защо след като неговите хора са проверили всяко кътче, където може да бъде Дамла, а Дженк се върна и каза, че я е търсил навсякъде, където знае, че обича да ходи, но никъде няма и следа от нея...

В същото това време им съобщават, че Дамла не е използвала нито една карта, а Недим се намесва и казва, че явно разчита за пари на приятел. Шениз се нервира на човека на Агях и му казва, че Недим правилно е предположил, че Дамла има да себе си човек, на който разчита, и веднага трябва да разберат кой е, а Дженк го извиква настрана и му казва веднага да му доведе русия негодник (Дживан).

А Дамла и Дживан си прекарват чудесно на брега и си пекат наденички.

Сахер споделя на Джемре, че не знае как да помогне на Шениз, защото тя много не говорела с нея, но тя знае, какво е детето ти да избяга от вкъщи... В това време идва охраната, да пита за Дживан, защото Дженк искал да говори с него, но Сахер му казва, че още не се е върнал, защото си търсел работа, но Джемре се намесва и казва, че е забравила да каже на майка си, че брат й е при някой си Бахри и ще закъснее.

Нериман, която реши да използва създалата се ситуация с Дамла, отново пристигна в къщата на Карачай, скара се с Шениз, която и забрани да се доближават с внучка й до Недим, а на Недим каза нещо на ухо след, което Недим взе решение, че Големият ден ще бъде утре!

В същото това време, Джерен се притеснява, какво е казала баба й на Недим!

Дамла казва на Дживан, че не може да повярва, че стигне до там рибарска мрежа, да я предпазва от студа, а Диван и отговоря, че човек като бяга от вкъщи си взима удобни и топли дрехи, а тя му казва, че не е знаела, че от палата ще отиде в рибарската колиба!

Сахер звъни на Дживан, а той и казва, че е при батко си Махмуд, а и сигнала се губи и затваря...

Охраната казва на Дженк, че Дживан е отишъл при приятел...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Шениз и Недим

Шениз и Недим

© Канал Д

Дженк споделя на Джемре, че смята, че Дживан е при сестра му, а тя му отговаря, че той вече не й е шофьор, а Дженк и казва, че сега с друго се занимава. Джемре се засяга за странните намеци на мъжа си и го пита какво има общо между Дживан и Дамла. Той отвръща, че двамата са се целували в градината посред нощ.... И на Джемре и просветна... Бахри, Махмуд... Джемре моли Дженк да не казва на майка й, че Дамла и Дживан са заедно, защото може да получи удар...

Джемре звъни на брат си, но той не и вдига, но тя му пише съобщение, че се обади в полицията.

Дженк и Джемре тръгват заедно да търсят двамата бегълци..., а Дживан се обажда на сестра си, да я пита за каква полиция говори, Дамла е избягала, за да даде урок на семейството си, а той само я пазел! Сестра му казва, веднага да му каже къде са, но се намесва Дженк и го заплашва... и той изпраща координатите, къде се намират.

Сахер се кара на свекърва си, защо е оставила Джерен сама, а и утре било важен ден за нея, а Нерима е изненадана, че тя знае, и я пита, дали ще дойде, а снаха й казва, че тя ще бъде първа... при тези думи Нериман си тръгва! Но по пътя си казва, че преди нея ще дойде зет й, и много се надява той да е пръв.

Дамла, която сладко си беше заспала на брега, е събудена и е много изненадана, когато вижда брат си пред себе си! Докато пътуват към къщи, никой от четиримата, не проронва й думичка!

Агях нервно крачи пред къщата в очакване на завръщането на дъщеря си. Виждайки я да слиза от автомобила с брат си, той я прегръща, а Шениз и казва, че много глупаво е постъпила...

Дживан и Джемре, които Дженк е оставил на крайбрежната улица се прибират, а Джемре пита брат си, дали има нещо между него и Дамла..., но тъй като той не й отговаря, Джемре му казва, че няма да го пита повече, но трябва да знае, че накрая той ще страда най-много!

В къщата Агях казва на Дамла, да ходи да си вземе един топъл душ и да си ляга, а утре сутринта ще им разкаже. Дамла отново се нервира и му отговоря, че той сега ще отиде да спи в хотела си, а утре ще ги удостои с вниманието си, и напуска стаята. Шениз тръгва след нея, но е спряна от Агях, който и връща венчалната халка с думите, че два пъти сама си е сваляла пръстена и той отново и го е връщал, но третия път той ще и го свали и повече няма да й го даде!

Недим казва на леля си, че се радва, че с чичо му са си възстановили брака, защото им предстой да преживеят още много неща заедно!
Всичко по темата вижте в potv.bg
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Безмилостен град", еп. 65 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 65 (bTV) - какво ще се случи...

Недим казва, че той е баща на бебето на Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 65 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV)

"Безмилостен град", еп.70 (bTV) - какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.69 (bTV) - какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.68 (bTV) - какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.67 (bTV) - какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.66 (bTV) - какво ще се случи...