Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 64 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Избягалата Дамла, която включи в своето приключение Дживан се намери, а Джемре моли Дженк, да не казва за това. Вижте какво ще се случи в еп. 64 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 2 април 2021 по bTV.

Дамла и Дживан

Дамла и Дживан

© Канал Д

В епизод 63 на турския сериал „Безмилостен град“ видяхме, как Джерен не можа да познае Недим, а той и прошепна нещо на ухото, от което тя избяга, като от дявол от тамян и се заключи в стаята си. Дамла пък реши да изненада, родителите си, които искаха да се разведат и избяга от вкъщи.

В имението на Карачай всички търсят Дамла, а Джемре, която вижда колко разстроен е Агях и заповядва на своите хора да претърсят всички адреси, където може да се намира дъщеря му, се нервира и изразява своето несъгласие пред брат си Дживан, да оставят момичето малко намира, че тя вече е пълнолетна и трябва сама да избира какво да прави с живота си.

Агях пита Дживан, който преди малко си разменяше съобщения с Дамла, но излъга сестра си, че си пише с един приятел, дали знае нещо за Дамла, но той му казва, че отива при Бахри, а Агях му казва, че го пита за дъщеря му, която е излязла в четири часа сутринта..., той му отговоря, че толкова рано е спял десети я си сън...

Сахер се опитва да разбере какво става с дъщеря ѝ Джерен, която не е на себе си. Сахер споделя на свекърва си Нериман, че е снощи е говорила с Недим и му е казала всичко, което е мислила, но той няма да прости на Джерен.

Защо не ме поглеждаш в очите?

Защо не ме поглеждаш в очите?

© Канал Д

Дженк и Недим се връщат от т.н. разходка. Недим пита Дженк, защо не го поглежда в очите, и преди като деца е правел същото... Недим му обяснява, че по време на терапията е научил, че ако един човек не те гледа в очите, един от двамата е виновен или се страхува.

- Докато разговаряхме, ти не ме погледна нито един път в очите, Дженк, ти страхуваш ли се от мен... Или кой е виновен? Ти или Аз?

Разговорът им е прекъснат от Шениз, която казва на Дженк, че Дамла е избягала от вкъщи.

Дживан се среща с Дамала и обяснява, че баща ѝ е сипел огън и жупел срещу хората си, на които заповядал, да я търсят под дърво и камък, а когато разбере, че тя е Бахри не можел и да си представи, какво ще направи баща ѝ с него!

Дамла предизвиква Дживан, а на него малко му трябва, да се включи в приключението на Дамал, и я пита къде отиват, а тя му отговоря, че там където баща ѝ няма да я търси.

Вечерта Агях е много нервиран, защо след като неговите хора са проверили всяко кътче, където може да бъде Дамла, а Дженк се върна и каза, че я е търсил навсякъде, където знае, че обича да ходи, но никъде няма и следа от нея...

В същото това време им съобщават, че Дамла не е използвала нито една карта, а Недим се намесва и казва, че явно разчита за пари на приятел. Шениз се нервира на човека на Агях и му казва, че Недим правилно е предположил, че Дамла има да себе си човек, на който разчита, и веднага трябва да разберат кой е, а Дженк го извиква настрана и му казва веднага да му доведе русия негодник (Дживан).

А Дамла и Дживан си прекарват чудесно на брега и си пекат наденички.

Сахер споделя на Джемре, че не знае как да помогне на Шениз, защото тя много не говорела с нея, но тя знае, какво е детето ти да избяга от вкъщи... В това време идва охраната, да пита за Дживан, защото Дженк искал да говори с него, но Сахер му казва, че още не се е върнал, защото си търсел работа, но Джемре се намесва и казва, че е забравила да каже на майка си, че брат ѝ е при някой си Бахри и ще закъснее.

Нериман, която реши да използва създалата се ситуация с Дамла, отново пристигна в къщата на Карачай, скара се с Шениз, която и забрани да се доближават с внучка ѝ до Недим, а на Недим каза нещо на ухо след, което Недим взе решение, че Големият ден ще бъде утре!

В същото това време, Джерен се притеснява, какво е казала баба ѝ на Недим!

Дамла казва на Дживан, че не може да повярва, че стигне до там рибарска мрежа, да я предпазва от студа, а Диван и отговоря, че човек като бяга от вкъщи си взима удобни и топли дрехи, а тя му казва, че не е знаела, че от палата ще отиде в рибарската колиба!

Сахер звъни на Дживан, а той и казва, че е при батко си Махмуд, а и сигнала се губи и затваря...

Охраната казва на Дженк, че Дживан е отишъл при приятел...

Шениз и Недим

Шениз и Недим

© Канал Д

Дженк споделя на Джемре, че смята, че Дживан е при сестра му, а тя му отговаря, че той вече не ѝ е шофьор, а Дженк и казва, че сега с друго се занимава. Джемре се засяга за странните намеци на мъжа си и го пита какво има общо между Дживан и Дамла. Той отвръща, че двамата са се целували в градината посред нощ.... И на Джемре и просветна... Бахри, Махмуд... Джемре моли Дженк да не казва на майка й, че Дамла и Дживан са заедно, защото може да получи удар...

Джемре звъни на брат си, но той не и вдига, но тя му пише съобщение, че се обади в полицията.

Дженк и Джемре тръгват заедно да търсят двамата бегълци..., а Дживан се обажда на сестра си, да я пита за каква полиция говори, Дамла е избягала, за да даде урок на семейството си, а той само я пазел! Сестра му казва, веднага да му каже къде са, но се намесва Дженк и го заплашва... и той изпраща координатите, къде се намират.

Сахер се кара на свекърва си, защо е оставила Джерен сама, а и утре било важен ден за нея, а Нерима е изненадана, че тя знае, и я пита, дали ще дойде, а снаха ѝ казва, че тя ще бъде първа... при тези думи Нериман си тръгва! Но по пътя си казва, че преди нея ще дойде зет й, и много се надява той да е пръв.

Дамла, която сладко си беше заспала на брега, е събудена и е много изненадана, когато вижда брат си пред себе си! Докато пътуват към къщи, никой от четиримата, не проронва ѝ думичка!

Агях нервно крачи пред къщата в очакване на завръщането на дъщеря си. Виждайки я да слиза от автомобила с брат си, той я прегръща, а Шениз и казва, че много глупаво е постъпила...

Дживан и Джемре, които Дженк е оставил на крайбрежната улица се прибират, а Джемре пита брат си, дали има нещо между него и Дамла..., но тъй като той не ѝ отговаря, Джемре му казва, че няма да го пита повече, но трябва да знае, че накрая той ще страда най-много!

В къщата Агях казва на Дамла, да ходи да си вземе един топъл душ и да си ляга, а утре сутринта ще им разкаже. Дамла отново се нервира и му отговоря, че той сега ще отиде да спи в хотела си, а утре ще ги удостои с вниманието си, и напуска стаята. Шениз тръгва след нея, но е спряна от Агях, който и връща венчалната халка с думите, че два пъти сама си е сваляла пръстена и той отново и го е връщал, но третия път той ще и го свали и повече няма да ѝ го даде!

Недим казва на леля си, че се радва, че с чичо му са си възстановили брака, защото им предстой да преживеят още много неща заедно!
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп. 65 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 65 (bTV) - какво ще се случи...

Недим казва, че той е баща на бебето на Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 65 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...