Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 58 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джемре отказва пред съда, да се разведе с Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 58 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 25 март 2021 по bTV.

Дженк не може да разбере, защо Джемре се е отказала от развода

Дженк не може да разбере, защо Джемре се е отказала от развода

© Канал Д

В епизод 57 на турския сериал „Безмилостен град“, след като Шениз изгони Агях от имението и му изпрати документите за развод, той се премести да живее при Недим и наблюдава как, далеч от цялата суматоха на имението, племенникът му се подобрява всеки ден. Агях не знае, че лекарката на Недим ще накара Джемре да вземе трудно решение... Видяхме кака Дамла даде причина на Дживан, за да не замине.

Виждайки сина си Дживан целият зачервен, Сахер го пита, дали с него всичко е наред, да не е вдигнал температура... но объркан от целувката на Дамла, Дживан само казва едни „не“ и излиза, но все още не може да повярва, че това се е случило точно на него!

Отвън в градината Дамал обяснява на Дженк, че нейната постъпка не омаловажава неговата! Брат ѝ я пита, как е възможно да се целува по среднощ... и точно с това момче?! Дамла му казва, да не се прави на загрижен брат... Дамла му казва, че е прочела нещо, което не е трябвало да разбира, а той не е трябвало да пише... Дженк ѝ отговаря, че брат и е един мръсник, а тя му казва, че след като се чувства виновен, не е мръсник..., но тя е прочела писмото и сега... Дженк я прекъсва и казва, че докато е писал писмото си е мислил, че той е баща на бебето, но сестра му му отг., че няма значение, след като е избягал..., защото е имало вероятност да е бащата! Дамла го пита, как е могъл да го направи, след като се е оженил за сестра й. Дженк и признава, че го е направил, но е било грешка!

Не знаел, че докато го прави грешка с Джерен, ще открие истината с Джемре!
- Аз не знаех, че ще се влюбя в Джемре
- Ти наистина си влюбен... в жена си.
- Влюбен съм, затова ще направя това, което трябва... Правилното нещо!
Събуждайки се сутринта от алармата на телефона, Джемре се чуди какво става, но намира бележка от Дженк: „Един час след алармата, те чакам в съда!“
Сахер

Сахер

© Канал Д
Сутринта Дамла пита Сахер, дали някой е излизал от пристройката, а Сахер трудно я разбира, какво иска да разбере?

Сахер тръгва към дома на Джерен, а Джемре бърза за съда и не разбира, че пътува в един автобус с майка си, и докато говори с Дженк, майка ѝ я чува и разбира, че дъщеря ѝ има някакъв проблем!

Дамла се опитва да разбере, дали Дживан е заминал..., но не се решава да влезе в пристройката, тръгва да почука и... но Дживан излиза... и тя го пита, дали не е заминал, а той и казва, че друг ще вземе работата, но я пита, какво търси пред тяхната врата, а тя му казва, че просто минавала...

Сахер решава да проследи Джемре и стига до съдебната палата и се пита каква работа има дъщеря ѝ тук. Сахер разбира, че дъщеря ѝ иска да се разведе...

Сахер надниква в съдебната зала и чува, че на въпроса на съдията, дали Джемре е съгласна да се разведе със съпруга си, тя казва, че не е съгласна да се разведе! Докато казва, че не е съгласна да се разведе, Джемре си спомня разговора с лекарката на Недим, че силата, която ще помогне на Недим да се възстанови е гневът, който изпитва към нея или по-точно омразата към брака ѝ с Дженк, го е изправила на крака и това е решението, което лекарката я накара да вземе, отново за доброто на Недим!

Дженк пита Джемре, защо не са се развели, а тя му отговоря, че си е променила мнението... Но Дженк и казва, че трябва да знае, че това вече е истински брак!

Шениз се обажда на адвоката си, за да го пита дали има новини от Агях, дали е прочел документите, но е прекъсната от Дженк, който и казва, че все пак баща му не е пристигнал със скъсаните документи за развод, а тя му отговоря, че го чака! Той я пита, дали не се страхува, че баща му може да разбере истината, и да стане бившата Карачай?

Сахер отива при Агях и му казва, че Дженк е искал да се разведе с дъщеря й, днес проследила дъщеря си и разбрала, че синът му поискал развод, а дъщеря й, че не желае да се разведе! Сахер му казва, че не може така: първо синът му влязъл под кожата на дъщеря му, след това тайно се оженили, наситил ѝ се и сега иска да се разведе! Агях и казва, че за всичко е виновен той, защото Дженк се е засрамил от теста за бащинство... Сахер го моли да говори с Дженк, за да не говори тя с него, но той и казва, че ще направят нещо по добро!

Дженк казва на Джемре, че баща му иска да направят тържество, за да отпразнуват тяхната сватба! Докато Агях обсъжда организацията на тържеството с Дамла е чут от Недим...

Сахер моли Агях на сватбата да дойдат Джерен и баба ѝ и той се съгласява, дори казва, че той ще се погрижи...

Докторката на Недим споделя на Агях, че племенникът му се възстановява много бързо, а той и казва, че тази вечер, ще организират сватбено тържество в имението и да не му разрешава да го търсят, за да не му се случи нещо, ако нещо разбере!

Нериман помага на Джерен да се облече за тържеството и я предупреждава да се държи възпитано, за да не пропилее шанса, който им е дал г-н Агях! На вратата се звъни и Джерен казва на човека, който е изпратил Агях, че трябва да минат през фризьора, но той и казва, че е дошъл за баба й, а тя остава тук, така бил наредил г-н Атях. Нериман казва, как така ще оставят сама бременна жена и се появява Нуртен, която и казва, че тя ще остане с нея! Джерен е бясна...

А докато Дженк и Джемре се подготвят за сватбената вечеря в имението, неочакван гост, е все по-близо и по-близо..., а бомбата е пусната и съвсем скоро ще предизвика земетресение в имението на Карачай!
Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д

"Разплата, означава да вземеш всичко на човека, което е взел от теб."
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп. 59 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 59 (bTV) - какво ще се случи...

Появяването на Недим разтърсва имението из основи по време на сватбеното празненство на Джек и Джемре. Вижте какво ще се случи в еп. 59 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...