Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 59 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Появяването на Недим разтърсва имението из основи по време на сватбеното празненство на Джек и Джемре. Вижте какво ще се случи в еп. 59 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 26 март 2021 по bTV.

Появяването на Недим разтърсва имението из основи по време на сватбеното празненство на Джек и Джемре

Появяването на Недим разтърсва имението из основи по време на сватбеното празненство на Джек и Джемре

© Канал Д

В епизод 58 на турския сериал „Безмилостен град“, след като Джемре отказа да се разведе с Дженк, а Сахер разбра и каза на г-н Агях, той реши, да се реваншира на сина си, като направи тържество по случай сватбата им.

Шениз казва на Агях, че се радва, че се върнал, и е дошла да поговорят за тържеството, което организира за Дженк и Джемре... и тъй като му е върнала халката си, ще е много трудно да се преструва, че всичко между тях е наред, а Агях и казва, че няма нужда да се преструва и вади подписани документите за развод!

Шениз е изненадана и шокирана, тя не очакваше това от него, съпругът ѝ обърка плановете й, а може би Агях също много добре познава номерцата на съпругата си.

Сахер е щастлива, докато наблюдава как дъщеря ѝ се подготвя за тържеството... Дженк също се подготвя, а успоредно с това разбираме, как още някой внимателно се подготвя за това тържество и онези блестящи обувки, много добре си спомняме от кой му бяха подарени.

Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д
Когато Дженк хваща за ръка прекрасната си съпруга, за да я представи на гостите, в имението пристига неочакван гост, който с несигурни крачки влиза в къщата...

Очаквана от нас зрителите! Виждаме и разбираме, че този гост е Недим, но не онзи с брадата, а този облечен елегантно с поострижа и къса брада, който застава пред вратата и с уверена крачка прекрачва прага и се изправя пред Дженк и Джемре!

Шениз е в ступор

Шениз е в ступор

© Канал Д

Всички са изненадани... Агях не може да повярва..., че Недим толкова бързо се е възстановил...

Недим целува ръка на чичо си, а след това на Шениз, която е в пълен шок...

Джемре казва на глас, че е успял, а Сахер е много развълнувана и радостна, че го вижда накрак...

Дженк казва на Джемре, че трепери, а тя на него, че е много студен...

Дамла все още не може да повярва

Дамла все още не може да повярва

© Канал Д
Дамла пита Недим, дали е истински и го прегръща!

Заставайки пред Джемре и Дженк, той им казва, че е дошъл, заради тях! Сваля ръкавелите от ризата си и ги подарява на Дженк и им пожелава, да бъдат щастливи... и напуска къщата.

Излизайки от къщата, Недим едва се сдържа да не закрещи от болка, но пак се събира и с мъка слиза по стълбите...

Агях казва на онемялата Шениз, че той ще отиде да го върне, а тя да остане при гостите, но тя не го чува, все едно е онемяла от взривилата се бомба...

Шениз шокирана от преживяното, напуска тържеството... Дамала я пита къде отива, но тя не и отговаря...

Дамла пита брат си, дали с майка им е всичко наред, че баща ѝ е отвънка с Недим, те с Джемре са в вцепенени, и само тя се занимавала с гостите, но и тя искала да се наслади на шока!

Дженк казва на майка си, че тази вечер има голяма нужда от нея

Дженк казва на майка си, че тази вечер има голяма нужда от нея

© Канал Д

Дженк отива при майка си ѝ казва, да не се крие, защото тази вечер има нужда от нея, но вижда едно празно шишенце от лекарства и пита майка си, какво е направила, преди колко време се е нагълтала... и я отвежда в банята, и я кара да ги повърне...

Джемре се е затворила в стаята си, и не може да повярва, че Недим е станал на крака... и си казва, че след като той го е направил и тя трябва да се справи, и няма да бяга!

Дженк завива майка си и я пита, дали вече е по-добре и ѝ споделя, че ако някой му е казвал, че Недим ще стане и ще дойде на сватбата му, за да му подари прословутите ръкавели на баща му е нямало да повярва... и казва още, че сватба без свекърва може, но без младоженец не и затова слиза...

Напускайки стаята, останала сама Шениз не спира да плаче....

Джемре вижда, че Недим я гледа по разбичен начин

Джемре вижда, че Недим я гледа по разбичен начин

© Канал Д
Агях се опитва да върне Недим, но въпреки неговите молби, Недим виждайки Джемре, която го наблюдава от стълбите му отговоря, че той е готов да се върне, но къщата му не е.

Джемре признава на Агях, че е знаела, че ще види Недим на крака, но когато го е видяла, Агях я прекъсва и казва, че е съвсем различен... а тя му отговоря, че очите му са различни, че я гледат различно..., а Агях и казва, че е време да влиза и, че това е нейната сватба!

Влизайки в къщата Агях вижда Дженк, който слиза и му казва, че майка му е с мигрена, а той е помогнал да си легне! Агях тихичко го пита, дали е заради Недим, заради лъжата за Англия?

Агях обяснява на Дамла и Дженк, че не е знаел, че Дженк, ще се появи в имението, но дъщеря му го пита, защо ги е излъгал? Той казва, че целта му е била Недим да се оправи, и той се оправил и скоро ще се върне в къщата си!
Джерен не може да разбере, какво иска да и каже баба й за Недим

Джерен не може да разбере, какво иска да и каже баба й за Недим

© Канал Д
Нериман се прибира и казва на разплаканата си внучка да спре да плаче, защото е станало чудо, тази вечер, че съпругът ѝ се е върнал.

А тя и отвръща, че точно за това си е мечтала, как любимият ѝ съпруг се е върнал на белия си инвалиден стол! А Нерима и казва, че съжалява, че не е могла да го фотографира..., а Джерен я пита, какво е пила, а баба ѝ казва, че Недим е станал друг човек и стои на краката си!

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп. 60 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 60 (bTV) - какво ще се случи...

Недим се връща да живее в имението и най-лошият кошмар на Шениз започва да се сбъдва. Вижте какво ще се случи в еп. 60 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...