Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 51 (bTV) - какво ще се случи...

1 коментар

Недим напуска имението. Агях решава да направи тест за бащинство на бебето на Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 51 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 16 март 2021 по bTV

Джемре

Джемре

© Канал Д
Джерен инсценира падане, за да остане майка ѝ Сахер при нея, а баба ѝ Нериман да се върне в имението, за да може да донася на внучка си, какво се случва там.

Шениз казва на Дженк, че баща му има много тайни от тях двамата и една от тях е, че скоро Недим, може да се оправи...

Виждайки страха в очите на сина си, Шениз го пита, защо се страхува, нали това е искал, след като се е оженил за Джемре! Шениз му казва, че ще загубят всичко, пари, власт... Дженк и отговоря, че не иска да има всичко това, като причинява болка на Недим. Шениз му казва, че им остава да чакат и да се молят, че Недим като се оправи, да не си спомня нищо!

Джемре надничакай в стаята на Недим, си спомня въпроса на Дженк, дали не е влюбена в Недим, но отново отрича пред себе си, дори иска да убеди себе си, че Дженк греши и тя няма чувства към Недим.

Джемре казва на Дженк, че иска да я обърка, че между нея и Недим... но Дженк не и дава възможност да се доизкаже, и казва, че тя, дори и той не познават Недим, дори самият Недим не се познавал, защото майка му цял живот го е тъпчела с лекарства и той нищо не знае, не помни, дори не знае какво е това живот и когато всичко приключи, той няма да знае с какво ще се сблъска, дори те не могат да предвидят, какво ще се случи! Джемре му отговоря, че нищо по-лошо от това, което той и майка му са му причинили, нямало да му се случи.

Дженк и казва, че си признава, че той е лош, а Недим добър, затова тя имала чувства към него, защото не можел да стане от инвалидната си количка! Джемре го пита, защо иска да я обърка, човекът, за който говори е баща на детето на сестра й! Гузен, защото знае истината, Дженк напада словесно Джемре и казва, дали бебето ще бъде единствената преграда между нея и Недим, когато той се оправи?

Дженк и казва да се погледне в огледалото и да се попита, какво чувства към Недим?

Недим воден от яростта си , че Джемре е с Дженк, по-лека започва да се раздвижва.

Нериман се завръща в имението.
Текст от potv.bg
Агях

Агях

© Канал Д
Агях решава да направи тест, за да разбере, дали наистина Недим е баща на бебето на Джерен!

Виждайки, че искат да вземат кръв на Недим, Джемре пита Агях защо, а в същото време идва Шениз, тя също се интересува какво става, а той им отговоря, че не е тяхна работа, а е време да седнат да си поговорят като снаха и свекърва, защото това е тяхната обща тема, а не Недим.

Шениз не знае какво да прави, когато вдига телефона на Агях, който той си е забравен и Сахер пита Агях, защо е наредил да заведат Джерен в болницата? От чутото на Шениз и става лошо, а Джемре я пита какво става?

Джерен притеснена казва на майка си, че това не е същата болница, в която ходи на прегледи.

Останали насаме, Шениз казва на бабата на Джерен, че Агях иска да направи тест за бащинство на нероденото бебе на внучка й. Нериман също изпада в шок!

Джемре разбира от Нуртен, че Недим и неговите вещи не са в имението, и го бил напуснал завинаги!

Дженк е на път да даде кръв, но в последния момент променя решението си и бяга от болницата. Агях заповядва на хората си, да го върнат! По пътя Дженк спира и пита баща си, защо му е неговата кръв?

За да докажеш, че нямаш нищо общо с това, което майка ти криеше в сейфа, и истерията на Джерен, която видях, когато казах, че заминаваш за Америка!

Дженк казва на баща си, че ще се върне да даде кръв, но Агях се отказва и му казва, че са взели кръв и на Недим, и ако той се окаже, че не е баща на бебето, тогава той ще е принуден да даде кръв!

Джемре е в шок, че Недим са го извели някъде извън имението, а Дживан я пита, дали Джерен знае и му е много интересно, дали така се измъчва като нея. (Дживан подозира за чувствата на сестрите си: Джемре към Недим, и на Джерен към Дженк)

Джемре пита Агях къде е Недим, че тя е направила всичко заради него и трябва да знае....
Текст от potv.bg

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 52 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 52 (bTV) - какво ще се случи...

Джемре не може да се примири, че Агях е изпратил Недим в Лондон. А Джерен съобщава на сестра си без да иска, че Дженк е баща...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...