Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 52 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джемре не може да се примири, че Агях е изпратил Недим в Лондон. А Джерен съобщава на сестра си без да иска, че Дженк е баща на бебето й. Вижте какво ще се случи в еп. 52 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 17 март 2021 по bTV

Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д
Джемре разбира от Нуртен, че Недим е напуснал имението на Карачай завинаги!

Дженк е на път да даде кръв, но в последния момент променя решението си и бяга от болницата. Агях заповядва на хората си, да го върнат! По пътя Дженк спира и пита баща си, защо му е неговата кръв?

- За да докажеш, че нямаш нищо общо с това, което майка ти криеше в сейфа, и истерията на Джерен, която видях, когато казах, че заминаваш за Америка!

Дженк казва на баща си, че ще се върне да даде кръв, но Агях се отказва и му казва, че са взели кръв и на Недим, и ако той се окаже, че не е баща на бебето, тогава той ще е принуден да даде кръв!

Джемре е в шок, че Недим са го извели някъде извън имението, а Дживан я пита, дали Джерен знае и му е много интересно, дали така се измъчва като нея. (Дживан подозира за чувствата на сестрите си: Джемре към Недим, и на Джерен към Дженк)

Джемре пита Агях къде е Недим, че тя е направила всичко заради него и трябва да знае...

Дамла уговоря Дживан да я закара на пилатес.

Шениз казва на сина си, че трябва да са хладнокръвни и да не правят грешки! Дженк отговаря на майка си, че всичко е свършило. Шениз го пита, след като всичко е свършило, защо не разказал истината на баща си? Дженк и отговаря, че е щял да му разкаже, ако е смятал, че ще издържи, че той не е като нея да не го е грижа, какво ще стане с останалите...

Не е разказал, защото знае, че баща му няма да понесе този срам..., а и Джемре също!
Текст от potv.bg
Сехер

Сехер

© Канал Д
Сехер научава от Джерен, че ще се прави тест за бащинство и отива при Агях, за да разбере защо? В същото време при него е дъщеря ѝ Джемре, която се притеснява къде е Недим.
- Аз направих всичко, заради него и трябва да знам!
- Всичко?! Правилно ли чух, че си направила всичко, заради Недим? Какво означава това, снахо?!
- Ще ми кажете ли, къде е Недим?
- Ти пазариш ли се с мен?

И в същото време влиза Сахер, а Джемре я моли да ги остави с г-н Агях, защото те са обсъждали нещо много важно, но Агях казва на Джемре, да ги остави с майка ѝ насаме!

- По твоето лице личи, че ти също подозираш...
- Аз твоето подозрение, ще взема.... Аз няма да ти позволя, да оклеветиш дъщеря ми!

Дженк казва на Шениз, че неправилно са постъпили и той никой няма да може да погледне в очите – баща си, Джемре, сестра си.... това дете ще порасте, и ще го нарича „татко“... а той и в неговото лице, няма да може да погледне!

Шениз му отговоря, че това дете няма да го нарича „татко“ , трябва да почака, да видят резултатите! И през това щели да преминат.... Дженк и казва, че това няма да ги отмине, а тя се опитва да го отложи във времето, както и той прави!

Джерен си събира багажа и казва на баба си и тя да го направи, защото скоро ще се върнат в имението.

Нериман и казва да не се радва, защото цялото богатство е на Недим и след като той се оправи... и той и потърси сметка с тези куфари ще се отправи в ада.

Сахер пита Агях, след като тя му е показала това видео, как може да го свърже с такива неща и да се съмнява в детето, което носи дъщеря ѝ от кое?! Агях не да може да обясни на Сахер... и тя ще си тръгн от неговия кабинет с подозрения в душата.

Джемре пита майка си, дали случайно г-н Агях не е казал къде е Недим, защото както всички, вече знаят, той е важен за нея. А Сахер я пита, дали е щастлива, виждайки Дженк, който ги наблюдава от прозореца, а Джемре и отговоря, че се е омъжила, за да бъде щастлива!
Текст от potv.bg
Агях

Агях

© Канал Д

Шениз пита Агях, какво става, защо отново прави тест за бащинство, след като тя в началото го е направила и му го е дала? А той и отговаря, защото не е гледала видеото до края... И казва, че тази вечер иска да види всички на масата, защото е важно.

Джемре пита Дженк, има ли някакъв проблем има между майка ѝ и него, и го пита какво става, а той отвръща, че ще свикне, че тук е така от как се е родил, винаги нещо се случва!

Шениз разбира от Нуртен, че Агях е изпратил някъде Недим с всичките му вещи!

Агях казва на вечерята, че е изпратил Недим в Лондон. Джемре е много учудена, че точно в Лондон... и че Недим е пожелал?! Агях и отговоря, че само тя може да отвлича Недим!

С треперещ глас Джемре задава въпроса втори път, дали по-желание е отишъл Недим или той насила го е изпратил... Агях казва на Дженк, да се разходи с жена си, за да дойде на себе си! Дженк я хваща за ръка, а Джемре видимо не на себе си и невярваща му казва, че е заминал за Лондон, а Дженк и отговаря, че времето там е дъждовно...
Текст от potv.bg
Дженк и Джемре

Дженк и Джемре

© Канал Д
Отвънка Джемре казва на Джевк, че те пристигнали, а той заминал за Лондон..., че тя се омъжила за него заради Недим, а сега той е в Лондон!
- Значи, напразно се омъжи за мен!

Шениз пита Агях, защо не е изчакал резултатите от теста, а Агях и казва да се отпусне, ето сбъднало се е нейното желание, тя от толкова години искала да изпратят Недим в Лондон, в онзи рехабилитационен център! Знаейки, че това е само център за такива болни, а не болница Шениз ще си помисли, че Агях е загубил надежда за възстановяването на Недим, и ще се успокои.

Дженк отвежда Джемре на бар, и преди да влязат Джемре го пита, дали е тук, за да празнуват заминаването на Недим, а той и отговоря края на брака им!

Джерен, която разбира от баба си, че автомобила на Дженк не е в имението му звъни, но телефона вдига Джемре, но тя си мълчи и Джерен я взима за Дженк и му казва, че това му е една от последните вечери и той трябва да се прости с нощния живот, защото го чака, да гледа бебе и го нарича „татанце“, при което Джемре, и казва името и Джерен разбира, че е направил, грешка и сестра ѝ е разбрала... Първо Джерен е притеснена от това, че сестра ѝ е разбрала, после си казва, Дженк да му мисли!

Дженк виждайки Джемре с телефона си, я пита, с кой говори, тя му отговоря, че със сестра си, но нищо не е разбрала... и го пита, защо нейната сестра го търси в такъв късен час?

Виждайки спящата Джерен, Сахер тихичко и говори, как може да я попита, ако беше чужд човек без срам, щеше да и зададе въпроса, а тя и е майка, и ако е истина това което подозира, как ще се примири с този срам?!

Шениз звъни на секретарката на Агях, за да разбере, дали той и казва истината, че Недим е в Лондон и след като тя и потвърждава, Шениз спокойно си отдъхва, че Агях е загубил надежда за възстановяването на Недим!

Текст от potv.bg

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.

Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 53 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 53 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк решава да се разведе с Джемре и да избяга с Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 53 на турския сериал „Безмилостен град“, който...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...