Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 50 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях става единственият настойник на Недим -лечението и решенията, които касаят Недим, ще ги взима само той. Джемре се опитва да разбере какво има меджу сестра ѝ и Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 50 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 15 март 2021 по bTV

Джемре се опитва да разбере какво има меджу сестра й и Дженк.

Джемре се опитва да разбере какво има меджу сестра й и Дженк.

© Канал Д

Джемре се среща със сестра си в близкото кафе, за не пречи баба им на разговора. Джемре пита Джерен защо е против нея? След като е получила всичко и пари, и фамилия благодарение на Недим, тя е изпълнена с омраза и ненавист към него и нея?!

Джерен и казва да отиде и попита мъжа си Дженк.

Шениз разбира, че Агях е завел Недим и Дженк във фирмата.

В същото време, Агях поставя Недим на своето място, и му казва, че като се оправи то е негово, а от всичкото това, което прави баща му, Дженк се чувства не на мястото си!

Агях е повикан по телефона, а Дженк и Недим остават сами, Дженк казва на Недим, че всичко, което си е мислил, за свое, сега е негово, в детството е било същото... и го пита дали си спомня? И Дженк си излиза...

Останал сам, Недим казва, че не го е искал и хвърля по фотографията на баща си ножицата от бюрото.

На излизане от компанията Дженк среща майка си, която му казва, че отново е като в детството, всички играчки са на Недим, но той един ден ще разбере, че тя е била права, и колко и да се съпротивлява, техният враг е известен!

Джемре чака да се прибере Дженк, за да разбере, какво е имала предвид сестра й, като и е казала да пита мъжа си.

Недим казва на чичо си, че той е счупил снимката на баща си..., но Агях не е много сигурен.

Агях пита Шениз, къде е Дженк?

А в същото време Дженк е на бар и иска да забрави и миналото, настоящето - всичко с помощта на алкохола.
Текст от potv.bg
Агях

Агях

© Канал Д

Дженк се прибира мъртво пиян, а Агях от прозореца, клатейки глава наблюдава, как Джемре го прибира...

Сутринта Нуртен с притеснение разказва на Агях, какво е забелязала снощи в къщата: Как Джемре не се е погрижила за пияния Джек, но внимавайки да не я вид някой се е качила в стаята на Недим и го е завила с одеяло, което на нея и се струва доста странно...

В същото време Шениз, се чуди какво е изпуснала от случващото се вчера и се сеща за дъщеря си Дамла, която звънеше на баща, когато той я заряза на улицата пред онази къща, където оставиха Джерен с баба ѝ и решава да го разбере от дъщеря си.

Агях пита Джемре какво се случва между нея и сина му... След като са се оженили по любов, означава, че двамата не трябва да не могат да откъсват очи един от друг, а какво излиза, още на втория ден Дженк се прибирал мъртво пиян?! Джемре му отговоря, че той не е дете, а тя му е съпруга, но не е детегледачка.

- Това означава ли, че няма да гледаш мъжа си, и ще го правиш за Недим! Не се интересуваш как е Дженк, но се интересуваше как и къде е Недим?!

Джемре гледа бързо да се измъкне и излезе... Но Агян и казва, че не е приемливо някак си, омъжена за Дженк, да се грижи за Недим!

Нуртен се изпуска и пред Сахер, като и казва, че Джемре още от сега спи отделно от Дженк.
Текст от potv.bg
Джерен в автомобила на Дженк

Джерен в автомобила на Дженк

© Канал Д
Събуждайки се Дженк си прослушва съобщенията от Джерен и Джемре, и разбира, че Джерен е казала нещо на сестра си, от което той трябва да се притеснява и решава да се срещне с нея.

Агях казва на Сахер, че не може да разбере, що за брак е брака между Дженк и Джемре, след като дъщеря ѝ мисли за Недим, явно има нещо, което те не зная, но тя като майка трябва да разбере, какво е?!

Джерен казва на Дженк, че сега когато тя няма какво да губи, но какво ще стане ако каже истината на баща му, то кой ще загуби.... и му казва, че нищо няма да каже, ако я върне в имението... Дженк и казва, че ще го направи, но ще му трябва време, защото всички са и ядосани, включително и сестра й.

Шениз излиза с Дамла по женски на шопинг, за да разбере какво се е случило вчера... и разбира, че има надежда Недим да се оправи.

Сахер напомня на дъщеря си, че е омъжена за Дженк и трябва да бъде до него! И посочвайки към мед. сестрите, които се занимават с Недим и казва, че тя не е нужна на Недим и не трябва да се грижи за него, а да насочи цялото си внимание на Дженк.

Агях съобщава на Шениз, че от днес той е единственият настойник на Недим, лечението и решенията, които касаят Недим, ще ги взима само той!
Разбирайки, че Недим вече не е в ръцете й, Шениз е много притеснена, че той може да си спомни всичко.

Джемре пита Дженк, каква е връзката му със сестра й, а той я контрира и пита, а тя какви чувства изпитва към Недим? Дали нейната история е за героичната мед. сестра, която се противопоставя на всички и спасява Недим или историята на влюбената Джемре в Недим?

Шениз казва на Дженк, че баща му има много тайни от тях двамата и една от тях е, че скоро Недим, може да се оправи...

Виждайки страха в очите на сина си, Шениз го пита, защо се страхува, нали това е искал, след като се е оженил за Джемре! Шениз му казва, че ще загубят всичко, пари, власт... Дженк и отговоря, че не иска да има всичко това, като причинява болка на Недим. Шениз му казва, че им остава да чакат и да се молят, че Недим като се оправи, да не си спомня нищо!


"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.

Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 51 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 51 (bTV) - какво ще се случи...

Недим напуска имението. Агях решава да направи тест за бащинство на бебето на Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 51 на турския сериал „Безмилостен...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...