Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 96 какво ще се случи?

Добави коментар

Рамона е разкрита от Торибио и Марина. Вижте какво ще се случи в епизод 96 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 2 май 2021 по DIEMA FAMILY.

Анита чува как Паулино признава на Еразъм, че все още е влюбен във Ванеса. В разговор с майка си, тя признава, че би искала Паулино да я обича така, както обича Ванеса. Марина се съгласява да се премести в къщата на родителите си. Сузана планира да отмъсти на Луис. Тя се възползва от факта, че Закариас го е ограбил, като го завишава, за да го принуди да сподели парите в замяна на мълчанието му. Луис признава на Марина, че е бил сляп, защото не е видял колко прекрасен човек е тя. Той добавя, че ако можеше, би върнал времето назад, за да поправи грешките, които е допуснал.

Анита се опитва да съблазни Паулино. Ванеса се извинява на Марина за стореното и ѝ предлага приятелство. Лукресия съобщава на Изауро за срещата на Марина с Алберто. Тя го предупреждава, че може да се стигне до помирение между двамата. Исауро ѝ напомня, че Марина е честна и не би се срещала с Алберто зад гърба на Рикардо. Пруденсия споделя с Ангустиас радостта си от това, че е в контакт с дъщеря си и внука си. Торибио разобличава Рамона и съобщава за нея на д-р Муньос де Баена. Марина разкрива, че Рамона е била прислужница на Изауро.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?