Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 90 какво ще се случи?

Добави коментар

Пруденсия моли Марина да даде втори шанс на баща си. Вижте какво ще се случи в епизод 90 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 22 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Хилда уведомява Ванеса за посещението си при нотариуса. Тя се надава, че тя няма да има възражения срещу начина, по който се е разпоредила с имота. Ванеса отговаря, че ще се съгласи с всичко, което тя реши. Марина споменава на Рита за странна среща с пациент. Тя разказва как се е приближила до него, за да му предложи помощ, а той се е хвърлил да бяга. Рита предполага, че става дума за пациент, който крие самоличността си.

Уолдо споделя мнението си за таланта на Паулино с Ванеса. Той признава, че не е най-лошият музикант и въпреки че не се отличава с гласа си, привлича вниманието с думите на песните, които пее. Ванеса го моли да му помогне да стане известен. Тя е готова да плати всякаква сума за услугите му. Балдомеро случайно дочува част от разговора между Дамяна и Маргарито, който се отнася за него. В него Дамяна разкрива, че ще се омъжи без любов и така ще погребе истинската си любов от младостта. Балдомеро осъзнава, че Дамяна се омъжва за него по задължение и всъщност обича Маргарито.

Луис предлага на Торибио щедро възнаграждение в замяна на помощта му да убеди Марина да му позволи да види внука си. Старецът отговаря, че няма да предаде доверието на Марина за пари. Той го предупреждава, че въпреки че е много богат, един ден ще остане напълно сам. Луис признава на Марина, че съжалява за това, че ѝ е отказал името Окаранса и я е отвел против волята ѝ при Исауро. Пруденсия признава, че съпругът ѝ е направил крачка напред, като е признал открито грешката си, но ще разбере дъщеря си, ако тя продължава да не вярва на баща си. Той обаче я убеждава да не го наказва повече и да му даде още един шанс.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?