Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 9 какво ще се случи?

Добави коментар

Пруденсия се запознава с Марина. Вижте какво ще се случи в епизод 9 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 30 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Сусана разговаря с Алберто за рождения ден на Ванеса и му предлага да се възползва от тази специална дата, за да подари годежния пръстен на дъщеря ѝ. Алберто решава да отиде до града, за да купи годежния пръстен, а Пруденсия се опитва да поговори с него, за да разбере дали решението му да се обвърже не е прибързано. Дон Луис моли сина си да се възползва от пътуването до града, за да донесе на Пруденсия красивите й обеци. Когато чува това, Пруденсия се чувства зле, тъй като не иска съпругът ѝ да разбере, че обиците вече не са в нея.

Марина съобщава на Дамяна, че е готова да приеме предложението на Изаура да замине за града, само за да е далече от Алберто. Дамяна настоява тя да не заминава заради семейство Окаранса, което рано или късно ще напусне хасиендата. Сусана предлага на Ванеса да ускори датата на сватбата си с Алберт, преди той да я остави заради Марина. Ванеса омаловажава случая, тъй като смята, че сляпата селянка не е заплаха за нея.

Текст от potv.bg

Исауро се надява, че разочарованието ѝ от Алберто ще накара Марина да промени решението си и да замине с него за града. Рамона го предупреждава, че Дамяна няма да позволи това, особено сега, когато е открила истинските му намерения. Тя се опитва да убеди мъжа, че трябва да забрави за Марина и да потърси друга жена, която да го обича, но той е обсебен от Марина. Луис се хвали на Мартири, че след месец синът му ще се ожени за Ванеса. Паулино получава предупреждение от шефа си. Ако отново го обиди, ще загуби работата си и ще трябва да напусне хасиендата.

Исауро се опитва да убеди Марина, че обичта ѝ към Алберто не е любов, и я убеждава да го изтрие от паметта си, тъй като той ще се ожени за друга. Балдомеро казва на Дамяна, че някой пита за гроба на момиче, което е починало в същия ден като Еулалия. Жената е обзета от страх при мисълта, че ако истината излезе наяве, може да се окаже зад решетките. Пруденсия и Марина се срещат в църквата.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?