Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 22 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 22 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 18 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Ангустиас показва на Марина, че подкрепя връзката ѝ с Алберто. Ванеса е близо до това да признае на Пруденсия, че не обича Алберто, но Сусана не ѝ позволява да довърши изречението си. Закариас се опитва да изнасили Дамяна, когато се появява в дома ѝ, за да я изгони. Жената се съпротивлява. По време на схватката тя е бутната, удря си главата и губи съзнание. Сусана изисква послушание от дъщеря си и я задължава да се омъжи за Алберто.

Алберто съобщава на баща си, че е решил да се ожени за Марина. Луис не се съгласява с това. Той смята, че момичето ще разруши живота им и той не може да се остави Ванеса. Маргарито е развълнуван, когато чува, че Паулино е влюбен във Ванеса. Той се опитва да обясни на момчето, че се е влюбило в грешния човек и застрашава шефа си. Паулино не се интересува от предупреждението му. Той е мотивиран от мисълта, че Ванеса отвръща на любовта му, и заявява, че е готов да се бори за нея.

След инцидента в дома на Дамяна, Закариас разказва на Луис какво се е случило и двамата се страхуват, че той я е убил. Алберто решава да напусне дома си, след като баща му не приема Марина за негова бъдеща съпруга. Пруденсия моли сина си да промени решението си. Тя губи съзнание, когато той настоява да си тръгне.

Марина намира Дамяна да лежи под локва кръв, без да знае какво се е случило, тя моли Торибио за помощ. Исауро пристига, за да помогне на Дамяна. Той успокоява Марина, която се притеснява за състоянието на майка ѝ. Виждайки, че Марина е много изплашена от случилото се с майка ѝ, Исауро ѝ предлага дома си, за да се скрият от заплахите на дон Луис.

Сусана предлага на Луис да обединят сили, за да накарат Марина да изчезне и по този начин да съберат отново Ванеса и Алберто. Луис си спомня за инцидента, който е причинил на младини и който е довел до психическо разстройство на Торибио.

Сусана убеждава Ванеса, че заедно могат да задържат Алберто в хасиендата. Тя уведомява дъщеря си, че ако той напусне дома си, Луис ще го лиши от наследство незабавно и това ще провали плановете им. Алберто се извинява на Ванеса, че е прекратил годежа. Тя му отговаря, че му се възхищава за смелостта, с която защитава любовта си към Марина, и го поставя за пример за подражание. Марина съобщава на Ториби, че тя и Дамяна ще се преместят в къщата на Изауро. Ванеса вече не може да се справя с натиска на майка си да се върне при Алберто и решава да си намери друго богато гадже.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?