Актуално В програмата

​Супер забавни участници и за първи път Зелен бутон в "България търси талант​"

Добави коментар

Eдни от най-забавните и изумителни участници в “България търси талант” вдигат градуса на настроението - тази неделя oт 20:00 ч. по bTV

Страхотно настроение, забавни участници и много весели номера ще владеят сцената на “България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Щастлив съм, че работя в това шоу” ще възкликне водещият Александър Кадиев след едно от най-емоционалните изпълнения в епизода. Нежен, почти балетен спектакъл, но на колело, ще разкаже прецизно и с вкус, вълнуващата, лична история на участник в шоуто, а всички в залата ще затаят дъх, докоснати от вълшебното представяне. Тежката съдба, неочакваните обратите, травмите за преодоляване и силата на волята довеждат на сцената въпросния талант, който благодарение на колелото - успява да намери баланса в живота си.

Текст от potv.bg

Един от най-младите ездачи, стъпвали някога на сцената на “България търси талант”, ще впечатли взискателното жури с екстремно изпълнение на джигитовка, а след отправените му похвали трудно ще удържи сълзите си от радост. Страхотни гимнастици ще представят прецизно ефектния си номер, а симпатяги по бельо ще разсмеят журито с веселото си представяне и неочакван финал. Освен че в шоуто идва ред на третия Златен бутон, за първи път в историята му ще бъде натиснат и съвсем истински - Зелен бутон. Той ще се окаже част от добре измислен и изпълнен със страхотно настроение номер, а натискането му ще отбележи един от най-веселите и забавни епизоди досега. За доброто настроение ще се погрижи и чуден майстор-музикант, който ще изуми не само с невероятния си инструмент, а и с изключителния си талант да свири на него. Това силно ще учуди Ицо Хазарта, който съвсем на място ще коментира, че “обикновено у нас съседите “свирят” на него в събота и неделя”. С пореден опит да впечатли журито, което е виждало какво ли не, един от претендентите в неделя вечер ще успее направо да го “втрещи”! С това ще си заслужи и “специално изпращане” от сцената от Ицо Хазарта, който ще се раздели с него в рими: “Аз съм ти голям фен – приятен ден!”.

Необикновени, весели и изумителни таланти нямат търпение да се срещнат със зрителите на bTV тази неделя точно в 20:00 ч. В деня на изборите, 4 април, няма да има излъчване на нов епизод на шоуто, а епизод 6 ще е на екран на 11 април.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант​

Американски поздрав за Ицо Хазарта с “Браво господине” - в България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"