Архив Горещо

„Адвоката на дявола” – Марин Марковски в "Горещо"

Добави коментар

Тази събота, 5 декември от 22:00 часа „Горещо” гостува на „адвоката на дявола” – Марин Марковски, който споделя, че за цялата си 35-годишна кариера все още не...
АДВОКАТ НА ДЯВОЛА:
  • Изнасилил ли е Тодор Славков Мила Гешева?
  • Убил ли е Александър Русов Андрей Луканов?
  • Убил ли е Лазар Колев сестрите Белнейски?

 Марин Марковски в


Тази събота, 5 декември от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” гостува на „адвоката на дявола” – Марин Марковски, който споделя, че за цялата си тридесет и пет годишна кариера все още не е намерил отговор на въпроса защо човек убива, ограбва, изнасилва...

В „Горещо” адвокат Марковски изнася потресаващи подробности по едни от най-коментираните и интригуващи дела от практиката си. Името му винаги се свързва със знакови процеси – адвокат е на Мила Гешева, обвиняваща Тодор Славков и още двама души в изнасилване, на сочения за физически убиец на Андрей Луканов Александър Русов, на задържания за убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев...

„По това дело никой нищо не прави в момента! Никой нищо не е правил и преди!... По делото има неща, които мен ме тревожат!” – казва адвокат Марковски за делото за убийството на двете сестри.

Според него огледът на местопрестъплението е направен с „некомпетентност и липса на професионализъм, граничещи с тъпота”, а съдебно-медицинските експертизи по делото си противоречат.

По повод самоубийството на проф. Раданов, един от експертите по делото адвокат Марковски споделя: „Аз не мога да кажа: „Убиха го, защото е дал вярната експертиза!” Аз съм адвокат и мога да говоря неща, които знам, че са доказани като факти... Аз лично имам притеснение за неговото самоубийство дали действително е самоубийство.”

Адвокатът споделя, че има притеснения и относно доказателствения материал срещу Лазар Колев. „Смея да прогнозирам, че на практика по делото не може да стане нищо!” – заявява той. За делото срещу Александър Русов, сочен за физическия убиец на Андрей Луканов, адвокат Марковски разказва как е бил отвлечен Русов, за да бъде докаран в България за процеса. „Той не е бил задържан по вилите в Копривщица!... Не е докаран в България законно – меко казано! На практика е вързан и сложен в багажник. Руските специални служби по искане на нашите специални служби го изкарват през Украйна, оттам – в Русия, оттам го качват на един кораб и го докарват в Бургас!”

„Аз съм я питал: „Ти с какъв акъл отиде да се жалваш срещу принца на джамахарията?” – разказва адвокат Марковски за делото на Мила Гешева срещу Тодор Славков, обвинен в изнасилване то ѝ заедно с още двама души. – „В тази история съм на нейна страна не само професионално, защото съм бил адвокат, а защото знам, че момичето е право!”

Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова


Тази събота момичето на броя е Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова. Тя признава, че след спечелването на титлата в личния ѝ живот се случва нещо много хубаво – запознава се с Благой Иванов, обявен за „Най-горещ мъж” за миналата година от десетте реалити звезди на Нова телевизия. „Да, заедно сме!” – споделя тя и разкрива как е приключила връзката на Благой със Златка Райкова. „Тя го нарече, че е детенце, че на него му трябва по-обикновено момиче и в последствие посочи мен... По-обикновена не знам какво ме прави от нея и не знам какво я прави по-специална от мен!” Златка Димитрова откровено споделя и истината за връзката си с футболиста Наско Курдов и разказва за голямата си гръцка любов, с която в продължение на четири години и половина живее в Атина. Връзката им обаче завършва по много болезнен за нея начин, когато тя ден преди рождения си ден, прибирайки се по-рано вкъщи, го заварва в леглото им с друга жена.

нумероложка на звездите Стефка


Тази събота заради огромния зрителски интерес, заради стотиците писма, имейли и телефонни обаждания „Горещо” ще покаже и неизлъчвани части от интервюто с личната нумероложка на звездите Стефка - още важни неща за магиите, болестите и начините да се предпазим от тях...

Опасни ли са дрехите втора употреба и защо, когато сложим да топлим вода в микровълновата печка, вадим „войник с пушка”? Имала ли е Златка Димитрова по-специални отношения със Слави Трифонов и лошо ли е според Мис Плеймейт 2009 да си негова жена? За или против смътното наказание е адвокат Марин Марковски и по кое дело според него може да се направи един наистина добър български филм на ужасите?

 „Горещо”, събота, 5 декември 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“