Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 6

Добави коментар

Палави дарява кръв на майката на Рагав. Вижте какво ще се случи в епизод 6 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави стига до магазина си с документите. Там няма никого. Кришна ѝ казва, че строителните работници са си тръгнали след обаждане от собственика. Те ще се върнат на следващия ден. Рагав се обажда на Палави и я пита дали ѝ е харесало малкото приключение. Тя го пита защо прави това. Той ѝ казва, че ще продължи да ѝ усложнява живота, докато тя не напусне града. Тя му затваря. Кришна ѝ казва, че са изгубили много пари защото не са работили днес.

Рагав отива в болницата и разговаря с лекаря за майка си. Кирти му казва, че майка им не иска нищо от него. Тя добавя, че ѝ е обещала да се увери, че той няма да иска или да плаща за нищо. Рагав се скарва на сестра си и я пита дали разбира, че излага живота на майка им на опасност. Той се връща, за да поговори с лекаря. Междувременно някой го снима без негово знание.

Палави споделя с Кришна, че Рагав смята, че тя го е упоила и иска да си отмъсти. Кришна предлага на Палави да отиде в болницата, тъй като се чувства замаяна. Тя отива. Там вижда една просякиня и ѝ дава сари, пари и конец за късмет. Палави влиза в болницата. Рагав излиза, вижда същата просякиня и ѝ дава пари и визитна картичка. Той ѝ казва да се обади, ако има нужда от помощ. Тя му дава конеца за късмет от Палави и му казва, че молитвите му ще бъдат изпълнени.

В болницата Палави научава за болестта на майката на Керти. По стечение на обстоятелствата те имат една и съща кръвна група и тя решава да дари кръв. Тя моли лекаря да запази името ѝ в тайна. Рагав извършва благотворителна дейност с надеждата, че боговете ще помогнат на майка му. Той научава, че болницата е намерила друг донор. Той е щастлив и си казва, че ще бъде вечно благодарен на донора за това, че е спасил живота на майка му.

Шарда се кара на Палави, че е отишла сама в болницата и е дарила кръв на непознат, когато не е добре. Палрави се оправдава. Обаждат ѝ се от новинарски канал. Искат да говорят с нея и семейството ѝ за това как е дарила кръв на непознат. Тя казва, че няма да говори с тях без разрешението на свекъра си. Виджай се разчувства и я благославя. Сулочана подслушва и решава да разкаже на Шарда и Виджай за проблемите с магазина в бъдеще. На следващата сутрин Палави и свекъра ѝ дават интервюто. Виджай разказва за живота си в града и правенето на сарита. Палави се разчувства и решава никога да не напуска града въпреки заканите на Рагав. Тя решава да изчисти недоразумението.

Рагав е щастлив, че майка му се възстановява и раздава бонбони в болницата и пита дали може да види майка си. Керти му казва не и иска да ги остави на мира. На следващата сутрин Рагав гледа новините и вижда разговора си с лекаря. Репортерите го представят в негативна светлина. Той вижда и интервюто на Палави и се ядосва.

Палави се опитва да си уреди среща със собственика на дома за стари хора, но не успява. По пътя към дома някакъв случаен човек ѝ дава пари. По-късно същият човек отива в дома ѝ и я обвинява в кражба. Полицията арестува Палави. Тя е отведена на неизвестно място и се оказва, че полицаите са измамници, хвърлят я на земята и тя губи съзнание.

Рагав е щастлив, че майка му е изписана. Той се маскира, за да може да я откара до дома ѝ. Джая го вижда в огледалото и го разпознава. Тя си припомня щастливи спомени от времето, когато е бил по-млад, и се чуди как всичко се е променило толкова бързо.

Свекърите на Манси отива в дома на Дешмух. Те казват, че са видели интервюто на Палави по телевизията и са решили да поръчат сарита за сватбата от магазина ѝ. Те питат къде е Палави. Сулочана не иска да разкрие, че Палави е била отведена от полицията.

Рагав закарва Керти и Джая в дома им. Керти се опитва да плати, но Рагав си тръгва, без да вземе парите. Керти разбира, че шофьорът е бил нейният брат. Рагав получава телефонно обаждане и казва, че скоро ще бъде там.

Палави е държана в тъмна стая. Тя продължава да пита защо е там.

Фархад отива да види Рагав и го намира пиян. Той го пита кога отношенията му с майка му са станили толкова лоши. Рагав му казва, че е направил малка грешка пред майка си и е станал злодей в нейните очи. Джая казва на Кирти, че е ядосана на Рагав, но все още го обича, тъй като той е неин син. Тя не може да му прости, защото е не само негова майка, но и съпруга на съпруга си.

Един от мъжете помага на Палави да избяга. Тя припада на пътя, докато бяга. На следващата сутрин Рагав се приготвя за пуджа. Той открива Палави в стаята си за гости и се чуди как е попаднала там. Фархад му разказва, че снощи е бил пиян и е искал да посети майка си, като по пътя са видели Палави на пътя. Рагав е решил да я заведе в дома си, защото тя е била в безсъзнание и сама на пътя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32