Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 37

Добави коментар

Съни удря Ведант с колата си. Вижте какво ще се случи в епизод 37 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Съни се ядосва на Палави. Рагав и Палави го посещават в дома му. Палави казва на Съни, че искат да се запознаят със семейството му. Той казва, че родителите му са разведени, но той е близък с братовчедка си. Той заявява, че наистина не вярва в брака, но иска да се ожени с цел да осигури щастието на Кеерти и Джая. Когато те си тръгват, Съни е бесен на Палави и казва, че ще ѝ даде урок. Изведнъж той вижда зад себе си Палави и е шокиран. Тя взема телефона си от масата и си тръгва.

Съни се обажда на Кеерти и ѝ казва, че Палави не го харесва. Кеерти го уверява, че Рагав е на тяхна страна, така че няма да има проблеми. Съни блъска някого, докато шофира. Мъжът, когото е блъснал, е Ведант, който е работил в магазина за сари на Палави и когото Рагав е вкарал в затвора.

Рагав пита Палави защо е разтревожена. Кеерти идва и пита Палави защо е била груба със Съни в собствения му дом. Палави лъже, че според нея Съни не е толкова лош, колкото си е мислела. Тя казва, че излишно е съдила Съни и не е трябвало да го прави. Кеерти е щастлива да чуе това.

Текст от potv.bg

Съни се извинява на Ведант, докато го води в болницата. Кеерти му се обажда и казва, че има изненада за него. Палави взема телефона и Съни я обижда. Тя казва, че очите ѝ са насочени към него. Ведант чува разговора им. Междувременно Джая нарежда на Рагав да купи сари за Палави за Ват Савитри пуджа. По-късно Палави вижда подаръка в стаята си, а Джая ѝ казва да спазва поста заради Рагав. Тя отваря подаръка и вижда сари, което не ѝ харесва.

Съни води Ведант в дома си, тъй като е наранил крака си. Ведант смята, че може да използва Съни, за да си отмъсти на Рагав и Палави.

Рагав е много доволен от избора си на сари и злорадства пред Палави и Джая. Той също така показва гривни за Палави. Джая казва, че е изненадана, че бизнесът му с бижута процъфтява. След като той си тръгва, Палави и Джая се смеят над кичозния и старомоден подарък. Джая казва, че той сигурно не избира моделите на бижутата, но Палави го защитава. Джая е щастлива да чуе това. Палави е щастлива, че Рагав е приготвил подаръци за нея.

Шарда казва на Виджай, че ще се срещне с Палави и че той може да я изгони от къщата, както е заплашил брат си Милинд. Ведант чака Съни в колата, когато вижда Шарда. Той се чуди какво прави майката на Мандар там през нощта. Вижда Палави да се среща с нея и се чуди каква е тяхната връзка. Когато се връща, Съни открива, че Ведант липсва.

Текст от potv.bg

Палави и Шарда провеждат сърдечен разговор. Шарда пита Палави дали Рагав е добър с нея. Тя отговаря, че Рагав е добър човек, и също така казва, че Джая е благосклонна към нея. Шарда я пита дали Джая е дори по-добра от нея, тогава Палави казва, че тя е нейна майка, а Джая е свекърва ѝ.

Фархад казва на Рагав, че Ведант е излязъл от затвора. Рагав го моли да открие местонахождението му. Той добавя, че Ведант е луд човек и може да направи всичко, за да му отмъсти. Той му нарежда да не казва нищо на Палави. Ведант проследява Шарда. Тя се чувства неспокойна и поглежда назад, но не вижда никого. Ведант не е в състояние да я настигне заради контузения си крак. Той се чуди дали Палави знае за връзката между Мандар и Рагав.

Палави поставя туршията подарък от Шарда на масата. Джая пита слугите какъв е този буркан и кой го е донесъл. Те не знаят. Рагав им казва да стоят далеч от него и смята, че е бомба. Той моли Фархад да донесе металотърсача. Той използва металотърсача, когато идва Палави. Той я изблъсква, когато бурканът пада и се чупи на парчета. Палави му казва, че това е подарък от Шарда и никой няма да му изпрати бомба. Рагав се опитва да скрие смущението си.

Текст от potv.bg

Рагав казва на Кеерти да избере годежен пръстен за Съни. Кеерти е щастлива, тъй като Рагав казва, че скоро ще се венчаят. Палави смята, че ѝ трябва още време, за да изобличи Съни. Тя убеждава Кеерти и Рагав да изчакат два месеца за годежни пръстени от компанията на Рагав. Палави се обажда на Съни, за да му каже, че годежът трябва да се отложи с два месеца. Съни казва, че Кеерти трябва да му се обади веднага, тъй като не може да вземе такова решение сама. Палави и Джая са щастливи, че сега имат още 2 месеца.

Ведант моли Съни да не се притеснява, тъй като годежът е само отложен, а не отменен. Съни му казва, че зад всичко това стои Палави. Ведант научава, че Палави е била вдовица на Мандар, а сега се е омъжила за Рагав.

Рагав поднася още един подарък на Палави. Тя е изненадана защо й е подарил още едно сари. Рагав казва, че е осъзнал, че другото сари не е било много хубаво, затова е взел друго. Той ѝ казва, че трябва да си събере багажа, тъй като се връщат в старата им къща. Палави му благодари.

Текст от potv.bg

Съни е ядосан на Кеерти. Тя му казва, че има проблем с пръстена. Съни я обижда и обижда Рагав. Палави чува всичко това, но Кеерти казва, че всичко е наред. Палави казва на Съни, че според нея той не е подходящ за Кеерти и трябва да се поправи.

Палави плаща данъка за къщата на Дешмук. Виджай е изненадан, че вече нямат висящ данък върху имота и могат да се върнат в собствената си къща.

Ведант проучва смъртта на Мандар в интернет и открива, че никъде няма новини за този случай. Той смята да разкаже на Палави за връзката между Рагав и Мандар.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66