Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 2

Добави коментар

Рагав среща Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 2 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави моли хората дошли за уредения брак да си тръгнат. Шарда плаче, а Палави е тъжна. Междувременно Рагав пристига в дома на Дешмух. Палави се кани да отвори вратата, но Амрута я спира. Рагав бърка Амрута с Палави и я предупреждава да не се меси в делата му. Амрута се влюбва в него и не обръща внимание на думите му. Палави е в стаята си и плаче. Тя е изгубена в спомените за съпруга си. Шарда и Виджай я утешават.

Рагав се обажда на Керти. Тя разказва на майка си всичко, което се е случило сутринта, и как Палави ѝ е помогнала. Тя приема обаждането и казва на Рагав да стои далеч от дъщеря ѝ и затваря.

Палави получава голяма поръчка и отива да купи материали. Тя не може да си позволи камион, с който да превози материалите, затова ги натоварва на скутера си. Тя блокира колата на Рагав. Той се ядосва и преобръща скутера ѝ. Материалите на Палави се намърсяват. Рагав идва при нея и започва да ѝ се кара, вместо да ѝ се извини. Междувременно шпионинът я разпознава и съобщава на Рагав коя е тя. Рагав я заплашва. Палави губи самообладание. Рагав избухва и унищожава всичките ѝ материали.

Палави мисли за дълговете си и гледа горящите материали. Тя се опитва да спре огъня, но не успява. Тя поглежда към небето и пита бог защо ѝ се случват всички тези лоши неща. Тя поглежда към медальона си на Господ Ганеш и после решава да подаде жалба в полицията. Тя няма да позволи на Рагав да се измъкне от отговорност. Палави отива в полицейския участък. Инспекторът я вижда и казва да не я пускат повече. Той добавя, че тя смята, че зад смъртта на съпруга ѝ стои някакъв заговор и затова продължава да идва всяка сутрин. Палави вижда инспектор Свами и го следва в кабинета му. Тя му казва, че иска да подаде жалба. Казва му името и номера на колата на Рагав. Инспекторът казва, че ще провери нещата.

Рагав е в дома си с Анджали и я отвежда в спалнята си. Той ѝ казва, че Палави е получила наказанието си, сега е неин ред. Рагав ѝ казва, че годеникът ѝ я обича, но тя не се чувства виновна, че му е изневерила. Изведнъж на вратата се чука и в стаята влиза годеникът на Анджали заедно с Фархад. Той ѝ удря шамар, благодари на Рагав и си тръгва. Тя предупреждава Рагав, че той ще плати за това в бъдеще.

Палави стига до дома и се опитва да влезе тайно, но Шарда я вижда и казва, че са толкова щастливи да видят, че тя се справя толкова добре с магазина. Тя моли Палави скоро да отиде в бижутерийния магазин, за да купи нещо за годежа на Манси. Палави казва, че може би след 2-3 дни. Шарда казва добре и ѝ нарежда да облече за сватбата сарито със златна бродерия, и си тръгва. Палави се чуди как да се справи със заемите и тогава решава да продаде златните нишки на сарито си, за да купи нови материали.

Инспекторът отива при Рагав и му разказва за жалбата, която Палави е подала. Той подкупва полицая и той прекратява разследването срещу него. Рагав казва, че ако знаеш правилната цена, тогава всичко на този свят може да се купи. Палави получава ултиматум от собственика на магазина да плати наема възможно най-скоро

Палави е на пазара, когато се спъва заради дете. Детето пада на земята и Палави му помага. Тя се чуди какво става и вижда, че един мъж бие безмилостно старец на улицата. Тя пита стоящите наоколо хора какво се случва, но никой няма представа. Тя пита, че ако никой не знае какво се е случило, защо тогава стоят и гледат. Тя отива и помага на стария мъжа да се изправи и щом се обръща, е шокирана да види Рагав, същия човек, който снощи е изгорил всичките ѝ материали, и се ядосва.

Преди някой да успее да каже нещо, тя удря шамар на Рагав. Казва му, че е можел да пощади поне детето, а Рагав я моли да си гледа работата. Тя го пита какво ще направи в противен случай, дали ще пребие и нея. Тя добавя, че той ѝ е доказал, че родителите ти сигурно се чувстват ужасно, че са го родили. Палави си тръгва. Рагав се ядосва и тръгва да я удари, когато една възрастна жена му хваща ръката. Тълпата се отдалечава, а Рагав дими от гняв, докато Палави завежда детето вкъщи и го моли да се успокои, а тя ще му донесе лекарства и ще му окаже първа помощ, докато свекърът ѝ я пита какво се е случило, а тя казва, че един глупак е предизвикал сцената на пазара.

Рагав кара колата си и си припомня шамара и начина, по който е бил унижен пред всички. Почти се е разпалил от гняв, а междувременно колата му се разваля и той се обажда на Фархад да му изпрати механик и нова кола възможно най-скоро. Братът на Виджай вижда Рагав и решава да го взема в колата си. Той му казва, че всички си видяли как жена му го е ударила на пазара. Рагав казва, че тя не е негова съпруга. Милинд казва, че тогава тя трябва да е негово гадже, тъй като не е видял лицето на Палави. Рагав се дразни, ругае го и го моли да спре колата.

Палави губи кутията със златния конец и се притеснява. Тя се връща в района, където се е скарала с Рагав, за да намери кутията, и продължава да мисли за дълговете и наема. Докато отива да вземе поръчка от клиент, тя случайно среща отново Рагав на една празна улица и Рагав я пита дали се интересува от неговата мъжественост и я притиска към стълб на лампа. Палави е изплашена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32