Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 67 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант и Гена трескаво търсят Канак. Семейството е разтревожено и объркано и разпитва Анант и Гена за случилото се. Гена обяснява, че Канак е оставила чантата си с бижута пред къщата, а семейството става все по-загрижено, когато се опитват да ѝ се обадят, но откриват, че телефонът ѝ все още е в къщата. Те се свързват с Панкай, който е безутешен и се чуди къде може да е отишла Канак. Анант и Четан се опитват да го утешат, докато Хема плаче и казва, че с Канак винаги са били заедно и че в миналото Канак дори е поемала вината за нея. Сагар се опитва да утеши Хема. На следващата сутрин Анант и Гена продължават да търсят, като показват снимки на Канак наоколо и питат дали някой я е виждал. Анант обвинява себе си за ситуацията, а Гена го насърчава да остане силен в името на семейството.

Панкай все още плаче, когато Джамуна идва да го утеши, уверявайки го, че вината не е негова и че никой не е могъл да предвиди, че Канак ще си тръгне по този начин. Анант и Гена се връщат без никакви новини за Канак. Панкай ги пита дали са намерили нещо. Четан предлага да се свърже с родителите на Канак и Панкай се обажда на свекърва си, за да разпита. Тя му казва, че Канак не е там, и го пита дали се е скарал с нея. Панкай затваря и тъщата му се обажда обратно, притеснена, но Панкай отново прекъсва разговора.

Панкай внезапно припада и всички се притичват на помощ. Гена бързо му донася лимонов сок, за да го съживи. След това тя се моли на Бог да върне Канак благополучно у дома. На следващата сутрин Парфул и Пареш се връщат, след като са подали сигнал за изчезването на Канак. Гена се опитва да успокои Джамуна, като казва, че Канак ще се върне скоро. Хема обаче обвинява Гена за всичко, което се е случило, обвинявайки я, че е разкрила Канак. Четан се намесва, като казва на Хема, че тя също е била съучастник в престъпленията на Канак и че трябва да спре да завижда на Гена.

Текст от potv.bg

Пареш получава обаждане от полицейския участък, инспекторът му съобщава, че на пътя са намерили тяло на жена, което отговаря на описанието, което са получили. Полицията моли Пареш да дойде и да провери тялото. Цялото семейство е съсипано. Майката на Канак пристига и пита къде е Канак, а Парфул ѝ разказва цялата история. Тя удря Панкай и предупреждава, че ако нещо се случи с Канак, ще прати всички в затвора.

Семейство Десаи се прибира вкъщи, след като са видели трупа, и Анант съобщава на Панкай, че не е Канак. Панкай се чувства облекчен, а Анант го уверява, че ще продължат да търсят Канак. Майката на Канак, Джигна, им се кара за "драмата" и ги обвинява, че не ценят семейството, тъй като са изгонили снаха си от къщи в полунощ. Джамуна се защитава, като казва, че винаги е смятала Канак за своя дъщеря. Джигна отвръща, че ако наистина е смятала Канак за своя, не би позволила да се отнасят зле с нея. Гена се опитва да се намеси, признавайки основателните опасения на Джигна като майка на Канак, но я призовава да се успокои. Джигна предупреждава, че ще изпрати цялото семейство в затвора, ако Канак не бъде намерен. Хема се чувства виновна, че не е могла да помогне на Канак, и мисли да накаже Гена.

Текст от potv.bg

Джигна се обажда на съпруга си и го информира за ситуацията, като се чуди кой може да е отговорен за изчезването на Канак. Хема посочва с пръст Гена. Междувременно Канак седи под едно дърво и размишлява за това как Панкай я е изгонил от къщата. Един минувач ѝ предлага храна, като я взема за просяк. Джигна удря Гена, след като чува обвинението на Хема, а когато Гена се опитва да обясни, Джигна я напада, дърпайки я за косата и карайки я да извика от болка.

Анант се намесва, като посочва, че Гена не е отговорна за изчезването на Канак. Вместо това той обяснява, че Гена е помогнала на Канак и е прикрила грешките си. Анант отвежда Гена в една стая, за да си почине. Джамуна предупреждава Джигна да не създава повече проблеми на Гена, защото в противен случай ще ѝ бъде потърсена отговорност. Анант настоява Гена да си почине, тъй като може да има главоболие от кавгата. Но Гена настоява, че иска да продължи да търси Канак. Анант ѝ напомня, че тя често поставя нуждите на другите пред своите и че трябва да се грижи за собственото си здраве. Той обещава да намери Канак в рамките на 24 часа. На следващата сутрин Гена се събужда от лош сън за Канак и се моли на Бог да я върне благополучно.

Текст от potv.bg

Междувременно Анант и Панкай отвеждат Джигна в болницата, тъй като тя се чувства зле. Канак се скита по улиците. Гена се обажда на Анант и научава, че Панкай е завел Джигна на преглед. Тя го успокоява, че скоро ще намери Канак. Анант забелязва Канак и съобщава на Гена, която е много щастлива и съобщава на Джамуна, че Анант е намерил Канак.

Анант търси Канак, мислейки, че тя е наблизо, когато група главорези я обграждат и започват да я тормозят. Анант пристига тъкмо навреме и отблъсква главорезите, но накрая те го надвиват. Панкай вижда как Анант се бори и се притичва на помощ. Точно тогава се появява мъж, който се представя за писател, и помага на Анант да се пребори с главорезите, които след това бягат. Панкай проверява Анант и го пита дали е добре. Анант търси човека, който го е спасил, но той вече си е тръгнал. Джигна се развълнува, като вижда Канак, и я прегръща, но Канак не реагира. Джигна пита защо Канак не отговаря. Анант и Панкай ѝ предлагат да я заведат вкъщи, за да си почине. Джигна казва, че Канак не е яла нищо от дни и Анант и Панкай отиват да ѝ донесат храна.

Джамуна подготвя тържествено за завръщането на Канак. Хема е щастлива и се обажда на Джигна, за да попита кога ще пристигнат. Джигна дава телефона на Канак, но Хема забелязва, че Канак не реагира. Джигна казва на Хема, че Канак е станала неконтактна, и обвинява Гена за състоянието ѝ, като се заклева да я накара да си плати. Хема се съгласява да ѝ помогне. Писателят подслушва разговора им, но преди да се намеси, го викат. Докато се върне, Джигна вече си е тръгнала с Канак. Панкай и Анант се връщат с храна, но Джигна вече си е тръгнала.

Текст от potv.bg

Гена и останалите членове на семейството чакат на вратата, за да посрещнат Канак, но Панкай и Анант се връщат и им казват, че Канак е тръгнал с Джигна. Гена ги успокоява, че това е за добро, тъй като дъщерята има нужда от майка си в такъв труден момент. Тя предлага да оставят Канак да остане при майка си за няколко дни. Панкай се съгласява, а Пареш предлага да отпразнуват завръщането на Канак с домашно приготвения кхир на Гена. Джамуна казва на Анант и Панкай да се освежат. Гена се моли на Бог за безопасното завръщане на Канак, като казва, че семейството не е пълно без нея. Хема, която чува това, си мисли да се събере с Канак и да отмъсти на Гена.

Анант намира благодарствена бележка от Гена, в която му благодари, че е върнал Канак за 24 часа. Тя изразява щастието си, че семейството им отново е заедно. Анант ѝ дава шоколад и ѝ казва, че ще ѝ помогне да влезе в юридическия факултет. Гена е щастлива и облизва шоколада от ръката си. Анант се шегува, че не е знаел, че тя обича толкова много шоколад, а тя отговаря, че обича и много неща. Анант я кани на чай и тя отива да го приготви. Тиа носи букет цветя, който е дошъл за Гена. Анант намира бележка в него, на която пише, че той пристига, за да опресни старите им спомени.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103