Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 28

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант казва, че всичко, което се е случило, е записано в мобилния телефон на Гена, така че скоро ще хванат виновника. Хема си представя как Прафул и Анант изхвърлят нея и брат ѝ Сагар от къщата. Анант показва записа на родителите си. Прафул пита как е възможно това. Хема се кани да им се извини, но Канак я спира. Прафул казва, че лицето на виновника не се вижда ясно заради тъмнината. Канак и съюзниците ѝ се успокояват. Анант казва, че няма да остави виновника да се измъкне.

Виждайки Гена, Анант си спомня как тя го е спасила от пожара. Казва ѝ да отиде да си почине. Тя отказва, като казва, че има много работа. Анант казва, че може да украси за тържеството по-късно и я моли да отиде да спи. Тя казва, че не разполага с много време, затова трябва да започне веднага. Той ѝ казва да си почине. Тя е на път да тръгне да работи, затова той я хваща за ръката и ѝ казва да му се подчини. Гена ляга на леглото, а Анант отива да спи на дивана.

Текст от potv.bg
"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Хема се подиграва на Гена. Канак казва, че утре Гена ще се изложи и не е нужно да правят каквото и да е било. Анант се събужда и вижда, че Гена я няма. Гена благодари на Бог и започва да украсява. Анант идва, за да ѝ помогне. Той казва, че тя не му се е подчинила. Тя казва, че не е могла да спи и е дошла да довърши работата. Тя се изненадва, когато той казва, че ще ѝ помогне с украсата. Тя му обяснява какво е намислила. Той хвали креативната ѝ идея и двамата работят заедно.

На следващия ден Тия се изненадва, като вижда украсата. Тя вика семейството и хвали Гена. Прафул казва, че не си личи, че е имало пожар. Тия казва на Джамуна да извика дамите от комитета и да им покаже декорацията. Дамите от комитета идват и се извиняват на Джамуна и хвалят Гена.

Текст от potv.bg

Джамуна индиректно казва, че Гена трябва да отиде да спи. Тя добавя, че Канак ще се справи с всичко остало. Гена се радва, като я чува. Прафул ѝ казва да си почине. Панкаж и Четан молят Канак да им донесе чай. След това всички искат чай. Анант изпада в шок, като вижда Радхика да излиза от банята му. Той я пита какво прави там. Тя се приближава към него и двамата падат на леглото му. Гена ги вижда в това положение.

Когато вижда Гена, Радхика става и казва, че в стаята ѝ няма вода. Тя добавя, че се е подхлъзнала и Анант се е опитал да я хване. Канак вика Гена и тя излиза. Анант поглежда Радхика и си тръгва. Гена помага на Канак. Канак я пита защо все още е облечена във вчерашни те си дрехи. Гена казва, че тъкмо е щяла да се преоблече. Хема казва на Гена да доведе Радхика. Канак казва, че не е виждала Радхика и пита за нея. Гена казва, че Радхика е в стаята на Анант. Канак пита какво прави тя там толкова рано сутринта. Гена разказва какво се е случили.

Текст от potv.bg

Канак отвежда Гена в стаята на Радика и показва, че има вода. Тя си спомня как е казала на Радхика да се приготви в стаята на Анант. Гена пита защо Радхика би я излъгала. Канак казва, че Гена е наивна и добавя, че в любовта и войната всичко е позволено. Хема казва, че трябва да отидат при Джамуна за бижута. Канак казва на Гена да се приготви бързо, като казва, че и тя е снаха на това семейство.

Г-жа Доши хвали Гена пред Джамуна. Гена се приготвя. Идва Радхика. Тя казва, че е забравила сешоара си в банята и е дошла да го вземе. Излиза и казва, че косата на Гена е все още мокра. Казва ѝ да използва сешоара, за да не настине. Гена казва, че никога не е използвала сешоара и няма нужда от него. Радхика ѝ казва, че трябва да се научи да използва тези електроуреди.

Текст от potv.bg

Радхика казва на Гена, че инцидента с микровълновата фурна е бил по нейна вина. Тя добавя, че Гена може да е добра в домакинските работи, но това в работа на прислужница. Една съпруга трябва да е равна на съпруга си във всяко едно отношение. Гена казва, че знае, че Радхика не я смята за подходяща за Анант. Тя също не смята, че е на неговото ниво, но ще се опита да стане по-подходяща и няма да се откаже докато не е истинска негова партньорка. Тя казва, че знае, че съдбата няма да ѝ изневери и ѝ благодари, че ѝ е помогнала, след което си тръгва оттам.

Дамите от комитета записват имената на участниците в състезанието по танци. Канак моли Радхика да участва и тя се съгласява. Анант и Гена първи правят пуджа.

Текст от potv.bg

Анант пита Тия къде е Гена и за секунда е запленен, когато я вижда. Гена си обещава, че ще се образова, за да промени живота си. Госпожа Доши обявява началото на игра. Пареш казва, че Гена трябва да спечели. Анант ѝ пожелава късмет и ѝ казва да не се притеснява. Състезанието започва и Гена стои там, без да прави нищо. Канак и Панкай печелят. Всички им ръкопляскат. Хема и Радхика поздравяват Канак.

Радхика отива при Гена и ѝ се подиграва. Тя казва, че оттук нататък я очакват по-трудни игри. Тя добавя, че нейните загуби са загуби и за Анант и затова не трябва да участва в следващите игри. Анант чува всичко. Тия обявява следващата игра. Всички трябва да си намерят партньори. Радхика вика Анант и го моли да стане неин партньор. Анант се съгласява. Той казва, че тя е решена да спечели. Гена се чувства зле като ги вижда заедно. Тя е решена да спечели на всяка цена заради Анант.

Текст от potv.bg

Тия казва, че играта с партньори се отлага. Започват друга игра. Гена печели. Анант се радва. Канак е бясна, като чува резултата. Тия казва, че сега Гена и Канак водят с по една точка. Госпожа Доши казва на Джамуна, че ѝ завижда, защото няма снаха като Гена. Анант се чувства горд, като чува това. Сагар се подиграва на Канак. Канак си се представя като прислужница, а Гена - като господарка. Тя казва, че играта едва е започнала и тя ще победи независимо от всичко.

Госпожа Доши казва, че Гена все още не си е намерила партньор за играта, така че Джамуна трябва да стане неин партньор. Джамуна се съгласява. Прафул се радва.

Текст от potv.bg

Играта започва и Тия започва да задава въпроси. Канак казва, че Анант и Радхика не са съпруг и съпруга, но все пак се познават много добре. Анант казва, че приятелите могат да се познават добре. Г-жа Доши хвали Гена и Джамуна. Тия казва, че има равен брой точки между Радхика и Анант и Гена и Джамуна. Отговорът на последния въпрос ще определи победителя.

Отговорът на Гена съвпада с този на Джамуна и те печелят играта. Пареш казва, че Гена познава по-добре Джамуна от Прафул. Прафул се смее. Всички ръкопляскат на Гена и Джамуна. Госпожа Доши пита Гена от какво се страхува най-много Анант, защото отговорът на Радхика е грешен. Отговорът на Гена съвпада с отговора на Анант. Анант се усмихва.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65