Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Парфул и Джамуна позволяват на Радхика да остане в дома им. Тя им благодари и взема подаръка, който Анант е подготвил за Гена, мислейки, че е за нея. Анант ѝ казва, че е за Гена. Тя го връща на Гена, но тя я моли да го вземе. Гена и Анант се споглеждат и си тръгват.

Джамуна закъснява за вечеря и идва с Радхика. Всички вечерят заедно. Гена им сервира. Анант моли съпругата си да седне и да вечеря с тях. Тя продължава да сервира. След вечерята семейството сяда заедно и разговаря. Канак намеква, че са вечеряли заедно след дълго време само заради Радхика.

Текст от potv.bg
"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 26

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 26

Вижте какво ще се случи в епизод 26 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант и Гена разговарят за това, че Радхика е останала в дома им. Гена казва, че няма нищо против. Анант я уверява, че това не е планирал това. Гена му вярва. Анант ѝ подарява смартфон и тя се радва. Тя започва да пуска песни на телефона. Анант казва на Гена, че той работи на важна позиция и че тя трябва да се държи подобаващо. Тя му кимва с глава в знак на съгласие.

На следващия ден Гена започва да украсява за тържеството. Хема трябва да ѝ помогне, но вижда възможност да се измъкне от работата и дава на Гена някакво неубедително извинение. Понеже Гена е наивна, тя позволява на Хема да си тръгне и казва, че ще се справи сама с цялата работа. Хема си тръгва. Гена получава обаждане от Анант и той ѝ предлага помощта си, но тя казва, че ще се справи сама. Сагар я шпионира и планира нещо.

Текст от potv.bg

Сагар лъже декоратора нает за тържеството и дава на него и екипа му алкохол. Той се възползва от възможността и изгася осветлението на пандала. Гена се притеснява. Сагар я моли да провери бушона. След това подпалва пандала и си тръгва. Гена, която се опитва да разбере как да включи осветлението, забелязва огъня и се опитва да го потуши с голи ръце.

Сагар уведомява Канак, че е изпълнил плана. Той ѝ показва видеоклип на живо, на който се вижда как Гена се мъчи да изгаси огъня. Той ѝ казва, че е възможно и Гена да изгори в огъня. Канак и Хема се радват и казват на семейството, че пандалът се е запалил. Канак също така казва на Джамуна, че не е трябвало да дава на Гена отговорността за Дурга пуджа.

Текст от potv.bg

Междувременно Анант е в стаята си и говори с Радхика. Той казва, че усеща, че нещо не е наред, и побягва. Радхика го следва. Сарито на Гена се запалва, което тя не забелязва, тъй като се опитва да изгаси пожара. Анант вижда, че сарито на Гена гори, и вика. Гена се обръща и изпада в паника, виждайки запалената си дреха. Анант взема шала на Гена и отива при нея. Анант гаси огъня и кара Гена да облече шала. Анант се кара на Гена, че е влязла в огъня, без да ги информира.

Гена вижда как пламнал стълб пада към Анант и го спасява. Анант изважда Гена от огъня. Джамуна пита Анант и Гена дали са добре.

Текст от potv.bg

Канак и Хема се опитват да провокират Джамуна срещу Гена. Гена казва, че осветлението е изгаснало и тогава при нея е дошъл мъж, който я е помолил да провери бушона. Гена казва, че е отишла да го провери, а след това е видяла огъня. Анант пита къде са декораторите. Гена казва, че са отишли да обядват и не са се върнали.

Анант отива да намери декораторите. Той ги намира пияни. Анант ги завежда при семейството си и казва, че Гена не е виновна. Това е грешка на декоратора. Декораторът признава, че някой ги е принудил да пият алкохол. Анант казва, че някой се опитва да хвърли вината за всичко върху Гена.

Текст от potv.bg

Жените от комитета идват и казват, че са направили грешка, като са дали отговорността за тържеството на семейство Десаи и на снаха им, но сега няма да могат да изпълнят пуджа за първи път от 25 години. Гена казва, че е поела отговорността и ще я изпълни докрай.

По-късно в къщата Канак си мисли, че е плана ѝ е изпълнен перфектно и никой не я е заподозрял. Анант идва и казва, че скоро ще открие виновника. Той казва, че е намерил телефона на Гена, който някой е хвърлил в огъня. Телефонът е снимал и сега ще разбере какво всъщност се е случило.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65