Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 26

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 26 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена дава на Алка тортата, която е приготвила за Анант. Започва партито за рождения ден. Джамуна казва, че е много щастлива, защото след много години празнуват заедно. Приятелят на Анант пита Анант за съпругата му. Анант казва, че тя сигурно е заета с работа.

Гена смята, че Анант се е срамувал заради нея на последното парти, затова този път няма да се присъедини към него. Тя просто се надява нейната торта да го зарадва. Канак и Анант виждат тортите на Радхика и Гена. Канак моли Анант да разреже тортата. Тя казва на Радхика, че той ще нареже само нейната торта. Но Анант разрязва тортата на Гена, което шокира Радхика и Канак. Гена е щастлива, когато вижда, че той реже нейната торта. Джамуна благославя Анант. Канак казва на Алка да раздаде тортата на гостите. Прафул казва, че отива да доведе Гена.

Текст от potv.bg

Пареш го спира, казвайки, че тя е засегната от вчерашния инцидент, така че ако я доведе там, ще ѝ стане неудобно. Прафул казва, че Гена не е направила нищо умишлено, така че не може да я остави сама. Пареш казва, че за Анант Гена е там, затова е разрязал нейната тортата. Радхика подслушва разговора им и се ядосва. Тя се чувства зле, когато чува, че гостите са харесали тортата на Гена, а не нейната, и си тръгва. Канак я следва.

Радхика пита защо Канак я е излъгал, като ѝ е казал, че Анант все още я обича. Тя казва, че вече е приела, че той вече не я обича, но заради лъжата на Канак е дошла тук и е била унизена, но няма да повтори тази грешка отново и се кани да си тръгне. Канак казва, че Анант обича само нея. Радхика казва, че Анант не е уважавал дори тортата ѝ, защо тогава ще уважава нея и любовта ѝ.

Канак казва, че Гена е задължение за Анант и затова е разрязал тортата ѝ, но той обича Радхика. Анант намазва раната на Гена с мехлем и ѝ благодари за тортата, като казва, че е вкусна, но името му е изписано грешно. Тя казва, че ще го научи. Той казва, че каквото и да се е случило вчера, е било просто инцидент и не е било нейна грешка, но той ѝ е викал и ѝ се извинява. Тя казва, че не се е почувствала зле и казва, че тя е отговорна за вчерашния инцидент. Той я моли да се присъедини към партито. Тя казва, че не иска той да се срамува заради нея, както миналия път. Канак казва, че Радхика не може да остави Анант. Анант казва, че съпругата му трябва да присъства на партито за рождения му ден.

Текст от potv.bg

Радхика дава извинителна картичка на Гена. Канак казва, че трябва да играят игра. Радхика предлага играта "Истина или предизвикателство" и те започват да играят. Канак казва, че Радхика трябва да изпее песен за рожденика. Радхика изпява песен и танцува с него. Радхика казва, че Гена трябва да докаже колко много познава Анант и я пита за любимите му неща, но всички отговори на Гена са грешни. Радхика пита Анант кого обича най-много.

Хема казва на Канак, че Анант никога не лъже, така че той със сигурност ще каже името на Радхика. Гена смята, че знае, че той обича Радхика повече от всеки друг. Анант казва, че обича Джамуна. Пареш го хвали, а Джамуна се усмихва. Той казва, че играта е свършила и ги моли да ядат, защото е гладен. Канак казва, че Гена е заела мястото на Радхика, но скоро Радхика ще получи своето място.

Текст от potv.bg

Радхика казва, че иска нещо от Гена и я моли да ѝ върне Анант, след което сменя темата и казва, че не съжалява за това, което ѝ е казала в деня на сватбата, но знае, че Гена не е направила нищо лошо и ѝ се извинява. Тя казва, че не е забравила, че тя ѝ е спасила живота ѝ. Казва, че всичко се е променило, но тя ще я подкрепи и ѝ подава ръка за ръкостискане. Дошлият там Анант ги вижда заедно. Канак и Хема се изненадват, че ги виждат така. Радхика благодари на Гена, че я е приела за приятелка, и я прегръща. Канак казва, че те провалят плана ѝ, като стават приятели.

Гена казва на Чампа и Чамели, че Анант е наистина добър човек, защото ѝ е простил за инцидента в кухнята и е разрязал тортата ѝ. Тя казва, че Радхика също е добър човек, защото толкова много неща са се случили между тях, но тя все пак иска да бъде нейна приятелка. Тя казва, че чувства, че скоро всичко ще се оправи. Радхика се кани да си тръгне, но Канак я спира и казва, че не бива да си тръгва сама в този момент. Джамуна също се съгласява с нея и казва на Радхика да остане в стаята за гости. Радхика се извинява на Прафул за предишните си грешки.

Текст от potv.bg

Прафул моли Тия да заведе Радхика в стаята за гости. Анант разопакова подаръка на Радхика. Тя го пита дали е харесал подаръка ѝ. Той ѝ крещи, че вече не е нейният Анант и че отношенията им са се променили, и я моли да не очаква нищо и ѝ казва да си тръгне. Тя казва, че няма да си тръгне и че Гена трябва да се махне от живота му, защото не го заслужава.

Той иска да знае дали тя очаква от него да развали брак си и обещанието, което е дал на Прафул. Той казва, че не може да го направи. Тя го пита какво би направил, ако сега е на нейно място. Тя казва, че той няма отговор за това и му казва да не я спира. Анант се разплаква, припомняйки си всичко. Той се извинява на Радхика, като казва, че не може да се върне при нея, затова иска тя да продължи напред в живота си. Джамуна казва, че ще приготви закуската на Анант. Гена е на път да падне, но Джамуна я спасява. Канак вижда това.

Пареш казва, че Анант е щастливец, че има Джамуна и Гена в живота си. Канак казва на Джамуна, че госпожа Доши е дошла да я види заедно с членовете на комисията. Джамуна излиза от кухнята, а Канак я следва.

Текст от potv.bg

Гена разказва на Пареш, че Джамуна я е спасила, когато е щяла да падне от стола, и казва, че е казала името ѝ след толкова много дни, и се разчувства. Той казва, че връзката им няма да се разпадне толкова лесно, защото Джамуна я обича толкова много и сега просто се сърди, но скоро всичко ще бъде наред. Джамуна поздравява г-жа Доши и другите гости. Госпожа Доши казва, че Канак трябва да спечели и тази година в танцовото състезание, както винаги. Канак казва, че никой не може да я победи в танците и я уверява, че ще спечели и тази година.

Джамуна моли Канак да донесе чай и закуски за гостите. Хема казва, че вече е казала на Гена да ги донесе и не знам какво прави все още в кухнята. Госпожа Доши забелязва брачната верижка на Гена и вермилиона на челото ѝ. Казва, че не знае за брака ѝ, и пита защо работи тук и след като е омъжена, и пита дали съпругът ѝ няма проблем с това. Канак казва, че Гена е женена за Анант. Госпожа Доши изпада в шок, като чува, и пита Джамуна как е оженила Анант с прислужницата.

Текст от potv.bg

Другите гости също разпитват Джамуна. Прафул се кани да каже нещо, но Пареш го спира. Гена защитава Джамуна, като казва, че Джамуна има голямо сърце и затова я е приела като своя дъщеря, когато всички са я третирали като прислужница. Прафул казва, че Гена никога не защитава себе си, а сега защитава Джамуна пред всички. Госпожа Доши казва, че Гена е права и благославя Гена. Джамуна предлага тази година да прехвърлят отговорността за празненството на някой друг и поглежда към Гена.

Госпожа Доши забелязва това и казва, че Гена вече е снаха на семейство Десаи, така че трябва да поеме цялата отговорност за подготовката на празненството, а също трябва да участва в танцовото състезание. Канак смята, че Гена не може да се справи с това. Гена казва, че ще поеме отговорността за подготовката и ще участва в танцовото състезание. Канак нарочно предлага името на Гена за всяка отговорност.

Текст от potv.bg

Гена е щастлива, че Джамуна ѝ се доверява и ѝ предава отговорностите. Канак планира да провали Гена. Анант пита Пареш за Радхика. Пареш го информира за случилото се в къщата и го моли да пожелае успех на Гена. Анант носи подаръци за всички. Той дава подаръка на Гена и е шокиран, като вижда Радхика с багаж. Радхика иска разрешение да остане в имението на Десаи за няколко дни.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65