Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 23

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 23 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена се съгласява да занесе закуска на Анант в офиса. Тя моли Джамуна да си вземе лекарствата на време и да и кажа как да стигне до работното място на съпруга си. В офиса колегата на Анант го пита за Радхика и му казва, че го чака изненада в кабината му. Тия обяснява на Гена как да стигне до офиса на Анант. Гена тръгва, а Сагар си мисли, че е получил шанс да си отмъсти за шамара и се обажда на някого. Анант вижда рамката със снимката на Радхика.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 22

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 22

Канак и Хема създават проблеми на Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 22 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант си спомня думите на Радхика и казва, че трябва да забрави миналото. Той се пита дали може да забрави Радхика. Сагар следи Гена и ѝ изпраща такси. Тя се качва в него. Паркаш вика Гена. Тия му съобщава, че Гена е отишла в офиса на Анант, за да му занесе храна. Прафул се кара на Джамуна, че е изпратила Гена сама.

Джамуна казва, че Анант не е закусвал. Прафул казва, че Гена никога не е излизала сама навън, така че не е трябвало да я изпраща. Паркаш казва, че Гена ще се учи и казва, че Прафул реагира прекалено остро за такава дреболия. Джамуна казва, че не е направила нищо лошо, защото Канак и Хема също излизат сами навън.

Канак е на път да защити Джамуна, но Прафул ѝ казва да не се намесва. Прафул казва, че оттук нататък Гена няма сама да върши домакинската работа и ако членовете на семейството не могат да се справят с работата си, предлага да наеме прислужница. Гена вижда картата, която Тия ѝ е дала, и разбира, че шофьорът на таксито е тръгнал по грешен път. Тя му казва да спре колата, но той не я слуша. Той казва, че това е пряк път и скоро ще стигнат. Те се сблъскват с малка катастрофа. Публиката им помага да излязат от колата.

Гена научава, че е тръгнала в погрешна посока, и се притеснява. Сагар казва, че днес Гена отново е избягала от него. Канак казва на съюзниците си, че ще се погрижи Гена да върши сама всички домакински задължения. Гена стига до офиса на Анант. Тя пита охраната къде може да го намери и казва, че му е донесла обяд. Охраната съобщава на Анант, че прислужницата му е донесла храна за него.

Гена идва в кабината на Анант. Охраната се отнася с Гена като с прислужница. Анант казва, че Гена не е трябвало да идва и казва, че му е неудобно от нейното присъствие. Казва ѝ да си тръгне. Тя му съобщава, че Джамуна все още не е яла нищо. Анант се обажда на Джамуна и ѝ казва да си вземе храна и лекарства. Приятелят на Анант опитва храната и я хвали, като я смята за прислужница. Гена поглежда към Анант, който стои мълчаливо. Той пита Гена дали може да му намери подобна прислужница като нея и казва, че ще ѝ плаща добра заплата. Анант стои мълчаливо. Гена си тръгва.

В къщата Канак и Хема чакат Гена. Щом Гена влиза, Хема ѝ се кара, че се е прибрала много по-късно. Тогава Канак кара Гена да приготви храна за всички. Пареш влиза и моли Гена да направи приготовленията за Арти и след това да изпълни Арти. След това Пареш моли Хема и Канак да сготвят.

По-късно Тиа идва при Гена и я пита за офиса на Анант. Гена си спомня, че приятелят на Анант я е нарекъл прислужница, и избягва темата. Тиа казва, че ще попита Анант. Междувременно приятелят идва при Анант и го кани на парти. Той моли Анант да доведе Радхика със себе си.

След известно време Анант се прибира вкъщи, отива при Пареш и казва, че приятелите му са обиждали Гена, а той не е могъл да каже и дума. Анант казва, че е виновен, че не е могъл да защити Гена. Приятелят се обажда на Анант. Анант отхвърля обаждането и казва, че са го поканил на партито с Радхика. Пареш казва, че Бог е дал шанс на Анант да поправи грешката си. Пареш моли Анант да заведе Гена на партито и да я представи на всичките си приятели.

По-късно Анант и Гена отиват на партито. Приятелят на Анант го пита защо не е завел Радхика, а е довел прислужницата си. Анант казва, че Гена е негова съпруга. Приятелят е шокиран и се извинява на Гена. След това той представя съпругата си на Анант и Гена. След известно време друг приятел на Анант отива при Гена и я пита къде е учила. Когато научава, че Гена е неграмотна, той започва да я обижда. Анант идва при него и го предупреждава, но той не спира. Анант удря приятеля си за това, че е обидил Гена.

Ананта и Гена се връщат у дома. Гена си спомня за случилото се на партито. Тя казва, че не е трябвало да идва на партито. Анант казва, че това не е грешка на Гена, той е трябвало да запознае Гена с приятелите си в офиса, но не го е направил. Гена казва, че заради нея Анант е ударил свой приятел. Анант казва, че няма нужда от приятел, който не уважава съпругата му.

Стигат до къщата и Анант моли Гена да не казва на никого за партито. След това Анант моли Гена да се освежи и да си легне. Междувременно Сагар идва при новата прислужница и я моли да прави всичко, което ѝ се каже. След това Сагар ѝ дава 500 рупии и си тръгва. Прислужницата е изненадана, че членовете на къщата ѝ плащат, за да ограби собствената им къща.

Новата камериерка изпуска прибори, докато краде. Гена чува шум и влиза в хола, за да провери какво става. Гена вижда крадлата и я задържа. Тя крещи, че в къщата има разбойник. След това Гена вика Анант и Парфул. Анант чува Гена и идва да види какво става с нея. Камериерката вади нож, наранява Гена и избягва. Анант идва при Гена и я пита дали е добре. Сагар се прави, че се опитва да спре крадлата, но я пуска. Всички научават, че новата прислужница, която са наели, е била крадецът. Анант казва, че ще подаде жалба. Канак спира Анант и казва, че са наели прислужницата без проверка, така че не могат да подадат жалба.

На следващия ден Гена забелязва, че няма друго сари. Тя се изкъпва, облича същото сари и отива в храма. Джамуна се кара на Гена, че носи мръсни дрехи в храма. Гена се чувства зле и се прибира в стаята си. Анант се прибира и забелязва, че Гена плаче. Той пита Гена защо плаче. Гена казва, че няма сари, което да облече, а без него не може да отиде в храма. Анант казва, че ще купи ново сари за Гена. Канак подслушва разговора им и казва, че никога няма да позволи това да се случи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181