Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 22

1 коментар

Канак и Хема създават проблеми на Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 22 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант казва на Гена, че е отишъл при Радхика, защото много я обича. Джамуна се радва, когато чува, че Анант най-накрая ще се върне при Радхика. Парфул го пита какво е окончателното му решение, на което Анант отговаря, че му се е обадил лекарят на Радхика и трябва да отиде при нея. Лекарят му съобщава, че Радхика е с висока температура, и цял ден се грижи за нея.

Когато е време Анант да се върне вкъщи, Радхика настоява Анант да се разведе с Гена и да се ожени за нея. Но Анант ѝ отговаря, че бракът е завинаги. Той казва, че уважава културните ценности, в които е възпитан.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 21

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 21

Ханса унижава Гена. Радхика моли Анант да се разведе с Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 21 на индийския сериал "Остани с мен:...

Пареш шеговито му се подиграва, че трябва да поддържа теглото си, и казва на Канак, че трябва да изглежда красива като Гена. Това ядосва Канак. Пареш също така казва на Джамуна, че тя трябва да остави гнева си и да приеме Гена. След това подарява на Гена комплект златни гривни и моли Анант да помогне на Гена да ги слож. Анант се съгласява. Гривните не се харесват на Хема, която прошепва, че Гена вече е станала по-важна от тях.

За да разведри обстановката, Пареш развеселява всички, като казва, че всички трябва да отидат да пазаруват, а той ще плати сметките. Междувременно Гена отива в кухнята, за да направи чай за Пареш. Откривайки Гена там, Канак хваща ръката ѝ и я извива, за да разгледа по-добре гривните. Тя също така предупреждава Гена да не си и помисля да се състезава с нея.

След като Джамуна ядосано си тръгва, Гена я намира да се държи за гърдите от болка. Джамуна излиза от стаята, докато всички са готови да си тръгнат, и им казва, че изпитва силна болка в гърдите. Когато Гена ѝ предлага лекарство, Джамуна я моли да не ѝ се меси и след това се пада, държейки се за гърдите.

Тя изпада в безсъзнание. Гена пресича линията, която Джамуна й е начертала и ѝ е казала да не пресича. След това Гена дава на Джамуна лекарството ѝ и се обажда на Анант. Анант не може да чуе звъненето на телефона си, защото е зает с пуджа. Анант и Парфул се молят за доброто здраве на Джамуна. След това Гена се обажда на лекаря.

След пуджа Парфул казва, че се притеснява за Джамуна и моли Анант да ѝ се обади. Анант проверява телефона си и вижда, че има четири пропуснати обаждания. Анант се обажда. Гена отговаря и съобщава на Анант за състоянието на майка му. Парфул и семейството бързат да се приберат вкъщи.

В къщата лекарят лекува Джамуна. Лекарят казва, че Гена е спасила живота ѝ, като ѝ е дала лекарството навреме. Джамуна пита Гена защо е влязла в стаята, след като ѝ е забранила. Пареш казва на Джамуна, че Гена е прекрачила границата, за да спаси живота ѝ. Тогава Пареш казва, че той ще изтрие линията.

Тогава Пареш моли Хема да донесе кърпа и сапунена вода. Хема ги носи. След това Пареш моли Хема да изтрие линията. Джамуна моли всички да излязат от стаята, освен Анант. Гена излиза от стаята и казва, че ще чака навън, докато Джамуна заспи. Канак и Хема идват при Гена и казват, че състоянието на Джамуна е заради нея. Тогава Канак казва на Гена да отиде в пристройката. Идва Тиа и казва, че Гена е съпруга на Анант и ще остане с Анант.

По-късно Анант влиза в стаята си и вижда, че Гена взема едно одеяло. Анант я пита къде отива. Гена казва, че отива в пристройката, за да спи. Анант казва на Гена да остане в стаята, тъй като тя е негова съпруга.

На следващата сутрин Алпа вижда, че Гена носи дрехите за пране, и пита защо тя върши цялата работа. Гена казва, че изпълнява задълженията си. Алпа казва, че тя не трябва да върши цялата работа сама. Анант чува разговора на Гена и Алпа.

След това Гена изпира всички дрехи и излиза на терасата, за да ги окачи. Анант идва и казва на Гена, че Канак и Хема могат сами да си изперат дрехите и не е нужно тя да се страхува от тях и да върши тяхната работа. Анант се подхлъзва. Гена се опитва да го хване. Тогава Гена пада върху Анант.

Сагар се опитва да монтира камера в банята на Гена и тя го хваща, той се опитва да я оскърби, но тя го удря и го изгонва. Пареш намира Гена да плаче близо до храма и ѝ казва, че е получила смелост от Деви Дурга и е много смела.

На Анант е предложена работа от сингапурската компания и сега му дават пост в новия клон в Сурат. Джамуна е много щастлива, че той няма да ги напусне. Семейството е разстроено, че Анант трябва веднага да постъпи на работа и няма да има време да прекарва със семейството. Анант ги успокоява, че по-късно ще му се радват.

Риа моли Хема да върне на Гена всички нейни сарита и подаръци, но Хема ревнува, че Гена също ще носи скъпи сарита и не желае да ѝ ги върне. Но в крайна сметка тя ги предава на Гена.

Време е Гена да приготви закуска за Анант, но Канак я моли да прибере играчките на детето ѝ и да почисти стаята. Тя продължава да настоява Гена да почисти стаята и играчките и чак тогава да приготви закуската. Докато Гена приключи с почистването на стаята и играчките, Анант вече е излязъл от къщи и отива в офиса.

Гена се втурва към кухнята и научава, че Анант вече е заминал. Джамуна крещи на Гена, а Канак и Хема влизат и ѝ се подиграват, че не е добра съпруга. Влиза Тиа и пита защо Гена не е могла да направи закуска. Алпа ѝ разказва историята и Джамуна узнава истинската причина, поради която Анант не е могъл да закуси. Джамуна е ядосана и нарежда на Гена да приготви закуска и да я занесе в офиса на Анант. Тиа се опитва да подкрепи Гена, но Джамуна не отстъпва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181