Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 56

Добави коментар

Манви казва на Дживика, че има рак. Вижте какво ще се случи в епизод 56 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 7 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манви гледа снимка, на която е със сестра си. Влиза Вират, а развълнуваната Манви му казва, че ще каже истината на Дживика. Вират се подиграва на Манви и казва, че знае причината, поради която е избрала този ден. Манви изглежда озадачена. Той казва, че тя иска да каже истината на рождения си ден. Манви се съгласява и споделя страха си, че Дживика може да няма възможност да ѝ пожелае честит рожден ден догодина. Вират е раздразнен и заявява, че на Манви няма да ѝ се случи нищо.

В спалнята си Дживика е притеснена и се чуди как да пожелае на Манви Честит рожден ден, докато се преструва, че ѝ е сърдита. Вирен ѝ казва да ѝ прости. Дживека отказва и казва, че ако ѝ прости, Манви никога няма да ѝ каже истината. Вирен се опитва да успокои съпругата си. Дживика моментално става подозрителна и го пита какво знае. Вирен отбягва въпроса ѝ.

Манви и Дживика чакат полунощ. Дживика взима снимка на Манви и ѝ пожелава щастлив рожден ден. На вратата на Манви се чука. Развълнуваната Манви се втурва към вратата, мислейки, че това е Дживика. Навън е Вират, който се преструва на Дживика. Манви се смее на превъплъщението му.

В Ришикеш всички са се събрали около масата за хранене и гледат мрачно към тортата. Манви липсва на всички. Дабу решава да ѝ се обади и да ѝ пожелае честит рожден ден.

Манви се кара на Вират, че не ѝ е осигурил никакво угощение. Вират отвежда Манви в кухнята и ѝ прави сандвич със сладко. Вират се втурва навън, взема китарата и запява песен. Манви му дава парче от сладкия си сандвич. Вират я намазва с конфитюра. Тя започва да го преследва. Тя хвърля парче от сандвича по него, но случайно удря Вирен. Дживика я наблюдава.

Вирен пожелава на Манви честит рожден ден. Тя се надява да види Дживика и отива да я търси. Дживика бързо се скрива. Вират забелязва потиснатия поглед на Манви и я пита какво става. Манви отговаря, че семейството ѝ липсва. И двамата братя я гледат тъжно.

Вирен казва на Манви, че Свамини ще ѝ се скара, ако види бъркотията в кухнята. Тя му казва, че скоро ще почисти. Изведнъж телефонът ѝ звъни. Манви търси телефона си, но се подхлъзва и пада в ръцете на Вират. Вирен им се усмихва. Манви получава обаждане от Дабу, който ѝ пожелава честит рожден ден. Манви разговаря с всички в Ришикеш. Тя казва на баба си, че проблемът между нея и Вирен е решен. Вирен се извинява на баба за грубото си поведение. Вирен ѝ казва, че днес Манви ще каже на Дживика истината. Тя подкрепя Манви.

Дживика се разплаква, спомняйки си спомените за нея и Манви. Манви съобщава на Вират, че Дживика не ѝ е пожелала честит рожден ден. Вирен я пита дали ѝ е казала истината, тя казва, че не. Манви се ядосва и изпраща съобщение "Мразя те" на Вират. Той си казва, че я обича. Той ѝ пише Обичам те, но го изтрива и решава да изпрати съобщението в подходящия момент.

На сутринта Вират казва на Свамини за рождения ден на Манви и е изненадан да види семейството на Манви в дома си. Манви носи торта на Дживика. Тя я отказва и моли Манви да каже защо не е дала кръвта си. Манви не казва нищо. Тогава влиза Шлок и извиква Манви, като казва, че я очаква голяма изненада. Дживика и Манви се съпротивляват, но Шлок дърпа Манви и оставя Дживика сама. В хола всички седят и чакат Манви. Тя замръзва, когато вижда цялото си семейство пред себе си. Тя е във възторг от това, че ги вижда, и се втурва към тях, но докато тича, внезапно се спъва и пада в ръцете на Вират. Всички пожелават на Манви щастлив рожден ден. Дабу има подарък за Манви. Тя е щастлива и иска да види подаръка. Той се премества, за да ѝ го покаже. Някой я прекъсва, казвайки, че трябва да се срещнат и с Дживика. Всички с радост се съгласяват, но Манви малко се колебае.

Манви отива при Дживика и ѝ казва, че ѝ е донесла огромна изненада. Дживика не реагира. Влиза баба им и слага ръка на рамото на Дживика. Мислейки, че това е Манви, Дживика отблъсква ръката и се обръща, за да се скара на Манви. Тя е шокирана да види семейството си. Тя прегръща всички. Когато баба ѝ я пита защо не е поздравила малката си сестра за рождения ѝ ден, тя отговаря, че иска да знае истината. Манви не може да се принуди да ѝ я каже. Дживика разбира и усеща, че Манви не иска и затова няма да каже истината на Дживика. Тя подарява на Манви подарък и ѝ пожелава щастлив рожден ден. Манви харесва подаръка. Дживика я пита дали ще ѝ каже истината. Всички искат тя да каже истината. Дживика осъзнава, че всички освен нея я знаят. Тя си тръгва разстроена.

Всички дават кураж на Манви да отиде и да каже на Дживика. Вирен ѝ казва, че Дживика изпитва голяма болка и като каже ѝ истината, ще се почувства по-добре. Чувствайки се окуражена и знаейки, че сега просто няма отстъпление, Манви се отправя към Дживика. Манви поставя ръката си върху тази на Дживика. Тя казва, че е знаела, че Дживика е разбрала, че я лъже, защото не е могла да я погледне в очите, но докато ѝ казва истината, също не може да я погледне в очите. Дживика ѝ казва да не се страхува, защото какъвто и да е проблемът, тя ще го реши. Манви казва, че тя страда от рак на кръвта. Дживика продължава да се държи спокойно. Манви я моли да каже нещо. Тя казва, че ще се справи с рака, ако сестра ѝ е с нея. Дживека казва, че Манви не познава сестра си, ако си е помислила, че тя ще се разпадне на парчета, след като чуе за рака на Манви. Дживика ѝ казва, че ще бъде до нея. Манви е щастлива и отива да каже на семейството си. Дживика остава шокирана и се чувства безполезна.

Всички празнуват рождения ден на Манви. Вират се опитва да ѝ направи подарък, но е прекъснат от други хора. Накрая той поставя подаръка си в купчината подаръци на масата. Дживика дърпа Манви към масата за хранене, въпреки че Манви казва, че не е гладна. Дживика я принуждава да яде, като казва, че тя трябва да се грижи за себе си. Вирен идва да каже нещо на Дживика и Манви се възползва от тази възможност, за да накара Дабу да изяде храната ѝ. Дживика се връща и с изненада вижда, че чинята на Манви е почти празно. Бързо разбира какво е направила сестра ѝ и ѝ дава още храна.

Дживика мълчаливо си тръгва. Вират я забелязва и я пита дали е добре. Дживика казва, че всеки трябва да премине през лоши моменти, нищо няма да се случи, като се притеснява. Вират я пуска да си тръгне и се връща при Манви. Тя го пита къде е Дживика, на което той отговаря, че тя си почива. След като извинява себе си и Манви от Дабу и другите, той съобщава на Манви, че сестра ѝ е много разстроена. Манви е шокирана. Дживика плаче, неспособна да се контролира.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 57