Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 4

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 4 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 21 октомври 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Някой чука на вратата на Джевика и Манви, докато те седят в стаята си. Манви е раздразнена от факта, че ги прекъсват. Когато Джевика отваря вратата, Свамини я поздравява и я пита дали може да влезе. Чувайки гласа ѝ, Манви скача от леглото и се втурва към дивана. Свамини добавя, че се надява да не ги е обезпокоила, на което Джевика отговаря отрицателно и я кани да седне. Свамини отказва и почтително съобщава на Джевика, че просто иска да поговори с нея, защото досега не е имала възможност.

Свамини съобщава на Джевика, че са прегледали над 100 жени за Вирен, но Джевика е тази, която са харесали от пръв поглед. Те са търсили момиче, което много прилича на Джевика. По-нататък тя отбелязва, че само като я погледне, вижда, че тя притежава всички качества, които семейството ѝ цени. Свамини се усмихва на Джевика през цялото време, но гледа Манви с леден поглед. Джевика отговаря, че е изключително важно начинът им на мислене да съвпадне преди семействата и сърцата им да се съюзят. Свамини продължава да говори, че всяко семейство има свой собствен начин на живот. Джевика постепенно ще разбере. Свамини поглежда Джевика с любов, преди да обърне глава към Манви, като я поглежда студено и ѝ казва, че им е отнела много време, преди да си тръгне.

Вират казва на Манви да спре да се опитва да унищожи годежа

Манви говори по телефона и ентусиазирано разказва на някого за това, което Пинки е направила предишната вечер, когато се появява Вират и я пита какво прави и с кого говори. Вират изтръгва телефона на Манви, когато тя прекъсва разговора. Той се интересува дали тя има предвид инцидента със зестрата. Той недоумява защо тя толкова иска да унищожи годежа на собствената си сестра. Огорченият поглед на Манви се превръща в изненада и гняв. Тя се интересува защо той смята, че винаги е прав, и кой му е казал, че тя иска да прекрати годежа на сестра си.

Вират ѝ казва, че тя е глупава и че богатият му брат е добър избор за сестра ѝ. Манви се вбесява и му казва да ѝ обърне внимание и никога да не обижда семейството ѝ. Семейството на Вират може да е богато, но нейното е истинско. Вират е напълно незаинтересован от това, което тя има да каже. Манви продължава да говори. Тя заявява, че нейното семейство не се държи като неговото, с луксозните си притежания, и че ако годежът приключи, това ще се дължи на неговото семейство, а не на нейното. Влиза Пинки, чува ги и недоумява защо обсъждат разтрогването на годежа.

Д-р Манан стои на балкона на хотелската си стая. Той си мисли, че е там не за да разваля връзки, а за да създава нови. Смята, че винаги ще прави Джевика щастлива. Гледа снимките на Джевика в телефона си.

Бабата се кара на Пинки в имението. Тя я пита защо изпитва нужда да обсъжда зестрата. Пинки е ужасена и се разплаква. Съпругът ѝ обяснява, че Пинки може и да е направила грешка, но т тя никога не би искала да е пречка в годежа на Джевика. Пинки заявява, че за първи път съпругът ѝ е разбрал намеренията ѝ. Той ѝ казва да си държи устата затворена. Бабата отново се вбесява, когато Пинки казва нещо, което я дразни. Бабата смята, че трябва да са благодарни, че семейството на Вират е харесало Джевика, защото социалното им положение е толкова различно. В края на разговора Пинки се оплаква, че всички постоянно ѝ се сърдят. Въпреки че Манви е насаме с Вират, никой не ѝ казва нищо. Бабата е притеснена и излиза от стаята.

Джевика и дядото на Вирен разговарят за любовта и семейството

На следващата сутрин дядото работи върху нещо. Джевика стои в същата стая, но от противоположната страна. Дядото се усмихва и се приближава до нея. Тя се усмихва и се обръща, за да си тръгне, но дядото я спира и я разпитва за семейството му и Вирен. Джевика отговаря, че всички са доста мили. След това дядото признава, че не е толкова строг, колкото изглежда, но че трябва да пази дисциплината в домакинството. Той ѝ съобщава, че скоро ще стане член на семейството му и че трябва да помни, че членовете на семейството му мислят за семейството, преди да се тревожат за себе си. Джевика се съгласява с него и се кани да си тръгне, когато дядото отново я спира. Той я пита кое би избрала, ако трябва да избира между дълга и любовта. Джевика отговаря, че любовта е чисто чувство, че тези, които я притежават, имат цялата власт на света, но дългът е това, което дава посока на човешкия живот, и че ако трябва да избира между двете, би избрала дълга пред любовта. Дядото е доволен и я благославя, след което Джевика напуска стаята. Дядото изглежда доволен и горд.

Джевика се опитва да събуди Манви. Манви си измисля причини да не става от леглото. Отначало Джевика изглежда загрижена, но когато Манви казва нещо забавно, Джевика разбира, че тя се преструва. Манви отново започва да си измисля оправдания, като ѝ казва, че ако ѝ носи закуска в леглото като тези богаташи, всички ще бъдат щастливи. Според Джевика всички в имението закусват и вечерят заедно. Когато Манви отказва да стане, Джевика започва да я дърпа. Сестрите се кикотят. Джевика се притеснява, когато Манви започва да кашля, но Манви казва, че това е от водата и времето в Мусури и ѝ казва да се отпусне.

Вирен седи на терасата и изглежда в добро настроение. Вират пристига и отбелязва, че Вирен изглежда в добро настроение. Смята, че си мисли за Джевика. После си спомня сцената с Манви, в която я подслушва, и се замисля дали да не каже на Вирен за плановете на Манви да прекрати годежа. Той решава да не го прави, защото Вирен е в толкова добро настроение в момента. Вирен казва на Вират, че всички в семейството са се изказали какво мислят за Джевика, освен него. Вират казва, че тя е перфектна. Братята си разменят усмивки.

Всички закусват на масата в трапезарията. Те обсъждат как дядо яде "парантас" за закуска само от време на време. Иначе той яде лека храна. Тогава Вират пита Манви дали предпочита индийска или английска кухня. Манви заявява, че няма време да избира и просто изяжда всичко, което е в чинията ѝ. Вират казва, че поне мълчи тогава. Тогава дядото казва, че има да прави важно съобщение и приветства Джевика в семейството. Всички са много радостни. Джевика се изчервява, Вирен е щастлив, Вират е щастлив, но Манви е разстроена. След това Пинки казва нещо смущаващо. Бабата и съпругът ѝ я подтикват да млъкне. Тогава Вират съобщава на Джевика, че от днес тя вече е негова официална снаха. Манви го поглежда сърдито и Вират я пита дали има проблем с това. Джевика се усмихва за кратко, преди да погледне Манви и да стане тъжна и загрижена. Джевика и Вирен се усмихват и се изчервяват. След това дядото предлага да извършат церемонията днес. Вирен и семейството са щастливи. Манви се ядосва, че всички се опитват да откраднат сестра ѝ, и се опитва да измисли начин да сложи край на този годеж, така че сестра ѝ никога да не я изостави.

Д-р Манан пита за бижутерски магазини в района.

Пинки изнервя лелята на Вирен

Пинки е уплашена, защото Рока (ритуала, който включва запазване на момиче и момче за бъдещата сватба) е днес, а тя няма какво да облече. Вирен обещава да ги заведе да пазаруват. Пинки е щастлива и за малко да разстрои Свамини, като я кани да дойде с нея, защото иска да си купи дрехи и да си направи прическа като нейната. Свамини се ядосва и казва, че трябва да направи някои приготовления; казва, че Вирен ще ѝ помогне, и си тръгва. Пинки е много щастлива, когато майката на Вирен я моли да ги придружи. Тогава майката на Вирен казва, че дори Джевика и Манви са добре дошли. Бабата съобщава на Вирен, че Манви е болна и че той може да вземе със себе си Джевика и Пинки. Той се съгласява.

Баба ѝ не позволява на Манви да отиде на пазар

Джевика съобщава на Манви, че тъй като дядото е решил да правят Рока толкова скоро, бабата няма да позволи на Манви да ги придружи. Тя се надява да не е тъжна. Манви казва, че е всичко е наред, и казва на Джевика да си прекара добре. Джевика си тръгва, след като получава някои гаранции от Манви. Манви е развълнувана веднага след като Джевика си тръгва, мислейки си, че има нова стратегия.

Манви е подразнена от Вират, който твърди, че всички са отишли да пазаруват и са я оставили сама. Манви се вбесява. Вират твърди, че те са тези, които са я изоставили, но тя се ядосва на него. Манви се ядосва още повече и изригва, че никой никога не е заставал между нея и сестра ѝ. Вират ѝ казва да се успокои. Манви изпада в ярост и заявява, че Джевика все още не е негова снаха, че церемонията е вечерта и че всичко може да се случи. Вират се дразни. Той заявява, че това е и сватбата на брат му и че Манви не бива да се намесва. Той няма да позволи на Манви да направи каквото и да било, защото семейството му е щастливо. Отначало Манви изглежда ужасена.

Вирен и Джевика отиват да пазаруват бижута. Майка му ѝ разказва за детството на Вирен. Манви продължава да се опитва да прекрати годежа.

Вирен и Джевика си разменят няколко погледа. Манви обяснява, че Джевика много е харесала подаръка на Вирен. Когато Манви отива да търси обицата си, Вират я разстройва, като ѝ казва, че тя е в него. Когато Манан пристига на мястото, церемонията започва. Манви се приближава, за да направи снимки. Тя документира събитията и изразява радостта си. Биджи е щастлива да открие, че Манви е най-щастливата от всички.

Вират дразни Манви с малка шега и когато поглежда нагоре, вижда някого. Той вярва, че това е д-р Манан . Вирен изпуска дълга въздишка, а когато Джевика го пита за това, той разкрива, че го прави, за да се чувства по-добре, когато е уплашен. Манви и Вират започват да се карат. Започват разговори между членовете на семейството. Започва процедурата за подаряване на подаръците . С натъжено сърце д-р Манан си тръгва.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32