Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 26

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 26 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 22 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Дживика събира багажа за медения си месец. Свамини идва с подарък. Тя го подава на Дживика и казва, че Манви е безотговорна. Тя смята, че заради нея Вират дори не ѝ се е обадил и не е казал, че ще закъснее. Сега тя трябва да отмени плановете си да отиде във фермата. Дживика я слуша мълчаливо.

Дживика се обажда на Манви и се уверява, че всичко е наред. Тя ѝ казва, че ще замине за медения си месец. Манви поглъща цялата храна, докато Вират я наблюдава. Той се чуди на нейния ненаситен апетит. Един джебчия открадва портфейлите им.

Вират решава, че трябва да останат в хотел за през нощта. Манви не желае да дели стая с него. Той я уверява, че ще вземе две стаи. Манви изпитва облекчение и се съгласява. Те отиват в хотела и откриват, че нямат пари. Управителят ги моли да напуснат. Манви и Вират тръгват към изхода, когато Манви вижда камериерка да излиза от една стая, след като я е почистила. Манви успява да заблуди камериерката и да влезе в стаята. Вират и Манви са в стаята, когато влиза собственика ѝ. Той е много пиян. Вират го надвива и той губи съзнание. Вират и Манви се подготвят да прекарат нощта в стаята.

В Ришикеш бабата на Манви е притеснена, че тя не се е прибрала. Тя се обажда, за да каже на Дживика, че сестра ѝ все още не се е върнала. Тя е притеснена, но не много, тъй като знае, че Вират е с Манви.

​Свамини подарява бодигард на Вирен.

Манви и Вират се събуждат рано сутринта и незабелязано напускат стаята. Дживика и Вирен се подготвят да заминат за медения си месец. Те приемат благословията на семейството си. Свамини напомня на Вирен, че има подарък за него. Вирен обещава да го вземе със себе си и я моли да му го даде. Свамини казва на Вирен да се обърне. Всички са шокирани да видят един мъж. Свамини представя мъжа като бодигард, който ще придружава Вирен и Дживика по време на медения им месец. Тя казва, че той е нейният подарък. Казва им, че името му е Сурат и че той ще защитава Вирен. Вирен остава безмълвен, но Свамини му напомня за обещанието си. Вирен, Дживика и Сурат заминават за медения месец. Вирен казва на Дживика да се обади на Манви. Обаждането не се свързва.

Манви напомня на Вират, че трябва да хване влака след три часа.

Вирен и Дживика са на летището. Дживика казва на съпруга си, че може би телефоните на Вират и Манви са изключени. Тя казва, че тъй като до полета им има още време, ще продължи да се обажда. Вирен ѝ се извинява за бодигарда. Тя му отговаря, че неговата безопасност е по-важна. Дживика се притеснява от полета. Вирен я пита дали лети за първи път. Тя му отговаря, че за първи път е летяла, когато са се запознали.

Вирен и Дживика седят заедно и си мислят за първата си среща. Тя се чувства неудобно от присъствието на бодигарда. Манви ѝ се обажда. Тя пита сестра си дали е на гарата. Манви ѝ отговаря, че това е дълга история. Дживика е объркана. Манви ѝ казва, че всичко е наред и тя ще стигне до влака навреме. Дживика ѝ съобщава, че тя и Вирен заминават за медения си месец. Манви я поздравява и я моли да ѝ разкаже всички подробности. Дживика я моли да ѝ напише SMS, когато стигне до гарата. Вирен пита Дживика какво ѝ е казала Манви. Тя се изчервява и мълчи.

​Манви има план как да стигне до гарата.

Вират иска да използва телефона на Манви. Манви го пита защо не може да използва собствения си телефон. Той ѝ казва, че батерията му е изтощена. Тя го пита защо не я е заредил в хотела. Двамата продължават да се дразнят един друг.

Манви има план как да стигне до гарата. Тя кара Вират да се скрие и пада на пътя. Едно такси спира. Вират ѝ казва, че ако шофьорът е бил пиян, тя е щяла да бъде мъртва. Манви му казва да се качи в колата, за да могат да отидат до гарата. В колата тя му казва, че е по-добре да спи, вместо да бездейства. Вират я дразни, че хърка. Манви му отвръща с подигравка.

В Ришикеш всички се готвят да отидат на гарата. Бабата на Манви е притеснена, но леля ѝ казва, че Манви ще ги посрещне на гарата. Бабата ѝ казва, че все още е притеснена, защото Манви носи проблеми. Пинки я успокоява, че Манви ще бъде на гарата. Семейството стига до гарата и бабата казва на Дабу да се обади на Манви.

В таксито Манви е заспала. Вират вдига телефона и им казва да не се притесняват; те са на път. Той ги уверява, че ще бъдат на гарата, преди влакът да тръгне. Бабата на Манви е напрегната.

​Вират и Манви стигат до грешната гара.

Вират и Манви са на гарата и той я събужда. Манви пише SMS на Дживика, както е обещала. Дживика изпитва облекчение. Манви се оглежда и осъзнава къде се намира. Тя пита Вират защо са там. Той ѝ отговаря, че трябва да тръгва, иначе ще изпусне влака си. Манви отговаря, че ще изпусне влака си, защото са на грешната гара. Вират я моли да му каже, че лъже. Манви му казва, че трябва да отиде на правилната гара, и го пита как винаги ѝ се случват такива неща.

Бабата на Манви е притеснена. Тя кара Дабу да провери дали има други влакове за Аллахабад. Ако има билети, те ще ги купят и ще чакат Манви. Тя моли Пинки да се обади на Манви, но обаждането не се свързва. Тя е още по-загрижена.

​Манви изпуска влака.

В колата Манви крещи на Вират. Той ѝ казва, че не знае нищо за пътуването с влак. Манви го пита защо не я е попитал. Шофьорът им казва да млъкнат. Той ще ги закара на гарата навреме. Манви му казва да млъкне и да бърза.

Дабу казва на баба си, че през следващите четири дни няма влакове. Пинки успява да се свърже с Манви. Манви ѝ разказва какво се е случило и че скоро ще бъдат там. Бабата ѝ казва, че скоро ще напуснат гарата, точно тогава влакът тръгва. Бабата пита как така винаги се случва с Манви. Пинки казва, че ще се обади на Вирен.

Бабата на Манви обяснява какво се случва на Вирен. Той ѝ казва да каже на Вират да доведе Манви в дома им. Тя се колебае. Вирен ѝ казва, че Манви е част от семейството му и те ще се погрижат за нея. Бабата не харесва идеята. Вирен я уверява, че всичко ще бъде наред и тя трябва да замине за сватбата.

Манви слиза от колата и започва да върви. Вират я спира и двамата спорят кой е в грешка: той, че я е закарал на грешната гара, или тя, че е заспала. Манви му казва, че той никога не приема грешките си, и го пита какво да прави сега. Вират я пита защо не може да остане сама в дома си. Манви му казва, че ще се страхува през нощта. Вират я дразни и тя го моли да ѝ каже какво да прави. Той решава да се обади на Вирен. Вирен му казва, че не могат да я оставят сама две седмици и го моли да я заведе в дома им. Вират е шокиран. Вирен му казва, че това е единственият начин или трябва да я заведе до Делхи, да хване полет до Банарас и след това да я закара до Аллахабад. Той не може да я изпрати сам. Вирен отново му казва да я заведе в имението и този път Вират се съгласява.

Бабата на Манви казва на Пинки, че не иска Манви да ходи в дома на Вирен, защото леля му не я харесва. Тя е притеснена.

Манви не иска да отиде с Вират в имението. Тя казва, че няма да отиде там отново, защото никой не я харесва. Таксиметровият шофьор иска пари. Те нямат, затова Вирен му казва да ги закара до имението.

Вирен не иска да каже на Дживика какво се е случило. Той се обажда в дома си и им казва, че Манви отново ще остане при тях. Свамини му се кара. На нея не ѝ харесва, че Манви ще бъде две седмици в дома ѝ. Вирен бързо я утешава, за да не научи Дживика какво се случва. Свамини не е щастлива.

​Вират и Манви стигат до имението.

Вират и Манви стигат до имението. Свамини ги пита какво се е случило, а Манви се опитва да обясни. Тя ѝ казва, че се е наслаждавала много на пътуването, особено на нощта. Всички са шокирани. Манви започва да им разказва за хотела. Вират казва, че в хотела, в който са отседнали, е имало много пияни хора. Свамини му се кара и го пита защо са отседнали в такъв лош хотел. Дядо му го критикува за безотговорността му и си тръгва. Вират е раздразнен и също си тръгва. Манви се извинява. Свамини ѝ казва да се освежи и да дойде на вечеря след 15 минути. Манви казва, че е уморена, и пита дали може да хапне в стаята си. Свамини нервно ѝ напомня, че трябва да спазва правилата на къщата.

Вирен и Дживика стигат до хотела. Бодигардът проверява всичко и не им разрешава да останат насаме. Вирен е разочарован. Манви се извинява на Вират за поведението си и се опитва да разведри обстановката. Това не се получава и той ѝ казва да си тръгне.

Вирен и Дживика най-накрая остават сами. Той е щастлив и я прегръща. Тя му казва да се обади в имението, за да съобщи на всички, че са стигнали благополучно. Вирен се обажда на Вират и го моли да се грижи за Манви. Дживика иска да благодари на Вират, че е закарал сестра ѝ на гарата. Вират затваря, защото не иска благодарности за нещо, което не е направил.

Вирен е под душа, но е забравил кърпата си. Той моли Дживика да му донесе . Тя срамежливо му носи. Вирен я поглежда и хваща ръката ѝ. Дживика протестира, че е мокър и студен. Той я дърпа при себе си под душа. Тя го моли да се изсуши, защото иначе ще се простуди. Той ѝ казва тя да го направи. Тя се приближава до него, но душът се включва и мокри и двамата. Вирен я вдига и я завежда в леглото.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 38

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 37

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34