Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 98 на индийския сериал "Неразделни”.

Манви отива в дома на Каран, но той не е вкъщи. При семейство Ведера Вират пости за Манви, но тя не знае за това. Свамини казва на Дживика, че часа за молитва скоро ще започне, и ѝ казва да каже на Манви да се приготви. Ваншика казва, че Манви не е вкъщи и е излязла, а Свамини се ядосва, че е излязла, без да уведоми никого.

Манви си мисли, че трябва да се върне вкъщи, защото иначе ще закъснее за пуджата. Тя става, за да си тръгне, но вижда снимката на Свамини. Тя разпитва слугата, но той нищо не знае. Дживика се обажда на сестра си и ѝ казва да се прибере вкъщи. Манви хваща кола на стоп. Тя успява да се доближи до къщата, но все още има да извърви дълъг път, а батерията на телефона ѝ е изтощена.

Всички в имението Ведхера чакат Манви. Свамини поглежда часовника си. Вират казва на Дживика, че телефонът ѝ е недо. Вират казва, че това е първият ѝ карва чаут с тях и тя е била много развълнувана. Свамини казва, че всички осъзнават важността на момента, но човекът, който трябва да я осъзнае най-много, не е там. Дживика започва пуджата. Манви се моли за чудо. Тя почти е ударена от нещо. Тя разбира, че това е такси мотоциклет и кара шофьора да я закара.

Вират се опитва да се обади на Манви. Вират казва, че ще отиде да потърси съпругата си. Свамини казва, че тя не е малко момиче, че да се е изгубила. Дживика търси книгата за хатха за пуджата. Манви е на път. Донасят сладкиши и всички казват на Вират да яде. Той казва на всички, че пости. Книгата за пуджата е намерена, но Манви все още я няма. Междувременно Манви моли таксиметровия шофьор да ускори, тъй като трябва да се прибере много бързо за пуджата. Таксиметровият шофьор казва, че има задръстване. Манви започва да кашля.

Пуджата е на път да започне, когато Манви пристига. Дживика, Вират и Ваншика изглеждат доволни от пристигането на Манви, докато дядото на Вират и Свамини са видимо ядосани.

Пуджата приключва. Манви се опитва да обясни закъснението си, но Свамини и баща ѝ си тръгват, за да се погрижат за напускащите гости. Дживика е притеснена. Вират се приближава до нея и я поздравява, че е завършила първия си пост за него. Манви мисли да говори със семейството, но Вират я принуждава да излезе, за да вземе подаръка си.

Вират и Манви стигат до автосалона и продавачът им показва синя кола. Те я разглеждат и Манви я харесва. Вират иска пробно шофиране и също я харесва. Манви не може да спре да се възхищава на колата. След тестовото шофиране Вират и Манви решават да купят колата.

В къщата всички са се събрали около масата за вечеря. Манви казва, че има да каже нещо. Тя казва, че смята, че има нещо между Свамини и Каран. Дживика става и пита Манви дали знае какво казва. Манви продължава да разказва, че в Мумбай Каран им е изпратил плик, но за съжаление са изгубили снимката в него. Тази снимка е била на Свамини. Тя казва същото и на Вират, но той я игнорира. Днес тя е била в дома на Каран. Ваншика ѝ напомня, че вече е омъжена и не може да ходи в чужди къщи, без да каже на някого. Тя живее в общество, в което хората се уважават, и такива неща не се правят от почтена снаха, а и това е против престижа на семейството.

Манви твърди, че е отишла в дома на Каран заради достойнството на семейството им. Свамини пита Манви каква е връзката между това, че е отишла в дома на Каран, и репутацията на семейството им. Манви се учудва, а после казва, че и тя е била шокирана, когато е видяла снимката на Свамини в дома на Каран. Което показва, че между тях има някаква връзка. Дядото на Вират става и гръмко моли Манви да мълчи! И на него му е писнало. Не бива да продължава повече този разговор. Свамини само гледа, без да реагира, докато Манви се опитва да се защити, но той не желае да слуша.

Манви се чувства зле, когато Дживика и Вират не я подкрепят. Каран с изненада научава, че едно момиче се е опитало да получи информация за снимката на Свамини. Дживика разказва всичко на Вирен по телефона. Манви казва на Вират, че трябва да разберат истината за Свамини и Каран. Дживика казва на Манви да не се намесва в живота на Свамини.

Свамини казва на баща си, че Манви е права, че между нея и Каран има връзка. Вират отвежда Манви в ресторанта, където тя вижда Каран. Манви пита Каран за връзката му със Свамини. Каран отказва да ѝ каже каквото и да било. Манви разказва на Дживика за срещата между нея и Каран. Свамини ядосано пречи на Манви да разследва Каран.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99