Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 83

Добави коментар

Г-н Баджадж се сприятелява с Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 83 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и Анураг са в кухнята. Анураг заявява на Прерна, че няма да ѝ прости, че е постъпила толкова лошо с него. Тя започва да плаче и той се кани да избърше сълзите ѝ, но тя го прави сама. Анураг я пита защо не може да са приятели?

Прерна казва, че момиче и момче не могат да бъдат приятели. Г-н Баджадж се събужда, за да пие вода, но чашата му е празна, затова отива в кухнята. Анураг казва на Прерна, че тя не може да бъде само негова приятелка. Прерна го моли да я забрави. Анураг казва, че тя просто е приключила всичко толкова лесно. Прърна си тръгва и когато влиза г-н Баджадж.

Анураг казва на г-н Баджадж, че е говорил с Прерна, така че не бива да я разпитва за каквото и да било. Г-н Баджадж казва, че не се съмнява в Прерна и ѝ вярва. Баджадж казва, че Прерна е негова съпруга. Анураг отвръща, че духът ѝ е оцветен с неговата любов. Господин Баджадж го предупреждава, че не бива да говори така за съпругата му. Анураг казва, че първо трябва да разбере какво е желанието и щастието на Прерна. Г-н Баджадж казва, че знае как да се справи с бившия любовник на съпругата си. Анураг казва, че един ден Прерна ще се върне при него.

Прерна си мисли, че господин Баджадж ѝ е сърдит, но не знае каква е причината. Шарда казва на Ришаб, че иска да разбере дали той ѝ се сърди. Ришаб казва, че знае, че тя не е имала лоши намерения зад постъпката си. Ришаб казва, че майката на Прерна е добра жена.

Г-н Баджай получава обаждане и отива при Анураг. Анупам пита Анураг какво се е случило? Анураг казва, че е провалил плана на г-н Баджадж. Прерна и всички следват Баджадж, който крещи за Анураг. Мохини му казва, че трябва да говори учтиво в къщата. Анураг слиза с Анупам и пита какво се е случило? Г-н Баджадж го обвинява, че е подкупил негов служител, за да получи офертите и да сключи сделка.

Господин Баджадж и Анураг влизат в спор заради служителя Раджив. Анураг обвинява г-н Баджадж, че е изпратил един от своите лоялни служители, Раджив, да работи за неговата компания и да знае за търга, за който двамата се състезават. Той казва на г-н Баджадж, че планът му се е провалил и че не е могъл да получи това, което е желал. Г-н Баджадж е шокиран от обвинението на Анураг и му казва, че никога не е изпращал Раджив в компанията му.

Прерна спира г-н Баджадж и го пита за човека, който му е съобщил за опита на Анураг да го подкупи. Г-н Баджадж казва на Прерна, че не е нужно да отговори, тъй като сам ще се погрижи за ситуацията, и влиза в стаята, за да отиде в офиса. Прерна върви зад г-н Баджадж, докато Ниведита идва при Анураг и започва да опакова багажа му. Анураг пита Ниведита какво прави и Ниведита му казва, че е трябвало да стои далеч от Прерна, за да я забрави. Анураг казва на Ниведита, че се нуждае от Прерна в живота си и че не може да живее без нея. Ниведита се възмущава от Прерна, която е планирала да измами брат му, който е лудо влюбен в нея.

Прерна конфронтира г-н Баджадж в стаята им и го пита каква е причината да се държи грубо с нея. Тя го пита дали той се е съмнявал в нея. Г-н Баджадж казва на Прерна, че ѝ има доверие и никога няма да се усъмни в нея. Прерна му казва, че ако ѝ е имал доверие, е трябвало да ѝ каже причината за безразличното му поведение. Виждайки, че Прерна е упорита, той ѝ казва, че не му е харесало поведението ѝ, докато са се снимало, и че е решил да стои далеч от нея, тъй като не е мъж, който би искал да се сближи с някоя жена против нейното желание.

Прерна казва на г-н Баджадж, че докато всички са се разстройвали и са изказвали мнението си, тя е била тази, която никога не е имала възможност да изрази това, което е преживяла. Г-н Баджадж се чувства виновен и излиза от стаята, за да държи под контрол чувствата си. Той се чуди защо емоциите на Прерна му въздействат и се връща в стаята, като се опитва да я успокои. Казва на Прерна, че може да поговори с него и да излее емоциите си пред него, а той ще се опита да ѝ бъде приятел.

По-късно Прерна намира Анураг на терасата, а тя излиза на терасата, за да види гледката. Анураг казва на Прерна, че те са сродни души, и думите на Анураг дразнят Прерна, която се опитва да си тръгне. Анураг издърпва Прерна настрани и ѝ казва да мълчи, тъй като Шарда е влязла неочаквано. Анураг казва на Прерна, че не е искал някой да я разбере погрешно и да я обвини фалшиво. Анураг отива да отвлече вниманието на Шарда, за да може Прерна да се измъкне и да си тръгне. По-късно, докато Прерна и Анураг разговарят, някой ги наблюдава. Прерна разбира, че някой ги гледа, но преди да се приближи до прозореца и да намери човека, мъжът си тръгва. Точно тогава Куки идва и целува Анураг за лека нощ и се прибира в къщата с Прерна.

Когато Анураг заспива, от прозореца на стаята му изскачат главорези и се опитват да го удушат с възглавница. Анураг се бори с главореза и успява да го хване. Анураг го пита защо го е нападнал. Главорезът му казва, че е дошъл да го убие, и се освобождава. Точно тогава влиза г-н Баджадж и Анураг обвинява Ришаб, че е изпратил главорези да го убият. Мохини се ядосва на Ришаб и го предупреждава да стои далеч от Анураг. Шарда застава на страната на Ришаб и го защитава. Прерна казва на Анураг, че може да има някакво недоразумение. Анураг казва на Прерна, че главорезите ясно са посочили, че той ги е изпратил.

Докато Ришаб се опитва да каже на Анураг, че не той е изпратил главорезите, Анураг му казва, че след като е видял колко ниско може да падне той, ще остане нащрек. По-късно Анураг предава записите от видеонаблюдението на Прерна, на които тя вижда всичко, което се е случило. Точно тогава Ришаб влиза в стаята и открива, че Прерна преглежда записите. Тя казва на Ришаб, че ако зад нападението стои той, трябва да се отдръпне. Ришаб казва на Прерна, че той не е лош човек и че ѝ обяснява нещата, тъй като не иска тя да мисли лошо за него.

Епизод 83 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 30 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153