Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 74

Добави коментар

Анураг спасява Прерна от похитители! Вижте какво ще се случи в епизод 74 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Докато Анураг казва на Прерна, че любовта им ще се възроди, Прерна казва, че колкото по-скоро я забрави, толкова по-добре, защото истината не се променя. А истината е, че сега тя е омъжена за г-н Баджадж. Господин Баджадж идва и виждайки, че Анураг и Прерна са погълнати от разговора си, казва на Прерна, че ако тя се е забавила повече, той е щял да пие кафе. Прерна го спира и казва, че ще се присъедини към него.

По-късно Анураг си представя Прерна на различни места в Швейцария и се чувства огорчен, че тя не е там с него. Той също така си представя Прерна с Баджадж и се чувства съкрушен. Решава никога да не я напуска.

Анураг продължава да преследва Прерна, където и да отиде - от обществения транспорт до ресторантите. Когато Прерна и Баджадж се качват в автобус, Анураг сяда до тях, което поставя Прерна в затруднение. Тя става и заема друго място. Анураг също я следва, което вбесява Баджадж и той моли Анураг да продължи да седи на първоначалното си място. Анураг казва, че той също е купил билет. Баджадж казва, че не иска да създава сцени, тъй като това ще накара Прерна да се почувства неудобно.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

По-късно Прерна и Баджадж вечерят в ресторант и Анураг ги преследва и там. Анураг забелязва някакво необичайно движение пред ресторанта и излиза да провери. Баджадж казва на Прърна, че каквото и да прави Анураг, е лудост, но не му казва нищо заради нея. Прерна казва, че може би той е прав, а тя греши във вземането на решението си. Виждайки любовта на Анураг към Прерна, Баджадж чувства, че е взел правилното решение и че в нея трябва да има нещо свръхспециално.

Прерна е в тоалетната, за да премахне петното от сарито си. Чувства, че трябва отново да си поговори с Анураг и да го убеди да спре да я преследва. Когато излиза и търси Анураг, тя е нападната отзад. Непознато лице удря главата ѝ с пръчка и тя припада. Анураг вижда това отдалеч и се втурва към нея. Той пребиват главорезите и откарват Прерна на безопасно място. Г-н Баджадж излиза от ресторанта и вижда как Анураг слага Прерна на задната седалка на колата си. Той отива в полицията и обвинява Анураг в отвличане. Анураг отвежда Прерна в склад, далеч от обсега на похитителите. Когато тя идва в съзнание, тя е шокирана да види Анураг до себе си. Тя си мисли, че той я е отвлякъл. Пита го защо я е преследвал, след като знае, че тя е омъжена за Баджадж.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Ниведита казва на Анупам, че иска да сложи край на брака, тъй като ѝ е писнало от флиртаджийското му поведение. Анупам ѝ казва, че е правил всичко това, за да я накара да ревнува и да осъзнае любовта ѝ към него.

Ронит и други главорези стигат до склада и започват да търсят Прерна и Анураг. Прерна е шокирана, когато разбира, че Ронит се е опитал да отвлече нея, а не Анураг. Анураг започва да се чуди защо Ронит преследва Прерна. Той си мисли, че Ронит иска да му отмъсти за смъртта на Комолика.

Прерна си спомня, че г-н Баджадж я е предупредил за Ронит. Той е сключил сделка с Баджадж, за да съсипе Анураг и бизнеса му. Но тя се намесва между тях и се омъжва за Баджадж. С това Баджадж дава обещание на Прерна да не вреди на Анураг. Затова сега сделката на Ронит е отменена и затова той преследва Прерна. Анураг и Прерна бягат по улиците на Швейцария, докато Ронит ги преследва с главорезите си.

Анупам казва на Ниведита, че обича само нея и никой друг. Той иска да започне наново с нея, като не бива да мислят за причината, поради която са се оженили. Анупам и Ниведита са хванати в един хотел и семействата им насила ги женят. Анупам казва на Ниведита, че не иска паричният фактор да застане между тях. Ниведита също изразява чувствата си към него и двамата се сдобряват. Г-н Баджадж нахлува в стаята им, докато те споделят лични моменти. Ниведита е раздразнена и Баджадж им съобщава, че Анураг е отвлякъл Прерна. Той им казва да излязат от стаята. Баджадж се опитва да се обади на Анураг от телефона на Ниведита, но той вдига.

Анураг пита Прерна дали има представа защо Ронит я преследва. Прерна смята, че е по-добре да не разкрива истината, защото в противен случай Анураг ще научи защо се е омъжила за Баджадж.

Епизод 74 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 17 юни 2021 по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 106

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 105

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 104

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 103

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 102