Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 73

Добави коментар

Прерна казва, че се е омъжила за Баджадж заради парите! Анураг я удря! Вижте какво ще се случи в епизод 73 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се нахвърля на г-н Баджадж за това, че е искал да прекара нощта с нея, и го пита какъв друг мотив би могъл да има, за да украси леглото. Прерна казва, че той дори не се е интересувал, че тя е бременна с детето на Анураг. Баджадж казва, че е искал да уточни, че стаята е украсена от персонала на хотела и той няма пръст в това. Той също така казва, че може да е лош, но не и толкова безчувствен, че да пренебрегне бременността ѝ и емоционалната ѝ привързаност към Анураг.

Баджадж казва, че що се отнася до физическата близост, той може да вкара всяко момиче в леглото си, но това, което намира за по-ценно в нея, са нейните качества, които не би намерил никъде другаде. Прерна го пита защо се е оженил за нея. Тя казва, че той сигурно се е оженил за нея, за да унищожи Анураг и да поеме бизнеса му. Баджадж казва, че тя греши в преценката си и че той уважава жените и никога не ги е използвал за бизнеса си. Той казва, че ще я чака във фоайето. Прерна се чуди каква е причината Баджадж да се ожени за нея.

Анураг губи самообладание, след като го преследват спомени от миналото. Започва да хвърля предмети в стаята на Прерна и Баджадж. След това взема червения шал и го подпалва. След това подпалва с него леглото. Скоро целият апартамент е в пламъци, но Анураг не излиза от стаята.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Баджадж и Прерна се връщат в хотела. Рецепционистката ги информира, че Ниведита е дошла да ги търси, а Баджадж казва, че жена му я познава. След това му се обаждат и той моли г-н Баджадж да изчака. Той му казва, че апартаментът му се е запалил. Прерна си спомня, че сарито от Анураг е в стаята и иска да го спаси от огъня. Двамата се втурват в стаята и носят одеяла, за да се предпазят от огъня. Прерна е шокирана да види Анураг да лежи в безсъзнание в стаята и трескаво моли персонала на хотела да го спаси.

По-късно Баджадж отива да извика лекар, а Прерна се грижи за Анураг. Анураг идва в съзнание и губи самообладание, след като вижда Прерна пред себе си. Той пита Прерна защо е постъпила така с него, но тя няма отговор. Тя се опитва да отвърне поглед, но Анураг се изправя срещу нея и я моли да отговори на въпросите му. Той я пита дали е била принудена да сключи брак от Баджадж. Но Прерна не отговаря на въпросите му. Той я моли да му каже, но без резултат.

Полицаите информират Мохини, че Анураг е използвал кредитната си карта, за да резервира билети за Цюрих. Мохини изпитва облекчение, че той е в безопасност, и се обажда на Ниведита.

Анураг моли Прерна да разкрие защо се е омъжила за Баджадж. Тя смята, че ако му каже истината, той никога няма да може да се отдръпне от нея и ще остане завинаги в плен на болката. Прерна смята, че най-добрият начин да се справи с това ще бъде да го накара да я намрази толкова, колкото я обича сега. Анураг я пита дали го обича. Прерна отговаря, че обича г-н Баджадж

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Ниведита и Анупам се връщат в хотела и са притеснени, тъй като не могат да намерят Анураг. Господин Баджадж, който се връща, придружен от лекар, им казва, че Анураг е в стаята му и е в безсъзнание. Ниведита се притеснява и го пита какво е направил с брат ѝ. Баджадж ѝ казва, че се опитва да спаси живота на Анураг и че именно той е влязъл насила в стаята му и е повредил всичко.

Анураг не вярва на думите на Прерна и казва, че тя лъже. Прерна казва, че сега тя е омъжена за Баджадж и няма нищо общо с него. Прерна казва, че майка му не е сбъркала, като я е разпознала, и че всъщност тя е искала парите му. Тя казва, че любовта не е достатъчна, за да се води живот.

Прерна казва, че за нея този брак е бил сделка. Тя казва, че честността, трудолюбието и други подобни принципи са безполезни и че е научила уроците по трудния начин. Прерна казва, че я боли от факта, че баща ѝ никога не е могъл да им осигури разточителен начин на живот. Тя споделя, че винаги се е стремяла да води начин на живот като неговото семейство. Прерна казва, че е решила по време на Дурга Пуджа, когато пандалът се е запалил, че ще го хване в капан и ще влезе в живота им. Прерна твърди, че е била впечатлена от положението и парите на г-н Баджадж. Тя казва, че ако е можела да се съгласи да се омъжи за Навин заради парите му, то г-н Баджадж със сигурност е бил по-добър избор. Анураг удря шамар на Прерна, а тя казва, че не ѝ пука за шамара. Тя казва, че е отишла при г-н Баджадж, защото той е щял да унищожи Анураг и той е щял да остане без пари. Прерна казва, че с г-н Баджадж всичко е било просто.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Анураг се вбесява, когато чува всичко това, и все още му е трудно да повярва, че тя е същата Прерна, която е познавал. Тя казва, че преди съпругът ѝ да е разбрал за него, е по-добре той да си тръгне. Анураг казва, че я мрази, но скоро ще я забрави. Анураг добавя, че му се иска да забрави всички спомени, свързани с нея и деня, в който са се срещнали за първи път.

Прерна се връща в хотелската стая, но Анураг я следва. В стаята влизат и г-н Баджадж, Нивида и Анупам. Анураг казва на Баджадж, че досега не е отмъкнал нищо от никого, но със сигурност ще си върне всичко, което е било негово от Баджадж, включително и от Прерна. Анураг решава, че ще си върне Прерна, като стане по-богат от Баджадж.

Мохини обижда Веена на зеленчуковия пазар и отново ѝ се подиграва за предателството на дъщеря ѝ. Тя казва на продавача, че тази дама е крадла и той трябва да внимава с нея.

Прерна и г-н Баджадж обядват, но Прерна мисли само за Анураг. Тя си спомня как Анураг преминава през ада заради нея. Баджадж моли Прерна да му подаде пипера, но тя е потънала в мислите си. Г-н Баджадж трябва да отиде на бизнес среща и се извинява. Прерна изведнъж осъзнава, че не може да бъде сама, тъй като Ниведита, Анупам или Анураг ще се опитат да говорят с нея. Тя казва на г-н Баджадж, че и тя иска да се присъедини към него за бизнес срещата. Казва, че ще ѝ е скучно да седи в стаята си.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Прерна и Баджадж стигат до Рейнския водопад, тъй като трябва да хванат лодка оттам, за да стигнат до дестинацията си. Г-н Баджадж разказва на Прерна за историята и значението на Рейнския водопад, а тя си спомня как Анураг винаги е искал да дойде с нея до Рейнския водопад. Господин Баджадж я пита дали го намира за красив, но Прерна не му отговаря. Тя отива напред, за да разгледа водопада отблизо.

Докато Прерна и г-н Баджадж са в лодката, Анураг също се появява изненадващо. Прерна се чувства неудобно и става. Тя е на път да падне, когато Баджадж и Анураг се приближават, за да я хванат, но тя спира и двамата.

Междувременно между Нивида и Анупам възникват недоразумения, когато той прегръща служителка от домакинския персонал, вместо Нивида. Когато Ниведита влиза в стаята, Анупам разбира, че е държал друга жена. Ниведита се нахвърля върху него и иска друга стая.

По време на срещата Анураг казва, че г-н Баджадж е казал, че той е идеалният кандидат за създаването на издателство Баджадж и получаването на този европейски договор, но той не мисли така. Защото досега той само е унищожавал партньорства и компании. Клиентите изглеждат убедени и за първи път Баджадж губи думи. Баджадж приема, че казаното от Анураг е вярно, но той има по-добър кандидат за управлението на това специално предприятие и това е съпругата му Прерна. Г-н Баджадж пита кой може да ръководи издания за домакинство по-добре от една домакиня.

Докато клиентите разглеждат предложенията, Анураг се извинява и гледа към водопада на Рейн с мисълта, че двамата с Прерна трябва да дойдат там заедно. Прерна също се присъединява към Анураг след малко и той ѝ казва, че вълните са като тяхната любов. Те може да се спускат надолу, но отново ще се издигнат. Анураг казва, че любовта им отново ще се възроди.

Епизод 73 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 юни 2021 по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 104

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 103

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 102

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 101

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 100