Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 124

Добави коментар

Вирадж изнудва Прерна да се омъжи за него! Прерна ражда момиченце! Вижте какво ще се случи в епизод 124 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг вижда три лични карти в куфарчето на Вирадж и научава, че той е измамник. Той се чуди защо ги е излъгал. Обажда му се и му казва, че знае, че е измамник, и го пита каква е причината за предателството му. Анураг освен това му казва, че ще държи Прерна далеч от него. Вирадж моли фалшивите си родители да попречат на Анураг да напусне къщата. Анураг бие мъжа, който се представя за бащата на Вирадж. Анураг също се сбива с прислужника и го удря по главата с ваза. Жената казва на Анураг, че те не са родители на Вирадж, а им е платено да играят ролята. Те казват на Анураг, че не знаят много за Вирадж.

Междувременно Вирадж съобщава на Комолика, че Анураг е научил за това, че е измамник, и ще каже това на Прeрна. тя го моли да се ожени за Прeрна, преди Анураг да ѝ каже истината.

Комолика кара Прeрна да отиде във фермата на Вирадж. Тя казва, че Веeна е разрешила на Вирадж да се ожени за нея утре. Вирадж тръгва към фермата си, за да може да се ожени за нея. Анупам се среща с Прерна и ѝ дава колата си, за да може тя да отиде да се срещне с Вирадж. Прерна казва на Анупам, че иска да каже на Вирадж, че не може да се омъжи за него. Анупам разказва за това на Ниведита.

Анураг стига до дома на Прерна и казва на Веена, че Прерна не трябва да се омъжва за Вирадж. Веена казва на Анураг, че Вирадж иска да се ожени за Прерна утре. Тя също така казва на Анураг, че Прерна не е вкъщи.

Вирадж стига до фермата и моли хората си да доведат свещеник. Анураг казва на Веена, че Вирадж е измамник, и показва на семейството на Прерна фалшивите му лични карти.

Шекхар казва на Анураг, че Прерна е в дома на Басу. Анураг се обажда на Анупам. Той му казва, че Прерна е отишла във фермата на Вирадж. Прерна стига до фермата. Анураг се обажда на Прерна и ѝ казва, че не трябва да влиза във фермата. Вирадж държи Прерна на мушка и ѝ взема телефона. Вирадж казва на Прерна, че знае, че тя обича Анураг. Вираж разкрива, че знае всичко за нея, Анураг и детето им.

Вирадж казва на Прерна, че иска само да се ожени за нея. Той моли Прерна да се омъжи за него веднага. Прерна казва на Вирадж, че Анураг скоро ще бъде тук, за да спаси нея и детето им, дори и да не знае, че е негово. Анураг се обажда на Вирадж и му казва да не принуждава Прерна да се омъжва. Вирадж го предизвиква да дойде и да спаси Прерна. Вирадж казва на Прерна, че ако Анураг дойде да я спаси, той ще убие Анураг. След като чува това, Прерна удря Вирадж.

Анураг стига до фермата на Вирадж и вижда следи от червен цвят, но разбира, че Вирадж го е направил, за да го сплаши. Хората на Вирадж използват наркотик, за да накарат Анураг да изпадне в безсъзнание. Вирадж отвежда Прерна до една скала, за да се оженят. Прерна се сдобива с ключа от колата на Вирадж и се опитва да избяга. Но Вирадж пробива гума с изстрел. Хората на Вирадж отвеждат Анураг на същото място, където Вирадж планира да се ожени за Прерна. Вирадж изнудва Прерна с думите, че ако тя се омъжи за него, той ще пази Анураг.

Докато Вирадж принуждава Прерна да се омъжи за него, Анураг идва в съзнание и се сражава с хората на Вирадж, които го държат. Вирадж вижда, че Анураг се опитва да се бори с хората му, и насочва пистолет към него. Прерна застава по средата и бута Вирадж, а той пада от скалата. Прерна е застреляна от пистолета на Вирадж вместо Анураг. Анураг отнася Прерна в болницата и по-късно научава от лекаря, че Прерна е родила момиченце. Анураг е щастлив да чуе добрата новина.

Анураг не знае, че Прерна е майка на детето му. Анураг се връща към спомените си, но не може да разбере ясно коя е жената с него.

Епизод 124 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 26 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153