Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 113

1 коментар

Прерна вярва, че Анураг скоро ще си върне паметта! Вижте какво ще се случи в епизод 113 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна говори с Вирадж. Той ѝ казва, че решението да се омъжи за него зависи от нея. Анураг пита Прерна дали сега тя го обича, защото ѝ е намерил момче като Вирадж.

Вирадж и Прерна са склонни да се оженят. Комолика поздравява Прерна, а след това ѝ казва, че най-накрая нейната глава в живота на нея и Анураг е приключила. Мохини е щастлива да чуе това. Комолика посещава Прерна и я кани на церемонията по тилак в къщата на Басу.

Шивани казва на Прерна, че Анураг е дошъл да се срещне с нея. Прерна казва на Анураг, че тя постоянно го дразни и затова Анураг иска тя да се омъжи. Анураг казва на семейство Шарма, че иска да организира церемонията по тилак на Прерна и Вирадж в дома си. Прерна мечтае за Анураг и изкрещява името му на висок глас. Анураг също се си припомня спомени с Прерна, но не може да разбере кое е момичето в съня.

Комолика се радва, че Анураг е получил такъв сън и се чувства щастлива. Комолика участва активно в подготовката на церемонията по тилак. Анураг се чуди защо не е щастлив от сватбата на Прерна, защото той е този, който е искал всичко това да се случи. Молой не е сигурен в това, което се случва у тях.

Анураг казва на Молой, че Вирадж и Прерна се женят и затова са организирали тази церемония за тях. Прерна и Вирадж идват за церемонията.

Комолика приветства Прерна на церемонията. Комолика отвежда Прерна в стаята за гости. Комолика казва на Прерна, че Анураг е сънувал сън, в който една жена се отдалечава от него и той не е могъл да види лицето ѝ. Прерна казва на Комолика, че Анураг ще си спомни всичко днес. Тя ѝ казва, че мечтата ѝ да раздели нея и Анураг никога няма да се сбъдне.

Анураг завързва черен конец на китката на Прерна, за да останат тя и бебето в безопасност. Анураг взема черния конец от чинията за аарти и в ръката му попада синдур. За да се отърве от него, той го разпръсква и част от него пада върху челото на Прерна. Прерна отказва да свали мангалсутрата си, преди да се случат брачните ритуали. Анураг казва, че му харесва как тя е отдадена на бившия си съпруг.

Комолика се притеснява дали Анураг ще си върне паметта, когато гледа ритуалите. Комолика излива масло върху ризата, която Анураг трябва да носи, за да не присъства на ритуалите.

Мохини казва на Веена, че трябва да ѝ благодари за това, че бракът на Прерна е уреден. Веена ѝ казва, че е благодарна за това само на Бог.

Анураг вижда, че ризата му е съсипана от маслото. Комолика му казва, че няма нищо страшно, ако закъснее. Анураг казва, че трябва да бъде с Прерна, тя има нужда от него. Анураг изважда друга курта, която да облече. Комолика показва на Анураг шала, който Прерна е носила, когато се е омъжила за Анураг. Анураг го вижда и има чувството, че го е виждал и преди.

Анураг благодари на Комолика, че е помогнала на Прерна да започне нов живот Комолика изпитва облекчение, че Анураг не си спомня нищо от миналото си.

Комолика ѝ дава шала на Прерна и казва, че Анураг не си е спомнил нищо, след като го е видял. Тя казва на Прерна, че според лекаря паметта на Анураг никога няма да се върне. Прерна казва, че вярва в любовта си и не я интересува какво мисли лекарят.

Прерна слиза за ритуалите. Веена слага шала на главата на Прерна, а Анураг спира да слиза, когато вижда Прерна. Ритуалите продължават и докато ги наблюдава, Анураг си мисли за съня, който е имал за момиче, което го е напуснало. Анураг вижда във въображението си, че момичето е Прерна. Той се чуди защо вижда Прерна в сънищата си. Анураг си тръгва и отива в тоалетната, където си измива лицето.

Прерна моли Бабу да потърси Анураг и казва, че иска той да присъства на ритуалите, тъй като те се случват заради него.

Анураг се притеснява защо не иска Прерна да си тръгне. Той мисли да го обсъди с Комолика. Комолика моли Анураг да слезе на церемонията и Анураг усеща, че не е подходящ момент да обсъжда с нея темата за Прерна. Анураг слиза с Комолика.

Веена моли Анураг да даде на Вирадж монет за късмета, което показва, че той прехвърля на Вирадж отговорността за живота на Прерна. Анураг взема ръката на Прерна и моли Вираж да я държи за ръка.

Епизод 113 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 11 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153