Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 111

Добави коментар

Ще оцелее ли бебето на Прерна? Анураг открива албума със снимки! Вижте какво ще се случи в епизод 111 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна моли полицията да провери целия апартамент. Комолика се опитва да спре проверката, но не успява. Полицията ги изпраща навън и започва да проверява апартамента. Прерна моли Комолика да се оттегли от живота на Анураг. Междувременно полицията не успява да открие Ронит в банята. Шивани пристига с куклата на Комолика.

Прерна забелязва Ронит да се опитва да избяга и предупреждава полицията. В същото време Анураг се събужда и пита за Прерна. Той иска Прерна да държи ръката му. Полицията не успява да хване Ронит и казва, че ще остане за една нощ. На следващата сутрин Анураг и Комолика се връщат и Мохини пита дали са намерили нападателя.

Комолика разказва на Мохини, че Прерна е пристигнала с полицията и е искала да развали нощта им. Тя подмамва Мохини да направи нещо и Мохини решава да уволни Прерна. По-късно Прърна се среща с Анураг и пожелава да направи домашно лекарство за него. Комолика заплашва да отреже ръцете на Прерна, ако тя някога докосне Анураг. Молой влиза в кухнята и се чуди какво се случва между Прерна и Комолика. Комолика отново залага капан на Прерна и хвърля топчета по стълбите.

Комолика изсипва малко масло на стълбите с надеждата, че Прерна ще падне и ще изгуби бебето си. Междувременно Прерна отива да занесе чай на Анураг. Той обаче казва, че се чувства добре, но дори тогава Прерна настоява да го изпие. Комолика започва да се чуди какво прави Прерна в учебната стая толкова дълго време. Точно тогава тя вижда Мохини да се приближава към стълбището.

Мохини пада по стълбите, а Нивида крещи. Анураг и Прерна изтичват от стаята, за да видят какво се е случило. Виждайки Мохини, той моли Прерна да остане на място, а той слиза долу. Ниведита се чуди на глас за причината за падането на Мохини. Но Комолика каза, че трябва да я заведат в болницата. Тя смята, че Мохини си е виновна, защото е била на неподходящото място в неподходящото време.

В болницата лекарят им съобщава, че Мохини е добре, но ще има леки болки. Той моли Анураг и Соналика да останат там, но Прерна отвежда Комолика настрана. Тя пита Комолика защо го е направила. Комолика казва, че въпреки че Прерна е обичала Анураг, Мохини я е накарала да напусне къщата на Басу, да се омъжи за г-н Баджадж и се е обадила в полицията, когато е помислила, че Прерна е извършила кражба. Комолика пита защо след всички тези причини Прерна пита Комолика защо е наранила Мохини. Точно когато Прерна се готви да отвърне, тя усеща болка заради ритника на бебето. Комолика помоли Прерна да ѝ позволи да усети ритника на бебето и слага ръката си върху корема ѝ. Но Прерна отдръпна ръката ѝ. След това Комолика ѝ разказа как Анураг я е събудил веднъж посред нощ, за да ѝ каже за сърдечния ритъм на бебето, как се е чувствал свързан с него. Комолика каза, че това не ѝ харесва и затова иска да спре ритането на бебето напълно.

Прерна крещи, че ще убие Комолика. Комолика казва, че Прерна се е превърнала в нея, но Прерна казва, че те са различни. Прерна отново усеща болка и побягва да търси лекар, но Комолика я спира. Тя притиска ръката си към устата на Прерна и казва, че се чувства щастлива, виждайки как Прерна изпитва болка. Прерна отблъсна Комолика и побягна с викове за лекар. Анураг я вижда и се обажда за лекар.

В кабината лекарят моли Анураг да изчака отвън. Лекарят казва на Прерна, че ако продължава да се напряга, бременността ѝ ще се усложни. Анураг чува това, както и Комолика, която чака на известно разстояние. Тя си мисли, че именно тя е причината за стреса на Прерна и сега ще се възползва от него.

Комолика се обажда на Ронит и иска номера на Рошан. Тя му се обажда и му съобщава, че Анураг ще дойде в аптеката, за да купи лекарства. Когато Анураг стига дотам, Рошан и персоналът си говорят за това, че Прерна създава проблеми между Анураг и Соналика. Анураг го моли да замълчи, но последният се смее. Ядосаният Анураг го бие, но там идва Комолика и го спира. Тя го отвежда настрани и му казва, че хората говорят за това от много време. Тя се е опитвала да защити честта на Анураг пред тях. Разказва му, че макар Анураг да си е мислел, че помага на Прерна, всъщност й е причинил още повече стрес. Ако наистина го е грижа за нея, трябва да намери съпруг на Прерна.

Всички изглеждат загрижени за здравето на Прерна и за детето. Анураг мисли за нея, притеснява се и иска да разбере за съпруга ѝ, който я е изоставил в такава деликатна ситуация. Той се обажда на Джон, за да го попита за това. Поради проблеми с мрежата обаче Анураг не успява да чуе какво казва Джон. Анураг Басу е истински мотивиран да открие виновника и излиза от стаята си, за да отиде в дома на Прерна, за да провери албума ѝ със снимки.

Докато си тръгва, Анураг хвърля поглед към Прерна, която щастливо си почива със семейството му. Той им се усмихва и се чувства добре, че семейството му се грижи за нея. Междувременно Комолика се обажда на Прерна. Тя започва да се подиграва и всячески се опитва да накара Прерна да се почувства зле. Прерна обаче отвръща на удара и ѝ казва, че не е стресирана и че всичко е наред. Докато двете се карат, Анураг влиза в стаята на Прерна. Комолика казва на Прерна, че Анураг знае за нейното състояние и че мисли погрешно за нея. Прерна е уверена в доверието му към нея и казва на Комолика, че вярва във вярността на Анураг, което ядосва Комолика.

Вбесената Комолика наранява ръката си и си говори как ще направи живота на Прерна кошмарен. Анураг намира албума със снимки. Той се кани да го отвори и да провери кой е съпругът, но в същия момент в стаята влиза Прерна. Набързо грабва албума и го издърпва от ръката му. Анураг започва да я разпитва за съпруга ѝ и за миналото ѝ. Объркана и натъжена, Прерна няма какво да каже. Тя му казва, че съпругът ѝ е забравил за брака им, но не я е изоставил. Той е заживял с някаква друга жена и тя започва да плаче.

Анураг получава обаждане от Комолика. Тя го пита къде е и след като научава, че Анураг е при Прерна, се ядосва. Започва да крещи и да се кара с него. След това си мисли как ще се справя със ситуациите оттук нататък. Комолика е мотивирана с плана си да попречи на Прерна да се сближи с Анураг.

Епизод 111 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153