Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 109

Добави коментар

Прерна заплашва да убие Комолика за това, че е наранила нероденото ѝ дете! Вижте какво ще се случи в епизод 109 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг и Анупам проследяват камиона, който е блъснал Прерна. Шивани казва на Ронит, че го е видяла в болницата. Тя знае, че той е замесен в катастрофата на Прерна. Прерна чува разговора на Шивани и си спомня, че Комолика е присъствал по време на катастрофата ѝ и дори когато е била в болницата. Прерна ѝ казва, че зад всичко това стои Комолика и това е нейната война с Комолика и тя ще я води сама.

Молой се притеснява за Прерна и моли семейния си духовник за свещен конец, за да спаси живота ѝ. Шофьорът на камиона разбира, че някой го следи. Анураг моли Анупам да продължи да следва следите. Комолика казва на Ронит, че не може да излезе от къщата. Тя казва, че мрази Мохини повече от Прерна, защото не ѝ позволява да напусне къщата.

Анураг и Анупам обсъждат защо шофьорът на камиона е влязъл в мелницата и смятат, че и някой друг трябва да е бил тук. Анупам проследява Анураг, за да го предпази. Той показва снимката на Прерна на шофьора на камиона и си мисли, че ако той е същият шофьор, който е блъснал Прерна, то той ще избяга и точно това се случва. Анураг го преследва, удря шофьора на камиона и го пита кой му е наредил да удари Прерна. Анупам вижда сянката на Ронит и тича зад него.

В имението на Басу Прерна влиза в къщата в изпълнна с гняв, а Мохини тича зад нея и казва, че никой не може да влиза в къщата без нейно разрешение. Тя влиза в стаята на Комолика, заключва вратата и без да казва нищо, Прерна я удря силно. Прерна крещи на Комолика и пита как смее да вреди на детето ѝ. Комолика казва на Прерна, че ако не днес, то някой ден ще убие детето си. Прерна взема нож и заплашва да убие Комолика.

Прерна казва на Комолика, че сега тя си има работа с майка, а не с Прерна Шарма, която обича само Анураг. Тя също така казва на Комолика, че ще я убие и дори няма да съжалява за това. Мохини се страхува, че Прерна може да е разкрила любовната история на нея и Анураг, и продължава да блъска по вратата. Анураг се обажда на Прерна и тя отваря вратата, за да излезе и да говори с него. Комолика пита Мохини дали иска да ѝ каже нещо повече за миналото на Анураг и Прерна.

Анураг пита Прерна дали може да идентифицира човека, който е причинил инцидента. Посредством видеоразговор Прерна разпознава мъжа и казва на Анураг, че той е причинил катастрофата. Комолика се опитва да чуе разговора на Прерна. Анураг започва да го бие и го пита кой го наел. Мъжът избягва с кола, която го е чакала. Анураг проследява колата, спира я и вижда, че Ронит я кара. Ронит изкрещява и Анураг получава силно главоболие.

Мохини казва на Прерна, че трябва да спре да се опитва да се сближи с Анураг. Прерна казва, че е напуснала къщата заради Анураг и че той е баща на бебето ѝ.

Анупам и Анураг следват колата. При сигнала те намират същия камион и питат шофьора откъде го е взел. Шофьорът казва, че го е взел от мелницата, която е затворена. Шофьорът си спомня, че Ронит му е дал ключовете и го е помолил да продължи да го кара. Детективът казва на Анураг, че ще се свърже с тях, щом получи доказателства. Анураг също така моли детектива да открие името на съпруга на Прерна.

Ронит казва на Комолика да не идва на мястото. Комолика му казва, че вече знае всичко. Анураг се обажда на Прерна и ѝ разказва какво се е случило, когато мъжът се е опитал да избяга. Прерна моли Анураг да бъде внимателен. Мохини дава ключовете от фермата на Комолика и казва, че това ще ѝ помогне да се сближи с Анураг.

Анураг казва на Прерна, че утре има изненада за нея. Прерна го пита каква е тя, но Анураг не разкрива. Тя се чуди каква ще е изненадата.

На следващия ден Анураг дава на Прерна ладу (традиционен индийски десерт), който е приготвил за здравето на детето ѝ. Комолика ги наблюдава и изпуска чаша от първия етаж. Анураг и Прерна вдигат поглед, но не виждат никого. Прерна отива в стаята на Комолика и ѝ казва, че знае, че е изпуснала чашата. Прерна казва на Комолика, че трябва да спре да се опитва да държи Анураг далеч от нея.

Прерна казва на Шивани, че Комолика ѝ е казала, че ще отведе Анураг. Шивани казва на Прерна, че Комолика само говори такива неща, но няма да направи нищо. Шивани казва на Прерна да не се притеснява за Комолика. Прерна казва, че когато Комолика го е казала, е изглеждала уверена.

На следващия ден Комолика съобщава на Прерна, че Анураг и семейството ще отидат във фермата. Комолика казва, че ще се сближи с Анураг и ще забременее с неговото дете. Комолика казва на Прерна, че хората ще си помислят, че г-н Баджадж е баща на детето ѝ. След като чува това, Прерна удря Комолика.

Комолика взема Анураг със себе си, за да отиде във фермата. Прерна се притеснява за здравето на Анураг. Тя излиза и се обажда на Анураг, когато той е на път да излезе.

Епизод 109 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153