Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 103

Добави коментар

Комолика планира да убие Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 103 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Шивани казва на Прерна, че е видяла Комолика и Ронит заедно. Прерна ѝ казва, че мисли прекалено много. Със сигурност те трябва да са водили нормален разговор и не са роднини. Шивани моли Прърна да помисли за лицето на Комолика. Прерна казва, че може би лицето ѝ се е обезобразило и трябва да е претърпяла операция.

Анураг пита Анупам дали е виждал Прерна. Точно тогава той я забелязва и преди да успее да стигне и да поговори с нея, Комолика го отвежда със себе си. Ронит влиза на партито с нож в ръка, за да убие Прерна. Той започва да върви към нея, но преди да успее да направи каквото и да било, Анураг идва и започва да говори с Прерна. Анураг ѝ казва, че той просто се е разхождал насам натам. Хваща я за ръка и я моли да седне.

По време на танцовите изпълнения Ронит тайно се качва на горния етаж и планира да пререже въжето, което е прикрепено към полилея, така че да падне върху Прерна. Но преди да се случи каквото и да било, Анураг идва и спасява Прерна. Комолика казва на Ронит, че трябва да напусне партито, и го моли да се скрие в багажника на колата ѝ.

Комолика се ядосва много и спира колата насред пътя. След това избутва Ронит от колата и насочва пистолет към него. Ронит я моли да не го убива, тъй като той може да ѝ бъде много полезен. За голям ужас на Комолика Анураг решава да мине по същия път, докато кара Прерна и Шивани към дома им. Той вижда Комолика и спира колата си. Пита я какво прави там. Тя му казва, че колата ѝ се е развалила и веднага сменя темата. Анураг закарва Прерна у дома. Казва на майка ѝ да се погрижи за Прерна и детето ѝ, докато съпругът ѝ се върне.

Соналика предупреждава Прерна, че ако не поддържа дистанция с Анураг, ще убие нея и нероденото ѝ дете. Прерна все още се притеснява за самоличността на Соналика, след като я вижда с Ронит на партито. Тя разказва на Шивани за това и двете решават да следят Ронит, за да получат някакви улики за самоличността на Соналика. Шивани казва на Прерна, че знае адресана Ронит, и те планират да влязат в дома му, за да намерят някакви доказателства, които да потвърдят съмненията им за самоличността на Соналика.

Прерна и Шивани се промъкват във всекидневната на Ронит и се опитват да вземат мобилния му телефон и да потърсят в него номера на Соналика. Изведнъж Ронит осъзнава, че е забравил мобилния си телефон вътре, и влиза да го вземе. Прерна и Шивани се опитват да се скрият от Ронит, тъй като са много близо до това да бъдат заловени от него.

В дома на Басу Анураг пита Соналика за важен файл и тя веднага става, за да го потърси. Междувременно Ронит отива да се срещне с бъдещите си свекъри, докато Прерна и Шивани го наблюдават от горния етаж. Той се обажда на сестра си, но телефонът показва, че е зает с друго обаждане. Същевременно Соналика се обажда на Прерна, за да я попита за файла, и сестрите научават, че Соналика е сестрата на Ронит. След това Прерна получава обаждане от Анураг, който я пита за здравето ѝ и ѝ предлага да ѝ помогне, когато е необходимо. Прърна и Шивани правят всичко възможно, за да разкрият самоличността на Соналика.

Анураг разговаря с Прерна по телефона и я пита за здравето ѝ. Тя пита каква е причината за неговата загриженост, а Анураг казва, че тя е специална за него. Прерна прекъсва разговора, защото не иска да чува плача ѝ.

Анупам се опитва да накара Анураг да си спомни за Комолика. Анупам и се опитва да припомни на Анураг за Комолика и Ронит. Анураг казва, че не си спомня, и моли Анупам да бъде внимателен. Ако той не може да си спомни неща от миналото, тогава започва да се съмнява в себе си.

Ниведита и Мохини се приближават до Комолика и я питат дали е разстроена, че Анураг е спасил Прерна. Комолика отговаря, че не. Ниведита казва на Комолика, че в същия ден има среща с интериорен дизайнер и Комолика може да я придружи, за да проектира стаята ѝ. В този момент Прерна се обажда на Анураг, но Тапур отговаря на обаждането. Прерна чува Комолика и Ниведита на заден план и започва да се чуди, че ако Ронит ще се сгодява, то Соналика със сигурност ще бъде там. Това щеше да е удобният момент да съберат доказателства срещу нея.

Соналика смесва някакъв наркотик в чашата с вода на Ниведита и тя се задушава и припада. И Соналика отива на церемонията на брат си. Прерна и Шивани се преобличат като танцьорки в традиционна раджастанска носия и влизат в дома на Ронит. Сестрите се оглеждат за Соналика, но не могат да я открият никъде. Ронит не е сигурен дали Соналика ще успее да дойде и да извърши ритуалите, но знае, че сестра му ще изпълни обещанието си. Ронит и духовника напускат партито и Прерна предполага, че Соналика трябва да е пристигнала. Съмненията ѝ се оказват верни и Прерна вижда Соналика. Прерна мисли, че ако Соналика извърши ритуала, тогава ще се докаже, че тя е Комолика.

Междувременно Шивани, разделена от Прерна, проследява Ронит и вижда как Соналика изпълнява ритуалите за него. Тя е шокирана и разбира, че Соналика наистина е Комолика, която се е подложила на пластична операция. След като ритуалите приключват, Ронит заключва вратата и Шивани се оказва в капан в стаята. Тя започва да блъска и Ронит я намира. Той я пита какво прави там. Страхувайки се да не бъде разкрита истинската причина, Шивани казва, че все още го обича и моли Ронит да развали годежа заради нея. Казвайки това, тя набързо напуска стаята. Отива при Прерна и потвърждава, че Соналика е Комолика.

Епизод 103 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 28 юли 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153