ТВ анонси bTV

„20 години след атентатите“: Специално студио на bTV на 11 септември

Добави коментар

Тази събота, 11 септември, се навършват 20 години от едно от най-шокиращите и трагични събития на новия век - серията от самоубийствени атентати в САЩ срещу кулите близнаци в Ню Йорк, Пентагона във Вашингтон и разбиването на четвъртия похитен самолет в Пенсилвания.

По този повод bTV пуска специална програма от 18:00 часа, с водещ Иван Георгиев, който ще бъде в пряка връзка с кореспондента Ясен Дараков в Ню Йорк и репортера Теодора Трифонова във Вашингтон. Зрителите ще проследят неразказани истории на българи, преживели атентатите от първо лице, както и анализа на изявени специалисти и български дипломати в Съединените щати по време на атаката.

Как България взе участие във "Войната срещу тероризма", която беляза следващите 20 години след 11 септември 2001? Как се промени животът на американците и целия свят в резултат от атаките на ръководената от Осама бин Ладен "Ал Кайда"? Журналистите на bTV ще търсят отговорите на тези други въпроси в рамките на специалното студио „20 години след атентатите“.

До 20:00 часа в събота екипът на bTV ще проследи възпоменателните събития в САЩ със серия преки включвания от Ню Йорк и Вашингтон, а европейския ъгъл ще представят кореспондентите на bTV в Обединеното кралство, Франция и Германия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър