bTV

Хари Потър омагьосва ефира на bTV

• От 0/5

Хари Потър омагьосва ефира на bTVВсяка събота от 13:00 часа зрителите ще имат възможност да видят първите четири филма от култовата поредица за Хари Потър

От 5 ноември в четири поредни съботи зрителите на bTV ще имат възможност да проследят първите филми за превърналия се във феномен магьосник Хари Потър. Първата лента, предизвикала фурор по целия свят – „Хари Потър и Философският камък” ще бъде излъчен по bTV на 5 ноември. На 12 ноември от 13:00 часа зрителите ще имат възможност да гледат „Хари Потър и Стаята на тайните”, на 19 ноември„Хари Потър и Затоврникът от Азкабан”, а на 26 ноември „Хари Потър и Огненият бокал”.

Хари Потър омагьосва ефира на bTV

Първият филм от поредицата – „Хари Потър и Философският камък” е режисиран от легендарния Крис Колумбъс. На единайстия си рожден ден Хари Потър научава, че и двамата му родители са били магьосници и самият той притежава уникални магични сили.

Хари Потър омагьосва ефира на bTVХари е изпратен в училището за маия Хогуортс, където да започне образованието си. Там намира домът и семейството, които одавна е загубил и така магическото приключение започва.

След този филм поредицата за младия магьосник Хари Потър се превърна в социален и културен феномен по цял свят
. Филмите се нареждат на първо място сред най-успешните поредици с повече от $ 7.7 милиарда приходи от продажба на билети. Поредицата има 9 номинации за „Оскар”, 64 други спечелени награди и повече от 200 номинации на церемонии за филмови награди. Фурорът, които предизвиква още с първия филм може да бъде сравняван само с класически заглавия като „Междузвездни войни”, „Индиана Джоунс” и „Джеймс Бонд”.

Още за Хари Потър и затворникът от Азкабан, Хари Потър и стаята на тайните, Хари Потър и философският камък

13:45
24.09.2020
Хари Потър и Философският камък, приключенски - фенъзи, САЩ, 2001 реж. Крис Кълъмбъс, с Даниъл Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Роби Колтрейн, Маги Смит, (7)
16:15
24.09.2020
Хари Потър и Стаята на тайните, приключенски - фенъзи, САЩ, 2002 реж. Крис Кълъмбъс, с Даниъл Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Кенет Брана, Джон Клийс, (7)
13:40
25.09.2020
Хари Потър и Затворникът от Азкабан, приключенски - фенъзи, Великобритания, 2004 реж. Алфонсо Куарон, с Даниъл Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Роби Колтрейн, Майкъл Гамбън, (12)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Хари Потър омагьосва ефира на bTV (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg