ТВ анонси

„Кралят на тортите” с изкушаващо сладък шести сезон

TLC • 0/5

Кралят на тортите
Кралят на тортите

Любимият сладкар Бъди Валастро се завръща с нови и още по-вкусни рецепти по TLC в  „Кралят на тортите”

ТLC ще направи месец ноември по-сладък от всякога, тъй като на 2 ноември, точно в 22:00 часа, любимият сладкар на зрителите Бъди Валастро се завръща с шести сезон на изкушаващото предаване „Кралят на тортите”. В него зрителите ще видят как той, семейството и целият му екип се захващат с все по-трудни сладкарски предизвикателства, които ще ни държат в напрежение през цялото време.

Добави описание

Първият епизод от шестия сезон на „Кралят на тортите” показват първите дни след урагана Санди и пораженията, които е нанесъл върху пекарната. Без електричество и нарастващи поръчки екипът на Бъди ще трябва да твори магията си в пълен мрак, както и да намери начин да помогне на общността си, бореща се да възстанови щетите от бурята.

Във втория епизод от поредицата Бъди ще трябва да измайстори специална торта за Робин Робъртс от „Добро утро, Америка”. Екипът е изпада под огромно напрежение в стеремежа си да смае от удивление зрителите и любимката им Робин. И още: Мауро прави торта за фитнес инструктор, който иска да впечатли ментора си.

„Кралят на тортите” ще се излъчва всяка събота от 22:00 часа по ТLC.

Още за Кралят на тортите

05:12
17.12.2017
Кралят на тортите: Двуметров сандвич, понички и болен Мауро (Cake Boss: 6-Foot Sub Sandwich, Zeppoles and A Sick Mauro) Екипът прави огромна торта с формата на сандвич за 100-годишнината на местен магазин за деликатеси. Наближава Великден и има много поръ
05:36
17.12.2017
Кралят на тортите: Боя, камуфлаж и денят на кексчетата (Cake Boss: Color, Camouflage and Cupcake Day) Избухва война, когато бандата на Карло е предизвикана да покаже своите умения по стрелба, за да се направи торта за пейнтбол. А в пекарната се празнува е
06:00
17.12.2017
Кралят на тортите: Ключ за града и торта-китара (Cake Boss: Key To The City and A Key-Tar Cake) Бъди прави ретро торта за група от 80-те. Той си припомня миналото, когато получава за подарък ключа на родния си град Литъл Фери, Ню Джърси.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg