ТВ анонси

„Кралят на тортите” с изкушаващо сладък шести сезон

TLC • 0/5

Кралят на тортите
Кралят на тортите

Любимият сладкар Бъди Валастро се завръща с нови и още по-вкусни рецепти по TLC в  „Кралят на тортите”

ТLC ще направи месец ноември по-сладък от всякога, тъй като на 2 ноември, точно в 22:00 часа, любимият сладкар на зрителите Бъди Валастро се завръща с шести сезон на изкушаващото предаване „Кралят на тортите”. В него зрителите ще видят как той, семейството и целият му екип се захващат с все по-трудни сладкарски предизвикателства, които ще ни държат в напрежение през цялото време.

Добави описание

Първият епизод от шестия сезон на „Кралят на тортите” показват първите дни след урагана Санди и пораженията, които е нанесъл върху пекарната. Без електричество и нарастващи поръчки екипът на Бъди ще трябва да твори магията си в пълен мрак, както и да намери начин да помогне на общността си, бореща се да възстанови щетите от бурята.

Във втория епизод от поредицата Бъди ще трябва да измайстори специална торта за Робин Робъртс от „Добро утро, Америка”. Екипът е изпада под огромно напрежение в стеремежа си да смае от удивление зрителите и любимката им Робин. И още: Мауро прави торта за фитнес инструктор, който иска да впечатли ментора си.

„Кралят на тортите” ще се излъчва всяка събота от 22:00 часа по ТLC.

Още за Кралят на тортите

10:00
20.02.2018
Кралят на тортите: Чък от Стейтън Айлънд, чудатости и Сал (Cake Boss: Staten Island Chuck, Strange Oddities and Sal) Екипът създава торта за Чък от Стейтън Айлънд. А по-късно Бъди прави преобърната торта за клиентка, която е вдъхновена от най-любимото й м
10:30
20.02.2018
Кралят на тортите: Купони, психология и сладкиши (Cake Boss: Punches
19:00
20.02.2018
Кралят на тортите: Огромна пчела и шефката Грейс (Cake Boss: A Big Bumblebee and a Bossy Grace) Бъди прави гигантска торта с формата на пчела за премиерата на Трансформърс 3. А Грейс остава да ръководи пекарната.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg