ТВ анонси ТВ анонси

Започва „Войната на таралежите“ – 9 март по Bulgaria ON AIR

Добави коментар

Детската комедия пренася зрителите в началното училище в 19:30 часа

Тази събота и неделя, 9 и 10 март, ефирът на Bulgaria ON AIR ще стартира излъчването на още една любима на всички поредица от златната ера на българското кино. Първа и втора серия от „Войната на таралежите“ очаква зрителите пред малкия екран точно в 19:30 часа.

Сюжетът пренася зрителите в начално училище, където амбициозен треньор избира момченца с фанатичен блясък в очите, готови да изпълняват и най-абсурдните му команди. Един ден двама закъсняват и той ги изключва от отбора. Започва „войната на таралежите“ с равнодушието на възрастните. С изобретателност, хитрост и помощта на единия от родителите, те успяват да си направят баскетболно игрище. Войната е спечелена.

„Войната на таралежите“ е детската комедийна поредица, създадена през 1978 г. и се състои от 5 серии. Режисьор на продукцията е Иванка Гръбчева, а сценарият правят Миряна Башева и Братя Мормареви, оператор е Яцек Тодоров. Серийният филм е създаден по романа на Братя Мормареви „Войната на таралежите“. Музиката във филма е композирана от Кирил Цибулка, а художник на постановката е Мария Иванова.

Не пропускайте да си припомните първите два епизода от „Войната на таралежите“ – тази събота и неделя, 9 и 10 март, точно в 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Войната на таралежите