ТВ анонси ТВ анонси Спорт Спорт по ТВ

Очаквайте екшън от Vitosha Freestylerz 2024 по Extreme Channel

Добави коментар

Extreme Channel за втори път е официален медиен партньор на българското фрийстайл ски и сноуборд събитие Vitosha Freestylerz, което тази година ще се проведе на 16 и 17 март във Витоша Сноупарк на Меча поляна, и го промотира както на екрана си, така и в социалните си медии.

След събитието феновете ще могат да се радват и на многократни излъчвания на репортаж от Vitosha Freestylerz 2024 по канала, който представя някои от най-атрактивните спортни състезания в света!

Extreme Channel посещава всяко кътче на света в търсене на предизвикателни екстремни спортове и зрителите стават свидетели на зашеметяващи изпълнения на спортисти от цял свят, на най-невъзможните трикове и най-оспорваните надпревари. Каналът показва ненадминат екшън в зимните състезания и най-доброто от най-добрите в света на снежните спортове. Затова Extreme Channel подкрепя отново с медийно партньорство Vitosha Freestylerz и тази година!

По традиция Vitosha Freestylerz има и състезателен, и развлекателен характер и основната му цел е да промотира фрийстайл ски и сноуборд дисциплините. Тази година събитието ще се проведе в два дни с различни активности за малки и големи. Много забавления и различни спортни предизвикателства ще има през целия уикенд на място и всеки е добре дошъл.

В съботния ден на 16 март домакините от Витоша Сноупарк заедно с момичетата от екипа на „Wildberries” ще организират специален уъркшоп – обучение за жени и деца с първи стъпки в свободен стил ски и сноуборд дисциплините. В неделния ден на 17 март ще бъде основната част от програмата на Vitosha Freestylerz 2024, в която ще се включат малки и големи фристайл скиори и сноубордисти от цялата страна. Участниците ще имат възможност да преодоляват атрактивни предизвикателства в парка и ще демонстрират своите умения.

Гледайте Extreme Channel за специалните репортажи от Vitosha Freestylerz 2024 и вижте най-добрите моменти от това атрактивно българско спортно събитие с участието на малки и големи фрийстайл скиори и сноубордисти от цяла България!

Extreme Channel за пети път е партньор на български спортни събития, които промотира и отразява със специални репортажи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър