За звездите

Аси и Аслан изживели бурна любов по време на снимките на "Гордата Аси"

• От 0/5

Красивата Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün), изпълнителката на главната роля в „Гордата Аси", изживяла бурна любов със Сайгън Сойсал (Saygın Soysal), който изпълнява ролята на брат й Аслан.

Туба Бююкюстюн и Сайгън Сойсал


Туба Бююкюстюн и Сайгън Сойсал стигнали дори до планове за женитба, но продуцентите на сериала им забранили да се показват заедно и да дават интервюта, защото се страхували, че връзката им ще повлияе отрицателно върху зрителите на филма.

И Туба, и Сайгън, чиято любов продължила около две години,
преживели трудни минути, докато трябвало дори на снимачната площадка да се държат като добри приятели. От ухо на ухо обаче техните колеги от сериала разнесли новината и тя стигнала до Истанбул.

Може да е грозник, но Сайгън е много добър актьор пишат във форумите почитателите на Сайгън Сойсал. Той не е красив като другите манекени в телевизионните сериали, но подготовката и усилията му заслужават похвала, е оценката на зрителите.

Сайгън, който е на 27 години, е завършил актьорско майсторство в университета Хаджеттепе. Засега има участие в пет телевизионни сериала.

Последният от тях „Може ли това сърце да те забрави" и в момента се излъчва по Стар ТВ. Филмът разказва за събитията през 80-те години в Турция след военния преврат. За поколението на 40 годишните и по-младите, тази история изглежда като приказка. Трудно може да се повярва какво е ставало по време на преврата. Не, не това не е възможно, това сме чели в учебниците и е ставало в някога в Южна Америка, са първите впечатления от филма с участието на Сайгън Сойсал..

Още за Гордата Аси, Сайгън Сойсал, Туба Бююкюстюн

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg