Криминални

Мистериозни изчезвания, престъпни схеми и сериен убиец в сериала „Веществени доказателства: Рим“

0/5

Мистериозни изчезвания, престъпни схеми и сериен убиец в сериала „Веществени доказателства: Рим“

Отделът за научни изследвания (R.I.S) в Парма е главен герой в сериала „Веществени доказателства: Рим“, който bTV ще излъчва от 5 юни, всеки делничен ден в 21:00 ч.

 

Добави описание


Крими експерти, назначени от карабинерите, се занимават с техническите и научни изследвания на територията на цяла Италия. Под ръководството на капитан Вентури (Лоренцо Флахърти) екипът разследва ужасяващи убийства, мистериозни изчезвания, бори се с престъпността и един сериен убиец.

 

Добави описание

 

Актьорите – за героите

 

Лоренцо Флахърти за ролята на капитан Вентури:

„Харесвам ролята си! Не мисля, че има дефект. Ако искаме, може да кажем, че е инатлив в това,  което прави и когато иска да постигне целите си, което се явява като основно средство за разкриване на случаите, затова не мога да кажа, че е дефект”.

Добави описание


Евридика Аксен, в ролята на Лучия Бранкато, разказва за преживяването в Рим:

„Това е работа, с която съм свързана – дава ми опит от човешка гледна точка. Истината е, че човек винаги се опитва да се усъвършенства. Истината е, че истинските истории са толкова ужасни, че надминават фантазията и няма смисъл сценаристите да добавят допълнително патологични моменти.”


Японската актриса – Джун Инчикауа, в ролята на Флавия Айролди, също споделя притесненията си, свързани с премиерата:

„Когато образът ми дебютира, се страхувах, че италианците няма да ме приемат изобщо. Никога досега японка не е играла в техен сериал, а какво ли остава да е и Карабинер“.


Актрисата Джулия Микелини, в ролята на Франческа Де Биазе, разказва за времето, прекарано на снимачната площадка:

„Това е огромно предизвикателство. Истината е, че нямаше много време за забавления, концентрацията беше голяма, а времето ни притискаше. За мен беше гимнастика да се концентрирам върху концентрацията си. Тогава разбрах колко граници притежавам. Но това ме накара да пожелая да се справя с тях!”

 

Какво се случва в първи сезон?

 

В първия сезон екипът на капитан Рикардо Вентури се изправя пред най-различни ситуации. Още в началото той е преследван и става жертва на опит за убийство, чийто извършител опитва да стигне до сърцето на RIS, както никой досега.

 

Добави описание


В същото време, отделът се занимава с „лесни“ случаи като серийни убийства, „семейни“ престъпления, изнасилвания и отвличания. С разгръщането на историята се появяват и случаи, засягащи близките на екипа – смъртта на родителите на Вентури, изнасилването на Анна, инцидентът с Франческа де Биасе, дъщеря на Маршал де Биасе… Сериалът стига до своя пик с последната бомба, изпратена да убие Анна. Но намесата на Вентури в последната минута спасява Анна и лабораторията от унищожаване. 

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg