Криминални

Картър | Carter - втори сезон

0/5

Картър | Carter - втори сезон

Тази сряда от 21:55, започват новите десет епизода с приключения на Харли Картър - бившият телевизионен детектив, който официално напусна Холивуд, за да разкрива престъпления в родния си град. Смесвайки вродения си следователски талант с леко надценените си способности като актьор, Харли продължава да разкрива престъпления в разрез с общоприетите практики!

 

„Аз съм в ролята на Харли Картър, който играеше ролята на ченге по телевизията, а сега играе ролята на частен детектив. Така че, не ми се наложи да правя никакви предварителни проучвания, за да се справя по-добре с ролята си. Искам да кажа, че аз съм актьор и мога да играя както полицай, така и частен следовател, защото това ми е работата! Съжалявам! Знам, че се очаква да кажа нещо от сорта на: „Живях в кожата на Харли в продължение на десетилетия преди дори да дръзна да разлистя сценария!“, но не беше така!“, казва Джери О‘Конъл в специално интервю за AXN, по повод премиерата на сезона.

 

„Аз имах усещането, че прекрасно знам кой е Харли Картър от самото начало! Отделно гледах всички епизоди на „Закон и ред“ и „Касъл“, но го правех, защото аз всъщност много харесвам полцейските драми. „Убийства в рая“ например, „Мистериите на Мърдок“, а и идеята ми се стори супер забавна! Нямаше никакви предварителни проучвания. Това вероятно намалява шансовете ми за награда, а аз наистина много разчитах на тези награди, но все пак и аз имам златно правило, що се касае до актьорската ми игра и то е докато работя да се забавлявам!“


По всичко личи, че купонът тепърва започва, така че, ако обичате криминалните загадки, ако сте фенове на мистериите и вълнуващите драми, ако малкият екран задържа вниманието ви със забавно съдържание, което обаче ви провокира и да размърдате сивото си вещество, тогава не пропускайте „Картър“ и тази есен, само по AXN!

Още за Картър

20:00
07.12.2019
Коледа по ноти (премиера) - романтичен филм с уч. на Грейстън Холт, Беа Сантос, Грег Воън, Диана Картър, Алисън Хосак, Рейвън Стюарт и др.
04:00
08.12.2019
Коледа по ноти - романтичен филм с уч. на Грейстън Холт, Беа Сантос, Грег Воън, Диана Картър, Алисън Хосак, Рейвън Стюарт и др.
12:15
08.12.2019
Суфражетка - исторически, драма, биографичен (Великобритания, Франция, 2015), режисьор Сара Гаврон, в ролите: Кери Мълиган, Ан-Мари Дъф, Хелена Бонъм Картър, Бен Уишоу, Самюъл Уест, Брендън Глийсън, Мерил Стрийп и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Картър | Carter - втори сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg