Актуално Какво ще се случи...

“Столичани в повече”: Жигосват Спас за цял живот

Добави коментар

Пъкленият план на Спас и отец Григорий да жигосат Йовка се оказва безуспешен – тази сряда от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

Пъкленият план на Спас и отец Григорий да жигосат Йовка се оказва безуспешен. Точно преди да я бележат за цял живот тя се пробужда. По-лошото за двамата „похитители” е, че тя разбира кои са и освен това успява да ги настрои един срещу друг.

Добави описание

Разбрал за изневярата на отец Григорий с Йовка, Спас откача напълно. Той се опитва да жигоса Гришата, но в крайна сметка жигосаният се оказва той.

Добави описание

Йовка успява да се избяга. Изтощена и изплашена тя се прибира в дома на Чеканови. Там я чака ядосаният Радко, който цялата вечер, с помощта на майка си Гълъбина, е приспивал Кипърчо. Йовка му разказва какво се е случило, но Радко не вярва на думите й. Той е по-склонен да се довери на казаното от баба си Марийка, че Йовка си има любовник.

Добави описание

Докато Йовка се бори за живота си, Гълъбина показва на сина си как да повива малкия Кипър. В този момент  Рангел се прибира от апартамента на Мая и започва да отправя хапливи нападки към бившата си съпруга и не пропуска момента да се похвали с трофея си „Мая”. Гълъбина изобщо не обръща внимание на Рангел. Единственото внимание, на което тя държи, е това на Пацо. Влюбените „млади”, Пацо и Гълъбина, почти успяват да консумират истински връзката си, но…

Добави описание

Любовта между Пацо и Гълъбина се засилва, докато тази между Мая и Татяна се разпада.  Ентусиазиран  от предишната нощ Рангел отново отива на гости у Мая, но тогава на вратата ѝ се звъни. Мая гони Рангел в спалнята си. Таня разбира от поведението на Мая, че нещо не е наред и след щателно „проучване” намира Рангел под завивките на Проданова.

В дома на Лютови драмата също продължава. Славка и Йордан се опитват да опознаят Дарина и започват да задават неудобни въпроси – за семейството й, за бъдещи внуци. По-късно Андрей обяснява на родителите си, че Дарина не може да има деца. Славка и Йордан са загрижени, че няма да бъде продължен рода им. Докато си говорят и обсъждат темата, Дарина дочува разговора им.

Ще изостави ли Дарина Андрей, как ще реагира Пацо на повторното посещение на Гълъбина в дома на Рангел и кой друг ще узнае за жигосания Спас, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“