Други

Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

0/5

Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

Телевизионният феномен „Фермата” (The Farm), успешно адаптиран в 51 държави, ще направи българската си премиера в ефира на bTV. Оригиналният риалити формат, в който популярни лица влизат в ролята на фермери без да ползват нито едно от постиженията на съвременната цивилизация, ще зарадва зрителите на bTV през 2015 г.

„Фермата” е зрелищен телевизионен проект и много любопитен социален експеримент, какъвто не е правен в България досега. Освен интригуващото съдържание и участници, форматът ще провокира зрителите да се замислят върху начина, по който живеят. Щастливи сме, че продължаваме да предлагаме на българския зрител най-успешните телевизионни формати”, коментира Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

На фона на нарастващата популярност на идеите за природосъобразен начин на живот и умората на все повече хора от шума на града, „Фермата” ще покаже как се справят участниците, свикнали с удобствата на модерния свят, когато трябва да живеят наистина близо до природата, при това в продължение на месеци. Те ще поемат предизвикателството да оцеляват в отдалечена селскостопанска ферма, като се състезават един с друг без течаща вода, електричество, канализация, телефони, интернет и каквато и да е друга връзка с цивилизования свят. За да се хранят, участниците във „Фермата” трябва лично да се занимават със земеделие и животновъдство в условия, характерни за живота отпреди 100 години.

Риалити форматът „Фермата” е създаден от шведската компания Strix. В по-голямата част от държавите, в които се излъчва, „Фермата” е лидер по гледаемост и е сред най-коментираните ТВ явления сред зрителите.

Още за Фермата

14:15
26.11.2020
Фермата - риалити, еп.70
21:00
26.11.2020
Фермата: Пътят на една мечта - риалити, с.6
14:15
27.11.2020
Фермата - риалити, еп.71

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg