Актуално В програмата

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

• • Добави коментар

Красив дуел, приключил с невероятен обрат и емоционално гласуване сложиха точка на участието на Присияна Люцканова във „Фермата: Нишката на живота“.

Младата актриса се раздели с деветия сезон на приключението и със своя тим „Елбетица“ след като всички нейни съотборници дадоха вота си срещу нея. Върху камъка името й изписаха жените, които планираха да „счупят“ мъжката хегемония. Към тях се присъедини и сервитьорът Андрей Стефанов.

„Зелените“ трябваше да изберат дали в предаването да продължи Присияна или Георги Георгиев, след като двамата излязоха на Арената срещу представителите на „Канатица“ и загубиха. „Елбетица“ прецениха, че земеделецът заслужава повече от актрисата да остане в играта за 100 000 лева. Присияна прие спокойно решението, което не беше взето лесно и предизвика искрени сълзи в очите на съотборниците й.

„Толкова много ми дадохте! Много ви обичам! Благодарна съм за цялото преживяване! Горда съм, че бях в „Елбетица“. Смятам, че отборът ще води докрая и ще е на финала“, заяви тя.

Преди да напусне „Фермата“ завинаги, актрисата показа впечатляваща издръжливоост и мотивация на Арената в тандем с Георги. Двамата се изправиха срещу учителката Теодора Тръндева и дизайнера Сергей Панайотов от „Канатица“ в дуел с непредвидима траектория. Сблъсъкът стартира с една от най-тежките битки - прокопаване на пясъчен тунел. Георги и Сергей влязоха в ролята на „къртици“, за да се преборят за два пендара. Готов за реванш след предишната си загуба от дизайнера на Арената, земеделецът атакува тунела с огромна бързина и енергия, и пръв излезе от противоположната му страна, а „Елбетица“ поведоха с 2 на 0.

Втората битка за един пендар качи жените на подвижна наклонена платформа, която постепенно се изправяше. Присияна „замръзна“ върху нея. Теодора изглеждаше по-напрегната, а в един момент ръкавицата, която беше сложила с надеждата да подобри захвата си, се подхлъзна. Учителката падна от платформата и приключи играта. Резултатът за „Елбетица“ стана 3 на 0.

В отборната битка за три пендара зелените продължиха още по-мобилизирани, а в „Канатица“ настъпи разнобой. Присияна и Георги се справиха отлично с цепенето на дърва и пренасянето на вода с надупчени тръби, и демонстрираха пълен синхрон при рязането на греда в тандем. Теодора и Сергей бяха по-хаотични и се отказаха от битката, след като преживяха кошмар с триона. Пендарите отидоха при „Елбетица“ и те поведоха с 6 на 0.

„Червените“ обаче рязко се върнаха в играта, след като отговориха на повече въпроси от Алманаха, взеха четири пендара за пръв път от началото на дуела и сложиха прът в победния ход на „Елбетица“. В решителната битка за пет пендара - стрелба с лък по мишена, Сергей демонстрира перфектен мерник, донесе победата на „Канатица“ с 9 на 6 и изтри чувството за обреченост, завладяло отбора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9

Женско надмощие обръща играта във „Фермата“ 9