Преминете към основното съдържание

Коментари за
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година


Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

Към текста

Телевизионният феномен „Фермата” (The Farm), успешно адаптиран в 51 държави, ще направи българската си премиера в ефира на bTV.

Юлия Чакмакова

от Юлия Чакмакова • 12.11.2022

Още не мога да си обясня, как е възможно такова простотия в днешно време.Двамата водещи да им дадат по едно гърне и да се скрият вече с тези простотии.

Юлия Чакмакова

от Юлия Чакмакова • 12.11.2022

Снощното предаде беше пълна простотия и унижение на човек.Не може и не е прилично такива наказания да се използват като затвор и тоалетно гърне.Това предаване с тези водещи напълно се подигра с човешката личност.Повече не бих го гледала това унизително предаване.

Мария Дойчинова

от Мария Дойчинова • 25.10.2022

Изненадана съм от високото самочувствие на Аксения относно знания: фактът,че не е чувала за Христо Явашев, е много показателен и силно разочароващ...

Кери

от Кери • 01.10.2022

Този дуел между Дидо и Радо беше нагласен сценарий. Направо се подиграхте жестоко със зрителите. Дидо направо и слепеца разбра, че подари победата на Радо. И този път продуцентите ни направиха на глупаци. Благодаря, но всичко си има граници, загубихте един фен.

Мими

от Мими • 01.10.2022

Тази вечер дуела и епизода във фермата беше много пошло отношение към зрителите. Това си беше пълна подигравка със зрителите. Ако Дидо искаше да си ходи, да беше го направил по достоен начин, както Владо Николов. Ако Иван и Андрей го правят по сценарий не им се получава. Гледала съм всички сезони, още от миналия мислех повече да не гледам, но този път наистина се подиграхте със зрителите. Дори и слепец разбра, че всичко е сценарий. Загубихме един фен, защото и Вие като политиците не ни смятате за хора, Благодаря за отношението.

Георги Геиргиев

от Георги Геиргиев • 24.09.2022

Уважаемо предаване,ще си позволя да изразя следното становище :въведеното частично точкуване за бонуси не решава въпроса с личностните качества на участниците,въведете седмичен атестат за всеки участник по три показателя изпълнение на възложените седмични задачи",тест за знания по алманаха:,тест за поведение ,морал,етика,точкуване ги от 1 до 3 ,незадоволителна,задоволителна,добра,за отговори до 3 въпроси оценка "1",над 4 въпроса "2" и всички "3",за добро поведение"3",за задоволително "2",за скандално,непристойно поведение редуцираща оценка от "2" точки от формираните точки по визираните показатели,изгответе го ,изложете го и последните двама участника мъже или жени отиват на дуел,готвенето като задължение на ратая,а фермера да излъчи участник с нужните умения и знания,по този начин ще се избегнат инциденти застрашаващи здравето на участниците.Желая ВИ ползотворно предаване.

Schatz

от Schatz • 18.12.2021

Спортно-строителната фирма 7 завърши днес и то справедливо, заради зрителския вот. От четиримата, Живка бе най- искрена и честна в позициите си към останалите, но си играеше играта. За мен победителите са Ваня, Георги, Стефан. Да се надяваме да се променят правилата, тъй като не може един човек да ходи непрекъснато на арената.

Мария Дойчинова

от Мария Дойчинова • 17.12.2021

Уважавам продуцентите Иван и Андрей,безспорно са интелигентни,професионалисти и с високоморална ценностна система!Но - фермата 7 много ме огорчи с по-голяма част от участниците.Не дават пример за ПРОБУЖДАНЕ,а просташкото и нехристиянско поведение на МНОЗИНА ме отврати!!!

rossignol

от rossignol • 17.12.2021

Тотално разочарование от повечето участници. Много ме е яд, че повечето от тях са "лицето" на България по света. В същото време си мисля, че навън всички те са по-ниски от тревата, а насъбралото се разочарование, безсилие, ограниченост, влоба решиха да "излеят" на родна земя. Е, по нищо не им отстъпват и Кирėто и сие. Толкова са "коректни и принципни". Срамувам се от финалния резултат!

Marin

от Marin • 16.12.2021

Sled kato i travestita-vampir Mercantina dostigna do final se otvariat pove4e chansove za Jivka ili Plamen da spe4eliat, ako razbira se naroda ni se e probudil ve4e.
Bonne Chance !!!

Hedviga Gateva

от Hedviga Gateva • 16.12.2021

Престава да гледам фермата. Мисля че трябваше да излъчите победител на публиката но не сред " финалистите". За мен финалист е Ваня която показа черти на характер, които са достойни за пример и подражание.

Венетка Петкова

от Венетка Петкова • 16.12.2021

Една простачка Мартина и един олигофрен Кирил на финала ¡!¡! Андрей и Иван са още по големи олигофрени


Marin

от Marin • 16.12.2021

Idioti, Creteni, Debili, nedorasli malades mentales ...., zvu4i napravo kato laskatelstvo za tezi dvamata, I..diota i K...tena....,vaji i za niakoi ot ostanalite razbira se, koito si zaminaha kato n..sr...ni ot predavaneto no za sagalenie oste se poyaviavat na ecran.
Bonne chance na K...tena ostanal za finala, i ako BG narod glasuva za nego, tova savsem ste stopi iluziite 4e ima chance nestata da prosperirat v BG.

Ренета Янкова

от Ренета Янкова • 15.12.2021

Направо стана пошло реалитито много жалко че го допуснахте защо позволихте двата последни дуели да разочаровате всички които ги гледаха . Всички отпаднали надминаха всички граници ценичнни и пошли но затова сте виновни че го допуснахте господа продуценти много жалко за това хубаво предаване.


Роми

от Роми • 15.12.2021

Този ИДИОТ Ивайло отново се гаври.

кево костадинов

от кево костадинов • 14.12.2021

цял живот се занимавам с много труден и функционален спорт. игрите нямат нищо общо с фермерството ако знаят двамата водещи какво е фермер /чорбаджия/ някои от ,,игрите са взаимствани от подготовката на СОБТ/баретите/ и нямат общо с никакво фермерство по света .Някои са дори много унизителни за неподготвени лица независимо от кой пол са попаднали във фермата 7 .Предлагам на водещите да се образоват в конкретния казос или ако са мнгого заети с рекламите си ,които им носят девиденти то да си намерят качествени консилиери та ако ще и да са от ВИФ за да не се излагат с некомпетентност.Разхождате се с некомпетентноста си по нервите на хиляди зрители /ако не знаете/,които ви гледат после сте много слаби и дразнещи като коменттори.Не на последно място вкарването на агитка в края на сезона която преднамерено крепи определен играч е много тендециозно за да говорите за случайните неща! дори и един да има подкрепа в спорта и само от едно лице нещата са различни и медала ще друг ,разбирам от гледаното до тук, че сте пълни лаици в спорта и сходни със спорт мероприятия защото имате друг имидж в обшествения си живот със ,,спор'' около други ценности...

Цветомир Димитров

от Цветомир Димитров • 14.12.2021

Киро е пълен идиот. Не заслужава да стигне до финал. Арогантен, не познава историята на България, винаги някой друг е виновен , никакво отношение към жените и други такива качества присъщи за един изгубен човечец. Прилича ми на алкохолно зависим

Русана Иванова

от Русана Иванова • 12.12.2021

Кирил явно е на сух режим,вече не агресивен към жените във фермата.

Jony

от Jony • 09.12.2021

Иван, продуценте, спомни си по какъв начин Яни спечели фермата , не му ли преотстъпиха победата.

Даниела

от Даниела • 06.12.2021

Всяка година чакам с нетърпение "Фермата". Прекланям се пред успешните и амбициозни Иван и Андрей. Харесва ми, че участниците се трудят, градят и правят нещо хубаво и смислено. Но кигато гледаме такива простаци, като Ивайло и Кирил ми се иска предаването да свършва по-бързо, за да не слушам простотиите им. Слава, че единия си отиде безславно, дано и другия да изпълни обещанието си. Но едва ли? В него няма нищо мъжко. Жалко е, че такива простаци са много, но те не осъзнават това.

Веселин

от Веселин • 06.12.2021

Много харесвам предаването! Но е голям срам от простаците (изроди и още мн.др.), Кирил и Ивайло, че сме мъже. Те са срам за Българите за днешно време. Мислех, че двамата щяха да бъдат изгонени много рано, но уви... Тези двамата всяваха напрежение във фермата и на всички зрители. Този дебил Кирил дано спази поне обещанието си, че ако Ваня остане, той ше си вземе мешката и ше си тръгне. Жалкото е, че такива като него се мислят за ГОЛЕМИ МЪЖЕ. Такива простаци е срам да се наричат Българи.

Schatz

от Schatz • 04.12.2021

Алкохолният гад Кирил може да си стяга мишката и да освободи от злобното си присъствие фермата. Живка и онази интригантка Мартина много се вкиснаха, като победи Ваня. За мен най- достойни са Ваня и Георги за финала.

В.Х.

от В.Х. • 04.12.2021

В началото харесвах Кирил, след което се възмущавах от него, но този човек е психопат и е опасен

Schatz

от Schatz • 02.12.2021

Драги хора, във визитката на Кирил пише, че бил интелектуалец, творец, философ и работяга. Какъв интелектуалец? Този си е най- обикновен каруцар, с опростачен и гнусен изказ. Творец- предлагам да се замени с деградирал алкохолик и гадняр. Философ- дървен, а за работягата - работи със злобната си уста и избълва обиди и долни лъжи. Напълно оформен простак.

Светослав Тевекелийски

от Светослав Тевекелийски • 02.12.2021

Този Кирил е невероятен психопат той ,ако има топи аз имам трамвай.Лошото е, че заради такива комплексари едва ли ще покаже нещо позитивно за да накара българи навън да призове да се върнат. Лошото е ,че този човек има дете и ,аз лично не виждам какъв пример дава. Аз лично се чудя този как е оцелял до сега. Ако бе дивия запад отдавна да е дал фира. Такива хора във фермата помръчават предаването. Мое мнение. Аман от комплексари.

Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година Как ще коментирате това?
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.