Преминете към основното съдържание

Коментари за
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година


Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

Към текста

Телевизионният феномен „Фермата” (The Farm), успешно адаптиран в 51 държави, ще направи българската си премиера в ефира на bTV.

Митко

от Митко • 27.11.2023

На едните дървата сухи на другите мокри естествено че битката е предрешена

Алексей Николов

от Алексей Николов • 30.10.2023

Относно предаването ФЕРМАТА на 30.10.23г.А бе пичве това дърветата кито рязахте като вид са иглолисни-греди,НО гредата на зеления отбор е от вида бял бор -той е хрупкаб и лесно се реже ,и при рязане след триона излизат по едри пилки/дървесни стружки/.и СЕГА -на червания отбор гредата е от черн бор,той е смолист и с твърда сруктора,трудно се обработва,трудно гние и ,трудно се реже ,при рязане с триона не излизат пилки едри,а брашно .Ето така който не познава дървесината случайно или нарочно може да бъде прецакан.За справла върнере серията н би бокс който има възможност.

Vanq Stoqnova

от Vanq Stoqnova • 12.10.2023

Много е противен този Петър,бе водещи.Къде го намерихте,но винаги има по един такъв дразнител.Прав беше Станислав.Подмолен,пресметлив,лицемерен,по погледа му само можеш да разбереш какъв лош човек е.А горките млади моми,не разбират защо е постоянно с тях.

христо христов

от христо христов • 15.09.2023

фермата 9 я гледам редовно. Харесва ми , но едно не мога да разбера - защо Ви беше тази водеща /говоря за кака Ви Гуна/ Вие
с Иван се справяте чудесно. Нали казахте , че двама са малко , а ТРИМА са много - е ........... така е ТРИМА са множко!

Кирил Попов

от Кирил Попов • 07.09.2023

Иване и Андрей, какви са тези 30 секунди, с които наказахте е отбор елбетица. Трябваше направо да ги дисквалифицирате. Георги просто удави Коко. Защо се правите, че не виждате. И вие сте едно жури, ама за нищо не ставате. Това просто беше една не спортсменска игра. Не Ви прави чест за това ваше решение.

Петко

от Петко • 07.09.2023

Състезанията са като преодоляване на полосата в казармата, доста откъснати от фермерски умения. Може ли Иван и Андрей да покажат как се върти колелото, окачено на гредата? Изпитващите трябва да умеят да се справят с всички препятствия за 2 пъти по-малко време.

христо христов

от христо христов • 07.09.2023

Към продуцентите - Иван и Андрей : Още не мога да разбера каква е ГОЛЯМАТА роля на водещата КАК КУНИ /ГЕРГАНА/
Е...... чете си написаното , но това го може всеки навършил 7 год.

Петър

от Петър • 05.09.2023

Да си смениш религията, за да се харесаш на някого, е позор!

Иван

от Иван • 05.09.2023

100 000 лева преди 9 години,сега са 50 000 лв.
Няма ли да вдигнете малко наградата???

Магдалена

от Магдалена • 09.12.2022

Не съм съгласна че приравнявате Финци с Чочо,като мъже с многодетнисемейства
Това не е истина .Чочо е достоен баща на многодетно семейство.
А Финци просто е с две семейства.Като повечето мъже,които се виждат с малко пари,сменят жената.
И той такаСмени жената,изостави 14,15 годишни деца,създаде друго семейство,въпреки страданията на децата му и бившата съпруга.
Не. Мога да нарека такъв човек баща на многодетно семейство.
Фалшив герой.Много преиграва

Юлия Чакмакова

от Юлия Чакмакова • 12.11.2022

Още не мога да си обясня, как е възможно такова простотия в днешно време.Двамата водещи да им дадат по едно гърне и да се скрият вече с тези простотии.

Юлия Чакмакова

от Юлия Чакмакова • 12.11.2022

Снощното предаде беше пълна простотия и унижение на човек.Не може и не е прилично такива наказания да се използват като затвор и тоалетно гърне.Това предаване с тези водещи напълно се подигра с човешката личност.Повече не бих го гледала това унизително предаване.

Мария Дойчинова

от Мария Дойчинова • 25.10.2022

Изненадана съм от високото самочувствие на Аксения относно знания: фактът,че не е чувала за Христо Явашев, е много показателен и силно разочароващ...

Кери

от Кери • 01.10.2022

Този дуел между Дидо и Радо беше нагласен сценарий. Направо се подиграхте жестоко със зрителите. Дидо направо и слепеца разбра, че подари победата на Радо. И този път продуцентите ни направиха на глупаци. Благодаря, но всичко си има граници, загубихте един фен.

Мими

от Мими • 01.10.2022

Тази вечер дуела и епизода във фермата беше много пошло отношение към зрителите. Това си беше пълна подигравка със зрителите. Ако Дидо искаше да си ходи, да беше го направил по достоен начин, както Владо Николов. Ако Иван и Андрей го правят по сценарий не им се получава. Гледала съм всички сезони, още от миналия мислех повече да не гледам, но този път наистина се подиграхте със зрителите. Дори и слепец разбра, че всичко е сценарий. Загубихме един фен, защото и Вие като политиците не ни смятате за хора, Благодаря за отношението.

Георги Геиргиев

от Георги Геиргиев • 24.09.2022

Уважаемо предаване,ще си позволя да изразя следното становище :въведеното частично точкуване за бонуси не решава въпроса с личностните качества на участниците,въведете седмичен атестат за всеки участник по три показателя изпълнение на възложените седмични задачи",тест за знания по алманаха:,тест за поведение ,морал,етика,точкуване ги от 1 до 3 ,незадоволителна,задоволителна,добра,за отговори до 3 въпроси оценка "1",над 4 въпроса "2" и всички "3",за добро поведение"3",за задоволително "2",за скандално,непристойно поведение редуцираща оценка от "2" точки от формираните точки по визираните показатели,изгответе го ,изложете го и последните двама участника мъже или жени отиват на дуел,готвенето като задължение на ратая,а фермера да излъчи участник с нужните умения и знания,по този начин ще се избегнат инциденти застрашаващи здравето на участниците.Желая ВИ ползотворно предаване.

Schatz

от Schatz • 18.12.2021

Спортно-строителната фирма 7 завърши днес и то справедливо, заради зрителския вот. От четиримата, Живка бе най- искрена и честна в позициите си към останалите, но си играеше играта. За мен победителите са Ваня, Георги, Стефан. Да се надяваме да се променят правилата, тъй като не може един човек да ходи непрекъснато на арената.

Мария Дойчинова

от Мария Дойчинова • 17.12.2021

Уважавам продуцентите Иван и Андрей,безспорно са интелигентни,професионалисти и с високоморална ценностна система!Но - фермата 7 много ме огорчи с по-голяма част от участниците.Не дават пример за ПРОБУЖДАНЕ,а просташкото и нехристиянско поведение на МНОЗИНА ме отврати!!!

rossignol

от rossignol • 17.12.2021

Тотално разочарование от повечето участници. Много ме е яд, че повечето от тях са "лицето" на България по света. В същото време си мисля, че навън всички те са по-ниски от тревата, а насъбралото се разочарование, безсилие, ограниченост, влоба решиха да "излеят" на родна земя. Е, по нищо не им отстъпват и Кирėто и сие. Толкова са "коректни и принципни". Срамувам се от финалния резултат!

Marin

от Marin • 16.12.2021

Sled kato i travestita-vampir Mercantina dostigna do final se otvariat pove4e chansove za Jivka ili Plamen da spe4eliat, ako razbira se naroda ni se e probudil ve4e.
Bonne Chance !!!

Hedviga Gateva

от Hedviga Gateva • 16.12.2021

Престава да гледам фермата. Мисля че трябваше да излъчите победител на публиката но не сред " финалистите". За мен финалист е Ваня която показа черти на характер, които са достойни за пример и подражание.

Венетка Петкова

от Венетка Петкова • 16.12.2021

Една простачка Мартина и един олигофрен Кирил на финала ¡!¡! Андрей и Иван са още по големи олигофрени


Marin

от Marin • 16.12.2021

Idioti, Creteni, Debili, nedorasli malades mentales ...., zvu4i napravo kato laskatelstvo za tezi dvamata, I..diota i K...tena....,vaji i za niakoi ot ostanalite razbira se, koito si zaminaha kato n..sr...ni ot predavaneto no za sagalenie oste se poyaviavat na ecran.
Bonne chance na K...tena ostanal za finala, i ako BG narod glasuva za nego, tova savsem ste stopi iluziite 4e ima chance nestata da prosperirat v BG.

Ренета Янкова

от Ренета Янкова • 15.12.2021

Направо стана пошло реалитито много жалко че го допуснахте защо позволихте двата последни дуели да разочаровате всички които ги гледаха . Всички отпаднали надминаха всички граници ценичнни и пошли но затова сте виновни че го допуснахте господа продуценти много жалко за това хубаво предаване.


Роми

от Роми • 15.12.2021

Този ИДИОТ Ивайло отново се гаври.

Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година Как ще коментирате това?
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.