Преминете към основното съдържание

Коментари за
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година


Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

Към текста

Телевизионният феномен „Фермата” (The Farm), успешно адаптиран в 51 държави, ще направи българската си премиера в ефира на bTV.

Тонислав Ванков

от Тонислав Ванков • 13.12.2020


Изпратихте Днес в 10:27 ч.
както винаги намирате начин да прецакате някой с някъкви не доказани точки,
Изпратихте Днес в 10:27 ч.
Знаете ли колко цигани са гласували за БОБИ бе ТОЛУПИ.

Васил

от Васил • 13.12.2020

Браво на Хепи Ванче,че стана победител във Фермата 6. Тя заслужаваше най- много,защото изнесе четири големи победи на арената преди да стигне до финала,а тази баба-пчелата майка и интригантка,която я криеха до финала,зрителят много точно я оцени.
На Иван и Андрей мога да кажа,че погрешно са го кръстили"фермата". По правилно е да се нарича Бригада за строителство на селскостопански обекти,защото се различава от Бригада нов дом,само с това,че "строителите"са аматьори и не строят жилищни сгради. Фермите са занимават с други неща. Има три вида ферми животновъдна, земеделска ферма занимаваща се отглеждане на различни култури и третия вид смесена ферма занимаваща се с отглеждане на животни и различни култури. Вие не показвате във вашата Ферма нито как се отглеждат животни нито как се садят и отглеждат култури,макар че и там може да има битки в бързо садене на култури и прибиране на реколтата. Така като запознаете зрителя със земеделие и животновъдство може да ги накарате да се занимават със земеделие. Вижте вестник Български фермер,рядко пишат за строителство,а повече кога и как се садят различните култури,пръскане,оране,поливане,торене и кога се прибира реколтата. На едно и също място какви сеитбообръщения се правят и тъй нататък. Помислете и върху тази част на Фермата,а не занимавайте зрителя с интригите между самите участници.
В този сезон на фермата наистина показахте,как изглежда България от страни. Една проста група хора някои ,от които се самоопределят като лайна с интриги успяха да вземат властта на фермата,както направи и мафията в България група прости хора завзеха властта и вече я управляват десет години. Искате да върнете българите в България? Това е много просто,изгонете мафията от властта и подобрете живота на хората в България и те сами ще се приберат. Пожелавам на всички българи,които се борят с мафията ,успех на следващите избори.

Schatz

от Schatz • 12.12.2020

Поздравление за Ванчето. С много битки, трудолюбие, искреност и доброта спечели. Този път фермерският съвет изигра положителна роля при оценяването. А зрителите бяха най- справедливи. А Надя си заслужи оценката от зрителите. Можеше по-достоен от тази зла жена да стигне до финала.

Нина Дженова

от Нина Дженова • 12.12.2020

Според мен истинският победител трябваше да е Боби от гр.Летница.

Васил

от Васил • 12.12.2020

Здравейте Иван и Андрей. От година на година фермата ви става все по- тъпо предаване. Така не разбрах колко знаят участниците,когато се играе "Алманах". Това не е алманах,а състезание за по- бърз рефлекс и не се разбира колко знае другия участник. Иване и Андрейчо без малко щяхте да станете престъпници,ако това момче от Македония беше паднал на главата си и беше умряло. Правите строителни обекти,а къде ви е Безопасността и охраната на труда? Когато се качват участниците на покрива на някоя сграда,трябва да са обезопасени с колани и да са превързани с въже. Да носят каски на главите. Трябва да имате книга,която да има правила при работа на строителния обект и да имате човек,който да следи за спазването им и да носи отговорност,ако се случи някаква злополука. Карате я много по детски и си играете с живота на вашите участници. Пожелавам ви успех в следващите предавания и ако желаете се вслушайте в моя съвет,за да не берете после ядове. Успех отново. Васил.

КАЛИНА

от КАЛИНА • 10.12.2020

Колко съм разочарована ,а с нетърпение очаквах този сезон. Каква простотия и злоба от едни долни прости хора към по-умните от тях. Надежда е най голямата интригантка която успя да настрои всички един към друг. Слепи ли сте бе хора че тя ви манипулира,то не беше Милена то не беше Антония ,Мария Поли Илиян и Всички ама всички по Умни и стойностни от нея хора и с тая мазна усмивка как манипулира и всички мъже.Какво е показала до сега? освен че прави сирене и мляко ех че трудна работа брей! Защо продукцията вкарва такива нестойностни хора изтъкани от злоба? като нея и Дана? Това не е ченностната система на старите българи,много много сте далече и ако в бъдеще е така по добре не правете друг сезон?

Теми Иванова

от Теми Иванова • 07.12.2020

Здравейте Андрей и Иван, всички предавания на на стояшия и предишни формати ги гледам. Но в този формат за съжаление са включени участници доста посредствени, занимаващи се с интриги, формиране на групи - голяма простотия. Според мен ценностната система на част от тях е под въпрос. В тази насока следва сериозно да се замислите за качеството на участниците в бъдещи издания на формата, защото не е важно само да се показват традициите на българина, а и да има възпитателен характер относно поведение, интелегентност, морал.

Ivan Borisov

от Ivan Borisov • 06.12.2020

Момчета, много ви уважавах до момента ,в който не ми стана ясно,че и вие сте помияри! Прозрачно е как бутате определени хора към победите! Изведнъж,,ПРОДУКЦИЯТА,,решава да се играе дуел за 4 или 5 точки първи!!! Ок! Но когато продуцентите отлично знаят качествата на участниците те автоматично му предоставят 4 или 5 точки преднина! Би било редно,ако не е прието да се играе по възходящ ред на точките ,да се тегли жребий,за колко точки ще е играта.Вие сте манипулатори...и го си го знаете!

Schatz

от Schatz • 04.12.2020

Правилата трябва да се променят. Да не се допускат пушачи, и хора над 40 години. Битките да се играят по степен на сложност, всички. Да се отговаря писмено на алманаха. Спечелилият битката да става фермер. Всички да минат през битки, ратайство и фермерство. Да се забрани спането на мъже и жени заедно. Да се акцентира на фермерството, а не на строителството.

Димитрова

от Димитрова • 02.12.2020

За голямо съжаление този сезон на Фермата се доближава до Биг Брадър.Акцентира се на интриги,клюки,разправии,изясняваници. Работата във фермата не е на нивото от предишните сезони.

Кико от филибето

от Кико от филибето • 30.11.2020

Ха Ха Ха......боли ме х.я...анонимен тъпак. Ще ти свърши мастилото на писалката....а и то кво да направиш с празена писалка...ами наврисия от зад...Така и не разба какво иска да кажа в първия си пост. ПЪРВОСИГНЛЕН тъпанааааааар....

КГК

от КГК • 29.11.2020

Правилата на алманаха са несправедливи!

Таня

от Таня • 29.11.2020

С бързина ли се оценяват знанията от Алманаха?Голяма простотия! UV5UY5

Коко от филибето

от Коко от филибето • 29.11.2020

И кво да стане бе лайняр ще си избършиш насрания гъз с весник ли щот ни си чувал за тоалетна хартия а си си бърсал смръдливия гъз с листа от земята... Ха Ха Ха...

Кико от филибето

от Кико от филибето • 28.11.2020

Абе ти не спиш ли не ходиш ли до кенефа да сереш, че си се залепил на тел. и постоянно си пишеш гнидо такава. Гледай си сериалчетата за лека нощ деца че като ти гледам умствения багаж си за под кревата селянино мазен и смръдлив...

Кико от Филибето

от Кико от Филибето • 27.11.2020

Много точно определение за селската пръчка от ...как го каза от градски произход...Ами кото гледам каква кокошка е дори просо не е сънувала камо ли да е яла..Яла си овцо само пръст и слама селянко...

Милена селската пръчка

от Милена селската пръчка • 27.11.2020

Да си го кажем по тъпи овце като Милена с малко ...м...е не маже. То това е срам за българската жена...Такова грозно прасе ша го убием с лопатата.. Е бати кухата сеска пръдня от градски произход..... ХА. ХА. ХА

Маринела

от Маринела • 27.11.2020

Отначало не гледах предаването, заради простотиите , които ръсят Иван и Андрей, но те знаят защо са там -прибират си добри парички!Напоследък от скука, го гледам, но нямам фаворит! Като , че ли най-добре е да спечели Стоян, най-недолюбвания заедно с Милена.. Другите обаче са злобари, с изключение на Даяна и Данчо. Те пък се изложиха на любовния фронт!

мечо грозде

от мечо грозде • 26.11.2020

Лелеее,проста пута надежда си е верно проста пута.. Ма тя ниска топка тази бе пегавата.. Боже колко мъка има по този свят....

Пилот

от Пилот • 26.11.2020

Този посерко петър за какъв се има ? Ще бъде скоро приземен или ще трябва да катапултира без парашут този боклучак !

Темелко Темелков

от Темелко Темелков • 26.11.2020

Напротив,права е и е точна ! Дори ги ласкаво нарича тези ! Пропуска обаче неардеталеца Пешко,защото е едно от мазните лекета там.

мечо грозде

от мечо грозде • 26.11.2020

Кастинга е тарикатски ! Колкото повече скандал,толкова по голяма гледаемост с яд дори . Хлебарките си знаят интереса и тънко са си подредили участниците . Грозно е другото - че такива хора са между нас ежедневно - простата и ограничена Надежда,агресивно елементарната Мара, глуповатата Ванче, и каймака на помията - Петър и Калоян .Снажни и ограничени с мания за уникатност.... приликата с Винету е случайна. За съжаление трябва да свикваме да живеем с подобна зараза както с вируса Ковид. Те са като него ,а попаднаха на по добронамерен и предразположен човек веднага почват да го ръфат. Факт е, че не ми се гледа повече тези, които останаха като елит там.

възмУтен

от възмУтен • 26.11.2020

Явно се смяташ за една от готините българи.Обаче провери значението на "елементарен " и " жалък" . Това не се отнася за хората,които визираш

Кики

от Кики • 25.11.2020

Споделих възмущението си от Фермата преди дни. Но тогава ми убегна факта, че това са записи. За което се извинявам. Възмущението обаче продължава, и пиша за последно: - Престанахме да гледаме това предаване/и без нас ще продължи/. - Сценаристи, продуценти и ...., отидете в един обор и добре си поговорете ,как се прави реалити. До къде е границата на манипулацията, наглостта и ........... . - Не всичко на този свят е ПАРИ. - Имате деца, не бива ТЕ , един ден да плащат затова, че не сте се събрали в обора/да са живи и здрави дечицата/.

Райна

от Райна • 25.11.2020

Това е сезон на елементарните и жалки души - Надя, Мария, Ванчето, Калоян, които толкова си вярват че са добри и честни и доблестни с което са безкрайно противник на готини те българи. Те са огледало на тъпанарите които ни управляват....

Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година Как ще коментирате това?
Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.