Актуално В програмата

Над 10 хиляди километра и десетки сбъднати желания в „Предай нататък”

1 коментар

Над 10 хиляди са километрите, които Наталия Симеонова и екипът ѝ пропътуваха само за месец и половина покрай подготовката и заснемането на новия риалити проект на bTV „Предай нататък”.
Наталия Симеонова Над 10 хиляди са километрите, които Наталия Симеонова и екипът ѝ пропътуваха само за месец и половина покрай подготовката и заснемането на новия риалити проект на bTV „Предай нататък”. Освен в София, любимата на милиони зрители телевизионна водеща се срещна с поръчители на вълнуващи истории и изненада първите герои на предаването в Стара Загора Варна, Пловдив, Асеновград, Панагюрище, Шумен, Ямбол, Видин, Кула (Видинско).

Снимките на „Предай нататък” и набирането на истории продължават с пълна сила. Сред желаещите да направят добро има и деца.
Най-малкото от тях е 6-годишно момиченце, което е потърсило помощ за майка си. Съвсем скоро, още в един от първите епизоди, зрителите ще видят и как Наталия Симеонова се отзова на молбата на 9-годишно момиче и изненада болната му 23-годишна сестра.

Изключително широка е гамата от мечтите и нуждите на участниците в „Предай нататък”,
с изпълнението на които Наталия вече успя да промени в положителна насока живота им - осигуряване на процедури за рехабилитация и оборудване на помещения за хора със специални нужди, закупуване на учебни помагала, дрехи и технически пособия, ремонт на жилище…

Екипът на предаването подари незабравими емоции на част от героите си,
като ги срещна и с любима тяхна публична личност, осъществи дълго мечтани екскурзии, пътувания и немислими до момента преживявания. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”