Актуално В програмата

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”

Добави коментар

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък” 13 декември събота от 20.00 часа по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък” 13 декември събота от 20.00 часа по bTV

Поредният епизод на предаването „Предай нататък”, тази събота  13 декември  от 20.00 часа, ще започне с една  история, която носи емблематичното име "Албена” и е поръчана от жената, чието име много от зрителите са чували след думите "режисьор на дублажа" - Трендафилка Немска. Албена се запознава със своята поръчителка във ВМА - София, където г-жа Немска е на лечение, а Албена работи като санитар. В момента Албена живее със свекър си, за когото се грижи. Брат ѝ и съпругът ѝ са починали почти буквално в ръцете й, а най-обичаните от нея същества – племенниците й, живеят в Патра, Гърция. При втората си среща с екипа, Албена се преобразява от глава до пети – благодарение на невероятните професионалисти от дентална клиника и се сдобива с чисто нова усмивка, а на финала най-емоционалната среща за нея ще бъде изненадващото появяване на племенниците й, които пристигат в България специално за този момент.

Втората история в „Предай нататък”, наречена „Една от нас” ще припомни на зрителите историята на Елена, която преди 7 години губи своята сестра. Стресът и шокът от това събитие отключва рак, а година по-късно Елена трябва да се подложи на тежки процедури по химеотерапия и лъчетерапия, за да се стигне до отстраняване на лявата ѝ гърда. Преминала през всичко това и успяла да пребори коварното заболяване, Елена днес е в ремисия.
При втората среща с екипа на предаването, Елена се запознава с представители на Фондация „Една от осем“, посветена на борбата и превенцията на рака на гърдата. Тя получава и още една голяма изненада – преглед и обещанието на доктор Николай Георгиев за поемането на всички наложителни реконструиращи операции до пълното възвръщане на формите и самочувствието ѝ на една истинска и достойна за възхищение стопроцентова жена.

За финал Наталия Симеонова ще представи историята "Пълен рокендрол”, поръчана от Максим Горанов от „Диана Експрес”. Героят Стоян Стоянов – Стохата е известен китарист, свирил на една сцена със самата Милена Славова, с Фънки, с Амебата и с още куп известни имена в българската рок музика тук и зад граница. Преди 18 години, след участие, на път към дома, Стохата претърпява зверски инцидент, в който едва оцелява. След спечелената битката със смъртта, той губи целостта на психическото си здраве и своята краткосрочна памет.

„Предай нататък”

Пораженията са необратими и Стоян се нуждае от постоянни грижи. Но когато майка му, поела тези грижи, си отива от този свят, Стоян остава безпомощен и се превръща в лесна плячка на недобронамерени хора. За да го подкрепим и осигурим необходимата му защита към „Предай нататък” се обърна друг известен китарист – Максим Горанов от „Диана Експрес”.

„Предай нататък”

При втората си среща с екипа на „Предай нататък” Милена Славова отиде при адвокат Камелия Бокарска, за да говорят за случая на Стоян. Рок звездата се срещна и с кмета на град Перник Иван Иванов, който обеща общинско жилище и социална кухня за Стоян. А след това в рок клуб Фенс, Стохата отново свири с групата си и направи невероятно шоу за всички. Там бяха и всичките му стари приятели Милена, Денис, Максим и най-вече неговата група от Перник „Бед Сити”, които му показаха своята подкрепа и прекараха една невероятна вечер.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

„Предай нататък” ще помогне на трима души да получават шанс за нов живот